עוד מסמר בארון של ML

Agnetta

New member
עוד מסמר בארון של ML

כתבה חדשה שקראתי הבוקר על תצוגת האופנה של "מתאים לי". אמנם אני אוהבת את הבגדים שלהם...אבל הפעם הם ממש הגזימו. האם מתאים לי מתאים לי באמת????

DREAM111

New member
נכתבה הודעה בנושא של הכתבה הזו

רק היא צורפה מעיתון בעיקר נשים שגם שם מתואר כל התצוגה של מתאים לי. מצרפת את הודעתך לשירשור השני. אשמח אם תצטרפנה להודעות שם.

מעיין©

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

ולמרות כן- ומרות שכואב לי הלב להיכנס לשם- כרגע אני לא רואה ברירה אחרת. כי כשאני לא מוצאת מה שאני מחפשת בעונות - מתאים לי זו התחנה הבאה. ולא- Ml כבר לא מתאים לי

DREAM111

New member
היי אגנתה

אני חושבת שאת המסמרים הוא כבר הכניס לארונו מזמן אבל המציאות היא שעדיין יש את אלו שלמרות כל הדברים קונות. הנה הפתיע אותי מ.ורה קודם שכתבה כי האיכות של הבגדים לא טובה אבל יש לה עכשיו בגדים. אני שקונה את בגדי לא מתפשרת על איכות בין כל הדברים שחשובים לי. לצערי עם כל הטינה שלי כלפי החברה יהיו ויש עדיין נשים שקונות. יש לי מכרה שהיא אחת המנהלות ואני שומעת שעד רבה הרווחים עולים והיום יש לו הרבה נשים במידות הקטנות והביניים. אכן אין הרבה גדולות אבל כן יש ביניים ומטה. הוא אבל הוסיף עוד מסמר לארון

Agnetta

New member
היום קראתי ב"מעריב" עסקים

בדף הפתיחה של המוסף, על אבי מלכה מנכ"ל "מתאים לי" הוא כן 35 נשוי +1 + ילד בדרך. אחרי שהשתחרר מהצבא ב 91 החליט לפתוח אופנה לפלד השוק שאף אחד לא התיחס אליו ברצינות עד אז...וכו' וכו'... וכתוב שם הכל על הצלחתו ובכלל הוא פותח עוד 3 חנויות בקפריסין..והוא עדיין מתיימר לפחות עפ"י הכתבה הזאת להתיחס לנשים עם מידות מעל 38...בעיקר מלאות. כנראה מלאות בשבילו זה מידה 40-42...

DREAM111

New member
את רואה אגנתה

כמה שזה עצוב ששומעים שהאיכות לא מי יודע מה, שהשירות לא נעים, שהמידות ירדו ולעומתם המחירים עלו ומר מלכה ממשיך לפתוח עוד ועוד חנויות לא רק בארץ אלא גם בעולם כולו. כן כנראה שבעיניו מידה 40 זו מלאה ו-42 זו מלאה מאוד.

silvey

New member
אבי מלכה בחר להמשיך את העסק..

המשפחתי. אותי מרגיזה העובדה שהוא בחר להתעלם לגמרי בכתבה מאימו שהיתה החלוצה. אבי נכנס לנעלי האם ופיתח את העסק. אני זוכרת עדיין את תצוגות האופנה הראשונות כשהכבוד והקרדיט ניתנו עדיין לאם. אבי, כבודו במקומו מונח, הגדיל ופרץ והתפתח בקצב עצום וכנראה שיועצי השיווק כיוונו את העסק הגדול גם בקנה מידה ישראלי לאן שהוא מתפתח היום. עצוב לי שהקונספט של התפתחות לכוון המידות הקטנות והרגילות בא על חשבון המידות הגדולות שכבר קשה למצוא שם. מה שאני קונה שם עכשיו זה בגד שממש נראה עליי טוב ולא מתפשרת כמו בעבר.

DREAM111

New member
סילבי יקרה

אין בעיה אם הוא החליט להמשיך הלאה אבל מה שאותי מרגיז הוא שלפי הפירסומים הוא עדיין כביכול למידות גדולות שהמציאות היא אחרת לגמרי. אז עכשיו אני מבינה שגם את אימו הוא "דרס" אבל הוא גם דרס אותי ועוד נשים רבות וטובות שהשקיעו את מיטב כספן בחנויות שלו. הוא השאיר אותנו מאחור אחרי שבעצם את כל הגדולה שלו הוא השיג דרכינו. שיבוא ויאמר חבר'ה נכון התחלתי וגדלתי בזכותכן אבל אני עכשיו החלטתי להמשיך הלאה למקום אחר בלעדיכן.

למעלה