עוד משבריסט

bennyfromabba

New member
עוד משבריסט

מאז שנולדה הילדה, לפני שנתיים וחצי בערך, התוקפנות שלה הלכה וגברה (היא פעם הייתה בטיפול ואובחנה כבעלת אישיות גבולית, אך הפסיקה בטיפול וכעת היא חושבת שהיא בסדר גמור). לכל מילה הכי קטנה שלי שיכולה להתפרש כביקורת היא מגיבה במטר קללות וגידופים, כולל ירידות אישיות משפילות, אל מול הילדה. המצב באמת הולך מדכי אל כי ואני מוכן להשקיע כל סכום כסף (מהמעט שבידי) כדי להגיע להסדר ראיה הוגן, מאחר שמבחינתה זה היא כל הזמן ואני בכלל לא - כולל הבטחה להסתה בלתי-פוסקת נגדי והזנת שנאת שווא. היא כבר סיפרה לכל בני משפחתה שחנקתי אותה ומאיימת להוסיף עוד תלונות שווא למשטרה. המשפחה מאמינה לה, כי היא מסתירה את הצד שלה והם חושבים שאני אדם אלים, למרות שאני לעולם לא אפגע באיש ואני לא אלים, לא מילולית ולא פיסית. אגב, המשטרה אז הגיעה והתרשמה שהיא איננה בקו השפיות (שאלו אותי אם היא נוטלת כדורים פסיכיאטריים) ובסופו של דבר הציעו לשנינו לבוא לתחנת המשטרה ושנינו סירבנו. אני סובל מגידופים יומיומיים ומנסה להרחיק את עצמי כמה שיותר ממנה, אבל היא תמיד נמצאת עם הילדה, כך שלמעשה אין לי זמן פרטי עם הילדה ותמיד היא מנסה ללבות את האש ולגרום לסכסוכים. אמא שלה גם היא מוסיפה את שלה, בכך שהיא מסיתה את הילדה נגדי ולוקחת אותה מהגן מבלי להודיע לי. כשאני מגיב הם מציירים אותי כפנאט היסטרי ולא משיבים את הילדה. כל הדברים האלה משפיעים מאוד על מצב רוחי וגורמים לתפקוד שלי בעבודה לרדת. אני נמצא במצב של מתח מתמיד אל מול ההתמודדות היומיומית בנסיונות לחדור את השריון שלי, לערער אותי עוד ועוד. אני לא מבין לאן היא מנסה לחתור, מעבר ללנסות לשלוף ממני התגוננות. אני כבר כמעט שלא מגיב, אבל לפעמים אני כבר לא יכול לעמוד בזה, כשאני רואה שהילדה מבינה ונפגעת והיא מנסה שהילדה תקח צד. זה מגעיל אותי, אבל לא נראה לי שזה דבר שיש חוק נגדו, שהמשטרה יכולה לטפל בזה. בטח לא אל מול האישיות הצבועה שלה, המשחק שהיא משחקת מול כל העולם, כאילו היא זו המאוזנת, הרגועה ואני התוקפן. ייתכן שגם בבית המשפט היא תוכל להמשיך במשחק הזה. אבל אני החלטתי שאני לא מתכוון לוותר. אני לא אתן לה להרוס לי ולילדה את החיים. אם מישהו מכיר עו"ד טוב שיוכל לעזור לי אני אשמח. אני מאוד אוהב את הילדה וחרד לשלומה. אני גם רואה שכלפי הילדה היא מתנהגת בתוקפנות, מרבה לצעוק עליה ולהשפיל אותה ולעיתים גם דוחפת אותה וזה מאוד מפריע לי. ואין דבר שאני יכול לעשות. אנחנו לא נשואים, אבל מוכרים כידועים בציבור ע"י משרד הפנים.

אולי תתחיל מעו"סית ברווחה.

שטח את טענותייך אצלה. חשש לאלימות גם אם מתלוננים במשטרה אחרי חקירה ראשונית מעבירים לטיפול ברווחה.

תזכיר לי בבקשה

למה מראש בחרת בה להיות זוגתך ולהביא איתה ילדה לעולם? אני שואלת כי אולי ככה אפשר יהיה בכל זאת לראות איזה בדל אובייקטיביות מבעד למסך הסובייקטיביות שדרכו אתה מציג "אותה" כנטולת אנושיות.

אייבורי

New member
כן יורם

אולי במקום לקרוא בין השורות תנסה להתחיל באותיות, מילים ומה שכתוב בשורות. תשאיר את בין השורות לקורס מתקדם.

../images/Emo9.gifאייבורי

איך אתה מגן עלי בחירוף נפש, אני ממש נרגשת מהמחווה

זה גם לא מרחמים כלפייך

הוא מנסה אולי להוציא ממך סקס רחמים ... זו האסטרטגיה שלו לדעתי.

אייבורי

New member
בונקר

שיטת משחק שהמציאו האיטלקים, ציפוף ההגנה עד שאין מקום לזוז. הניסיון מראה שזה עובד לא רע, אם המטרה להשיג תיקו. למקות שמידי פעם תחטוף איזה גול לחיבורים. בכל מקרה, גרושתך לעתיד בנתיים פועלת וזזה ואתה נגרר. בסוף היא תכניס לך בחיבורים וזה יגמר בבכי. במקרה שלך אתה אכן צריך עו"ד שינהל עבורך את המו"מ מול גרושתך. בכל מקרה אתה צריך להחליט איזה סוג של עו"ד אתה מחפש אגרסיבי או פשרן, לוחמני לקבלת משמורת או סטנדרטי לקבלת הסדרי ראיה סבירים. אחרי שתדע מה אתה רוצה, יהיה קל יותר למצוא עו"ד מתאים

I C E M A N 7

New member
../images/Emo45.gif

היא בסדר וואלק היא בסדר לא יפה וקצת כוניפה אבל בסדר מכבי היא האור אחרי אובדן הפור אוהב אותה הלילה כשאני שיכור

chenby

New member
../images/Emo6.gif

לפני יומיים חלמתם דאבל במקום שמעון תקבלו אולי את איתן כבל האליפות לחיפה, הגביע כתום ואלי גוטמן, עדיף שתסתום.
(בעז"ה)

chenby

New member
מוות נעים

האליפוווווות, חזרה הביתה אל הכרמל :)

למעלה