מטומטם, זה היה השמאל שהכריז שירושלים היא בירת ישראל
מטומטם, זה היה השמאל שהכריז שירושלים היא בירת ישראל
כמה ימני ככה מטומטם
ירושלים - רק מקור לצרות ולפסיכוטים תקופי סינדרום ירושלים...השמאל רצה לחלק את ירושלים, הוא הישלה את עצמו שהערבים יסתפקו בשועפאט ובאבו דיס אבל הערבים דחו בשאט נפש את כל ההצעות האלו גם של אהוד ברק וגם של אולמרט. הערבים תמיד היו נגד הכרת העולם בירושלים ( אפילו רק החלק המערבי ) כבירת ישראל .
מפת הוויתורים: כך הציע אולמרט לחלק את ירושלים
אחרי הפרסומים באל ג'זירה – מגיעה גרסת ראש הממשלה לשעבר אולמרט. מה באמת היה שם, בהצעה שנתן לאבו מאזן. אולמרט משרטט את מפת הוויתורים הישראלית שכוללת העברת חלקים בלכיש ובעמק בית שאן, ואת הרעיון לחלק את ירושלים. נותר רק לתהות: מדוע כל זה קרה כשהוא ואבו מאזן, יודעים שבתוך שבועות יהיה לישראל ראש ממשלה אחרwww.mako.co.il
אולי אם היית מקבל ההחלטות היית מקבל את תוכנית אוגנדה בשתי הידיים, אבל מכיוון שהתנועה הציונית דחתה את תוכנית אוגנדה וויתרנו על ירושלים היא הודאה שדחיית תוכנית אוגנדה הייתה טעות ולא הייתה שום הצדקה להתעקש על ארץ ישראל.ירושלים - רק מקור לצרות ולפסיכוטים תקופי סינדרום ירושלים...
ענית לי על שאלה שיצא לי לתהות בה (אמנם לא יותר מדי, אבל לעתים רחוקות למקרא דבריך).ירושלים - רק מקור לצרות ולפסיכוטים תקופי סינדרום ירושלים...
השברירות לא עברה עד היום
רק השלט עבר
ירושלים - רק מקור לצרות ולפסיכוטים תקופי סינדרום ירושלים...
השמאל התחנן לפני קלינטון ובוש הבן שלא יעבירו את השגרירות לירושלים.מטומטם, זה היה השמאל שהכריז שירושלים היא בירת ישראל
כמה ימני ככה מטומטם
אני מקווה שלא נקבל גם אבולה ביחד עם זה
השברירות לא עברה עד היוםהשמאל התחנן לפני קלינטון ובוש הבן שלא יעבירו את השגרירות לירושלים.
השברירות לא עברה עד היום
רק השלט עבר
אני מקווה שלא נקבל גם אבולה ביחד עם זה
מעניין כמה מיליוני דולרים שוחד שילמו למנהיג ?אני מקווה שלא נקבל גם אבולה ביחד עם זה
לכן כל מדינה שמעבירה זאת ברכה והישג דיפלומטי.מעניין כמה מיליוני דולרים שוחד שילמו למנהיג ?
אגב, רק ל8 מדינות מתוך 196 בעולם , יש שגרירות בירושלים
עוד 3 אמרו שיעבירו אבל לא העבירו
186 מדינות לא
אבוי, איזו מכה צורבת ואנושה!
מה זה קשור לשמאל-ימין ?
לכן כל מדינה שמעבירה זאת ברכה והישג דיפלומטי.מעניין כמה מיליוני דולרים שוחד שילמו למנהיג ?
אגב, רק ל8 מדינות מתוך 196 בעולם , יש שגרירות בירושלים
עוד 3 אמרו שיעבירו אבל לא העבירו
186 מדינות לא
השמאל פעל רבות כדי שארה"ב לא תעביר את השגרירות לירושלים.מה זה קשור לשמאל-ימין ?
מה התועלת בהעברת שגרירות לירושלים ?השמאל פעל רבות כדי שארה"ב לא תעביר את השגרירות לירושלים.
וואלה????
דקה אחרי שאתה תסביר כיצד כל מדינה שאומרת פויה לישראל מהווה פגיעה בה ובבטחונה (נושא המחירים נחמד שנדחף, אבל לא רלוונטי כמובן ואיש לא טען לרלוונטיות שלו).וואלה????
בוא ותסביר איך זה יגביר את הביטחון ויוריד את המחירים כאן.
וואלה????
בוא ותסביר איך זה יגביר את הביטחון ויוריד את המחירים כאן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.