עוד משבריסט

kmiki

New member
תפנה לארגונים כמו ויצ"ו, אולי יעזרו

אני יודעת שיש להם תמיכה, גם משפטית בנשים, אבל אולי גם לגברים, ואולי לפחות ידעו להפנות אותך. כמו כן יש את האגודה להגנת זכויות הגבר, נסה אותם

מתוקון שלי

הייתי אומרת לך שנידונת לחיים מהגיהנום עם כלבה דפוקה מהתחת (מניסיון אישי ומר). אך דבר אחד שונה אצלך מהותית מהסיפורים המוכרים לי- היא מאובחנת כבעלת אישיות גבולית ועזבה טיפול ללא הטבה!!! כיצד הפרט הקטן והמהותי הזה לא שינה אצלך דבר עד היום? עליך לפנות לפסיכיאטר המחוזי, להוציא נגדה צו אשפוז (מאחר ויש לה כבר אבחנה ותיעוד של אי רציפות בטיפול לא תהיה בכך בעיה) ולפנות לבית המשפט על מנת להוציא את הילדה מחזקתה. בהמשך ניתן לתת לה הסדרי ראייה תחת ההבטחה שתמשיך בטיפול. איך אתה לעזאזל נותן לאישה לא מאוזנת להמשיך במעלליה? עשה מעשה.

קץ עידן התמימות - האמנם?

זוגות זוגות ברא אותם האלוהים, וציווה עליהם להימשך באופן לא מודע לשריטה התואמת כמו כפפה ליד לשריטה של הנמשך/ת. מניין לך שמדובר בקורבן תמים לחולת נפש סוררת כזה שלא טומן ידו בצלחת? החברים התכנסו יחדיו, קרוב לוודאי לא בכפייה, ואף יצרו חיים חדשים יחד. סיכוי סביר שהפונה מצייר את התמונה באופן מגמתי לטובתו כדי לקבל אות 'המסכן המצטיין' או חיזוק להמשך התנהלות מגמתית כלשהי, רק שהוא לא בכתובת הנכונה, שהרי כבר היה כאן לפני מספר חודשים וקיבל התייחסות, ואולם טרם יצא ממערכת יחסים פוגענית לדבריו, או יזם פנייה לגורם זה או אחר למיגור הידרדרות.

הוא שותף מלא

לדינמיקה, יודע לעורר אותה או להזין אותה כש'נדלקת' ולהוציא מזה את הרווח המפוקפק שלו מההפקר. אדם 'תמים' שיום אחד 'מגלה' שבן זוגו סובל מבעיה נפשית עושה כמיטב יכולתו לעזור לו או מסיים את הקשר אם הוא הופך לבלתי נסבל. כאן יש בעיקר מלחמת קקה, ומחלת הנפש היא כנראה בעיקר כלי ניגוח במשחקים מכוערים עד קיא.

????

מחלת הנפש היא נושא בפני עצמו. אדם שאינו לוקח את הטיפול עלול להיות מאוד מסוכן לילדיו. אין לזה שום קשר למי זרק קקי על מי.

hagitoby

New member
תפנה לעו"ד

אם היא אלימה כליפך זה רק עניין של זמן שעד שתצא מהתמונה והיא תהיה אלימה כלפי הילדה. אני חושבת שצריך לצלם כי לפי הבנתי כל עוד אתה נשאר בבית אתה יכול לצלם,מהרגע שתעזוב את הבית אז אסור לך לצלם על פי החוק. אל תישאר..חבל על האנרגיות והרגשות שאתה מוציא,תפרק את החבילה ומהר.

danonabiskvit

New member
מתוך ניסיון

תאורטי ומעשי עם אנשים בעלי אישיות גבולית, כל נושא היחסים הבינאישיים עם אנשים בעלי הפרעת אישיות זו הוא נושא מורכב וקשה. המלצתי היא שקודם כל תכיר את ההפרעה שלה על בורייה ותלמד על דרכים להתמודד איתה ( בעזרת פסיכולוג, קבוצת תמיכה, עו"ס) בעיקר בשביל הבת שלכם וגם בשבילך. אין להקל ראש בכך! צריך להבין שלמרות שזה לא נראה ככה אשתך/חברתך סובלת מבפנים והתנהגותה החיצונית היא דרכה להתמודד עם כך. אחרי שתבין אותה יותר טוב תדע איך לנטרל מצבים קשים ואולי אפילו תבחר לעזוב אך בבקשה תעשה את זה מתוך ידיעה ולא בורות. התמודדות עם אדם שלוקה בהפרעה היא לא התמודדות רגילה ויש לה השלכות קשות גם על הילדים.

sharonn70

New member
עצתי למשבריסט

אני קוראת את הדברים שלך ונעצבת על סיטואציות כאלו. במקום לפרגן האחד לשניה אנשים מחפשים איך לשנוא ולנקום האחד בשניה. אין לי עצה טובה של מה לעשות, אלא מה לא לעשות. אל תחשוב על איך להחזיר נקמה. אל תיכנס למקום שהיא לוקחת אותך אליו. רוע ואלימות מילולית רק מזינים האחד את השניה, אין לזה סוף כי כל צד רוצה להחזיר ומה שקורה בסוף שמוציאים אנרגיה מיותרת על טפל ולא על העיקר. ממה שאני מבינה אתה לא נכנס למקום הזה אך אתה עלול. העיקר הוא לחשוב על טובת הילדה, בדיוק כפי שאתה עושה. ממליצה לך להתייעץ עם בעלי מקצוע שיש להם ניסיון ויכולים לראות תמונה רחבה יותר, כולל תוצאות אפשריות. זה מתנשא ולא "מבין" להגיד תחשוב חיובי, ובכל זאת תאמין שכל משבר וכל קושי, כשעוברים אותו מפתח ובונה אותנו. תחשוב חיובי ויהיה חיובי. בהצלחה ולכל אלו שמתעמתים ומקנטרים האחד את השניה בפורום, זה ממש עוזר לאותם אלו שמבקשים עצה וגם מאד בוגר מצדכם.

או

סוף סוף מישהו מאייש את משרת הגננת. בהצלחה בתפקיד!

למעלה