הוא לא היה ראש מפלגת רע"מ?תקום.
מנסור עבאס פורש מהמשותפת ומקים מפלגה חדשה יחד עם ראש עיריית נצרת המתעב את ראשי המשותפת.
מהרך על היוזמה.
זה טוב מאד לנתניהו, אני בכלל חושב שהמהלך הזה הוא אחד מהתרגילים המבריקים של נתניהו.מנסור עבאס פורש מהמשותפת ומקים מפלגה חדשה יחד עם ראש עיריית נצרת המתעב את ראשי המשותפת
טוב לימין שקולות השמאל יתפזרו.תקום.
מנסור עבאס פורש מהמשותפת ומקים מפלגה חדשה יחד עם ראש עיריית נצרת המתעב את ראשי המשותפת.
מהרך על היוזמה.
מעולההתקום.
מהרך על היוזמה.
חחחחחחחחח הערבים קיבלו הוראה ?מעולהה
עברו הימים שהערבים היו שמים את הפתק שקיבלו הוראה לשים כך קולם יתפזרו בן גושי השמאל כרצונם החופשי.
חברים חרדים שלי?!חחחחחחחחח הערבים קיבלו הוראה ?
החברים החרדים שלך קיבלו הוראה.
אל תתקפי. אישית דווקא שמחתי לראות שהכותבים (הבודדים יש לומר) שלא מסוגלים לראות שרשור בקומונה בלי המילה "חרדים" (במובן השלילי, לשיטתם) לא נעלמו לגמרי מהעולםחברים חרדים שלי?!
מוזר שאתה מחליט מי חברי
אשמח אם החרדים שאינך סובל את דעתם בנושא בחירות, יקבלו החלטה עצמאית.
בחייאת הרינגטוןאל תתקפי. אישית דווקא שמחתי לראות שהכותבים (הבודדים יש לומר) שלא מסוגלים לראות שרשור בקומונה בלי המילה "חרדים" (במובן השלילי, לשיטתם) לא נעלמו לגמרי מהעולם. כבר התחלתי לדאוג לשלומם
.
תשמע, יש בשכונת התקווה רחוב בשם עבאס.אם הוא באמת יפעל למען הציבור הערבי בישראל ולא למען פלסטין הוא יצליח.
אם הוא באמת יפעל למען הציבור הערבי בישראל ולא למען פלסטין הוא יצליח.
נכון, אגב גם בירושלים' אידלין' אום אל פאחם.גם בחיפה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.