עוד מכתב . . .

עוד מכתב . . .

לקחתי לי את עצתה של המוזה היקרה לכתוב לעצמי ... ואולי גם לכם. החיים לימדו אותי השבוע שלושה דברים, ואשתף אתכם בהם הדבר הראשון הוא ללכת תמיד אחרי מה מה שהלב מרגיש, אחרי מה שאתה רוצה ולא אחרי מה שאחרים רוצים/חושבים ... הדבר השני הוא: מי שלא עושה - לא טועה. צריך ללמוד מטעויות ולא לבכות מהן, רק ככה רוכשים ניסיון. והדבר השלישי הוא - ללמוד כמה שיותר ולא לתת לאנשים לעמוד בדרכך, כי רק ככה אפשר להתקדם. הדבר האחרון שלא כלול בשלושה , והוא לא חדש לי אבל הוא דורש תשומת לב - זה להיות בן אדם. לא משנה מה ומי, תהיו בני אדם. לעצמכם ולאחרים. לא משנה מה קורה ומי עושה מה , אתם קודם כל תהיו בני אדם. אחרת אתם עוד תתחרטו ... בסופו של דבר, אתם תהיו אלה שירוויחו. אני חושבת שהיו עוד כמה דברים אבל אלו הדברים שעולים לי עכשיו. מה שעוד למדתי זה שצריך חלומות ושאיפות בחיים, אחרת אין טעם בכלל לחיות. צריך לדבוק בחלומות ולשאוף להגשים אותם לא משנה מה כי בן אדם שיגשים את החלומות שלו, או אפילו רק חלק מהם יהיה בן אדם מאושר. זה לדעתי הסוד. אתם עוד לא מכירים אותי , אבל אני אגלה לכם משהו על עצמי - אני בן אדם שחי בתוך עבר. אני חיה בתוך העבר שלי, הוא זה שמחזיק אותי ודרכו אני נושמת האמת היא שבזמן האחרון זה כבר פחות ככה. אני יודעת שהתבגרתי ה-מ-ו-ן בשנתיים האחרונות, אבל גם בחודש האחרון עברתי שינוי די מהותי. שינוי שאני מאוד גאה בו. אבל עדיין זה באופי שלי לחיות את הנוסטלגיה .. ובעקבות כך אחד הרגשות שהכי מזוהים איתי הוא הגעגוע. מתגעגעת נורא לאנשים שעברו בחיי ושרציתי וחשבתי שישארו שם תמיד .. אבל למרות שרציתי וניסיתי ... זה כנראה לא תמיד הולך היה משפט אחד בשרשור למטה שאמר - "אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו. אם הוא יחזור אליך הוא לעולם יהיה שלך, אם לאו הוא מעולם לא היה שלך" וזה לאו דווקא תקף לגבי מישהו מהמין השני שהכוונה אליו היא רומנטית ... זה תקף גם חברות וחברים טובים ... וזה משפט ממש נכון , שקשה לקבל אותו אבל לומדים לחיות איתו. זקוקה לאהבה, מכל הכיוונים מכירים את התקופות האלו שאתם צריכים המון חיזוקים בעבודה, והמון חיזוקים מהחברים וגם את המישהו הזה שיחכה לכם אחרי יום עבודה ויחבק חזק חזק ולא יעזוב ? אז זהו, שאני נמצאת כרגע במשבר אמצע התקופה הנ"ל. כשאת מאוהבת במישהו , עד הסוף. האהבות האלו שמשכיחות את הכל, שמנחמות גם בדימיון ושהן אהבות באמת אמיתיות, אז הדברים האלו שהזכרתי גם חסרים לפעמים ולפעמים כמהים להם יותר מכל אבל תמיד יש את ה"ניחום" הזה בדימיון, במחשבות ...הניחום של אותו "אהוב" הסיטואציות שאנחנו מציירים לעצמינו מן חלומות דמיוניים כאלו שמחזיקים אותנו, רק בזכותו. אבל כשהלב ריק ואין לו אהבה גם לא נכזבת .... אז זה יותר קשה. כך לפחות נראה לי כרגע ... אז אני צריכה את כל החיזוקים, העידודים ואהבה שהזכרתי ואין ... וזה כואב, זה כואב פיזית, כאב שגובל בדמעות. אבל יודעת שזה יעבור, ושהזמן לא עוצר. אבל עדיין , צריכה להוציא את זה, אז זה יוצא כאן ... עוצרת את הנשימה, סופרת עד 10 ומקווה שיתחיל משהו חדש, טוב יותר. שיהיה לכולכם שבוע מקסים, עם חלומות, אהבה והמון המון אושר.

Choomba

New member
כל כך מבינה אותך...

אני כל כך מתחברת לכל מילה שכתבת כאן כיא אני נמצאת בדיוק באותה הנקודה ומתגעגעת כל כך וכואב לי שאני לא יכולה לעשות עם הגעגוע הזה ששוכב לי בלב ובראש כלום. אבל כמו שכתבת, וטוב שאת מודעת לזה- מקווה שיתחיל משהו חדש, טוב יותר כי אני בטוחה שכך יקרה. אני באיזה שהוא מקום מאמינה בגורל, כי אם קורה משהו, והוא לא הכי טוב בעולם, ייתכן ויש סיבה לכך והוא קרה רק לטובה. בתקווה שהכל יהיה טוב יותר מחר...

ה מוזה

New member
וואו בשבוע אחד הגעת לתובנות של

חיים שלמים כל מילה שכתבת -
כל כך נכונה
"ללכת תמיד אחרי מה מה שהלב מרגיש.."
"..מי שלא עושה - לא טועה.."
"..קודם כל תהיו בני אדם.."
"שצריך חלומות ושאיפות בחיים, אחרת אין טעם בכלל לחיות"

שיריה

New member
החכמת אותי

גרמת לי להבין שגעגוע הוא חיים בעבר. הייתי צריכה את זה. תודה. אהבה.... אהבה מגיעה מבפנים, כשמחזקים את האהבה שבתוכנו אז גם מבינים. מבינים שלכל אחד יש את הדרך שלו להגיד "אני אוהב" הדרך הכי טובה לחזק את עצמך, היא לחזק אחרים. זה עוזר (מבטיחה)

את באמת קסומה ...

וואוו .. נשארתי עם פה פעור ... את חכמה , חכמה לא במספרים, לא בשעורים , לא עם המורים ... את חכמה , הכוונה לחכמת חיים .. את מפנימה .. ולומדת לקחים להמשך חייך... "לא לחיות את העבר- זה משפט חזק מאוד.. וחבל שלצערי הרבה אנשים נתפסים בעבר שלהם , הם לא מתקדמים .. נסיכה קסומה

תודה לכן ../images/Emo9.gif

הגעתי פשוט למסקנה שבמקום לחיות בתוך העבר ולצעוד במקום צריך פשוט ללמוד לקחים להמשך החיים ... ללמוד מהטעויות שהן לאו דווקא טעויות אלא פשוט התמודדות לא טובה עם כל מיני סיטואציות ... כמעט 4 שנים שחייתי בתוך עבר, פיזית עשיתי דברים אחרים וחדשים אבל בתוך הלב בפנים חייתי בתוך העבר שלי שכל כך אהבתי, שכל כך התגעגעתי אליו פשוט הבנתי שזה צריך להפסק וזה נפסק זאת הייתה ההתחלה, ומאז פשוט למדתי כמה לקחים ותובנות שאני אשמח בעוד 50 שנה לראות שחייתי לפיהן שלא אתחרט על מה שהתחרטתי במשך כמה שנים אני מקווה שיהיה לכולנו רק טוב, שנלמד מהטעויות שלנו ושנדע להפיק מאותם לקחים שלמדנו את המיטב. ואל תשכחו לחלום ...................... לילה טוב פורום נפלא ...

למעלה