עוד מכתב לאוסף...

• פותח הנושא linu2
  • פורסם בתאריך

linu2

New member
עוד מכתב לאוסף...

תשכחי שליבי בחר בך להיות האור של חייו, תשכחי שאת מלכת היופי שלי, תשכחי שאת מצחיקולה שלי, תשכחי שאת התינוקת שלי, נסיכה שלי, תשכחי שאת שלי. תשכחי שאת פזמוני, שאת ממתקי, תשכחי שאת השיר שלי, תשכחי שאת חלום, תשכחי שאת גל מרחף, גל של כמיהה, תשכחי שאת המנגינה המסעירה את חושיי, תשכחי שאת פרח שגדל בתוך ליבי, תשכחי שלך חיכיתי כל השנים, תשכחי שהצטערתי שלא הכרנו בגיל שתיים, תשכחי שאני מסוגל לשמוע אותך גם כאשר את שותקת, גם כשאת אומרת לי אוף…. תשכחי שאני מרגיש אותך ונושם את חיוכך, תשכחי איך גופי רועד כשאני שומע את קולך. תשכחי שאני רוצה ללוש את ליבך, להריח את שיערך ולחבק את אהבתך, תשכחי שאני מרגיש את הרטט שבך, עובר לי בנימיי, מפעפע לתוכי, תשכחי שנרדמתי חבוק בליבך, תשכחי את כל הפעמים שדיברתי איתך בטלפון, תשכחי את כל הפעמים שלא הייתי מסוגל לדבר איתך בטלפון, תשכחי למה אני לא יכול, ובעיקר תשכחי מה היה קורה אם הייתי יכול. תשכחי שהפכתי עולמות בשבילך, תשכחי שלחשתי את שמך, תשכחי שמיום שהכרתי אותך אני יודע מהו אושר, שאת יודעת מהו אושר. תשכחי את הכאב. תשכחי שאמרתי לך לשכוח אותי, ותזכרי שאני אוהב אותך, אהבה בין-גלקסית, כל כך אוהב אותך. "אומרים שיש נצח אני מבטיח להביא לך אותו אם אחזור"

כעוס משהו המכתב שלך...

לא שוכחים יש לנו מנגנון כזה... זיכרון הוא נקרא. לו יכולנו למחוק חלק... אח אח רק מבינים אם לא מהר אז לאט..

אחד המכתבים ..

שאני אזכור לעד!!! יפה , רגיש, רומנטי, והכי חשוב כל-כך אמיתי!!! "תשכחי שאמרתי לך לשכוח אותי..."

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif

..."אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כוח.." (זמר שלוש התשובות)
וכמה כואב שאהבה אי שם בגלקסיה ובין כוכבי שביל החלב רק לא בין זרועותייך .. אהבות אינן נשכחות הן פשוט .. אנחנו

למעלה