עוד מיתוס שמת...

gershon17

New member
רצון לחיים לא אומר שיש סיבה לחיים

אבל בעצם, לאור הישגיך הקוגניטיביים בדיונים אחרים פה, באמת אין טעם שמישהו יבזבז עליך זמן בנושא מעט יותר מופשט מהרמה שאתה מסוגל אליה.

אל תתנפל על בנאדם אישית. זה לא יפה.

הייתי מנסח את הרעיון שלך כך: אכן אין סיבה לחיים, כלומר אדם לא מחוייב לבורא העולם או למישהו אחר אך מצד שני האבולוציה פיתחה אצל אדם את יצר ההישרדות ואת היצר המיני. זה מה שמניע אותנו. מחוייבות לחברה זה צורת יצר ההישרדות. אדם לבדו לא יכול לשרוד ולכן יש לו "מערכת הייחסים" עם החברה. גם הדת משרתת את האינטרס הזה. דת משה נוצרה ככלי הישרדות בתנאיי המדבר. כעת הייחסים בין אדם לחברה חייבים להיבנות בצורה שונה.

amiron3

New member
הוא סתם אפס

ואפילו וירטואלית אין לו ערך-והוא טוען זאת בעקיפין.

amiron3

New member
לאור התגובות שלך

שתמיד מוסיפות הערות על רמת האינטיליגנציה שלי-שאגב היא גבוהה משלך, שכן לפחות בתחום התעסוקה הגעתי כנראה להרבה יותר ממך-אלא אם תפסיק להסתיר (מבושה?) את עיסוקך- אני פשוט מסיק שאתה חסר כל עקרון. וביום שאתה תקבע בשם אחרים דברים-אז נדבר. בינתיים זכותך היחידה - המוסרית (למרות שאתה חיה חסרת ערכים)- היא לשתוק. הבנת גרשלך??

amiron3

New member
הנה מי שמדבר-מר ניאמד..

שבפורום הליכוד ואף כאן מנבל את פיו כל הזמן... תעבור קצת על ההודעות שאתה שלחת לי...לפני שאתה מעיז לחנך מישהו.

gershon17

New member
אוקיי, נקודה רגישה מספר שתיים

אתה רגיש לגבי הגובה שלך, ואתה קופץ עד הקומה הרביעית אם אתה חושב שמישהו מנסה לחנך אותך (הנה, גם פה, נכנסת להתקף שעד עכשיו עדיין לא יצאת ממנו). גם מאד חשוב לך להוכיח את עצמך. בהודעה שציטטתי למעלה, וכן כאן, למשל. למה כל כך חשוב לך להוכיח לעצמך שאתה יותר טוב ממני? ובעצם מכל האחרים, גם? אתה זה שמזכיר על ימין ועל שמאל שיש לך תואר במתמטיקה, בלי סיבה נראית לעין. הרבה, הרבה מאד רגשי נחיתות יש לך, ואתה מנסה להרגיע אותם בכל מיני דרכים די משונות. אני לא בטוח שפורומים פוליטיים באינטרנט זה המקום הכי בריא בשבילך.

amiron3

New member
כל מה שאני כותב כאן,

אינו עניינך-בטח כאשר הוא אינו מופנה אליך, מר גרשון. אתה בטח לא פסיכולוג, ואם כן-אתה ממש גרוע. לי "רגשי נחיתות"? ממש לא. הזכרתי את מקצועי בהקשר לויכוח שניהלתי עם מישהו כאן לגבי "עובדות" שהוא הציג על קליטת העלייה הרוסית בתחום ההייטק. אח"כ בא הכלומניק ניאמדוס וברעל שבפיו הוא העז לקבוע שאני משקר לגבי השכלתי או מקום עבודתי-דבר שאינו רלוונטי כלפיו. אם אתה מתבייש בעיסוקך-אז לך יש רגשי נחיתות קשים. לגבי הבריאות שלי-אתה יכול להיות מודאג-אני בריא במאה אחוז.... ואם אתה חושב שתצליח יחד עם העו"ד שלך-מר פורמן, ועם הלקוח שלך-מר ניאמדוס- להשתלט על הפורום הזה, רק בגלל שהעמדות הפוליטיות שלכם חולניות ומתאימות למקומות חשוכים (קרי פורומי הימין למשל)-אתה טועה טעות קשה. ומאחר שאני עוד זוכר אותך ואת המגן שלך-פורמן, מקשקשים בלי הפסקה בפורום "שינוי", התנועה שנכשלה באופן הטוטאלי ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל-יש לכם הרבה הרבה מה ללמוד, לפני שאתם מתעסקים בפוליטיקה. כל מה שאמרתם שם-מת. אני צדקתי תמיד. לא נעים לכם? תאכלו את הכובע!

gershon17

New member
אני ממש ממש מעצבן אותך, הא?

למה? למה דווקא אני? מה יש בכתיבה שלי שמקפיץ אצלך את כל מנגנוני ההגנה שלך, וגורם לך להתנגד גם לדברים בסיסיים לגמרי שאני כותב? אתה הרי לא מכיר אותי בכלל. כשהיית ילד נשך אותך קפיטליסט? מה? האינטרנט ללא ספק מקום מרתק - אתה דוגמה מעולה לזה. הרשה לי להשקיט מעט את רגשות הנחיתות שלך, בכך שלא אענה לשאר ההודעות שרשמת פה בדקות האחרונות. אתה הרי לא מסוגל לא לענות למשהו שאני כותב, אם אענה אגרום לך להפקיר את עבודתך הכה מעולה. אני דואג לפרנסתך, ולכן מפנה לך מעט זמן להמשיך לבדוק תוכנות שאנשים אחרים כתבו. אל תדאג, אני לא הולך לשום מקום, אני אהיה פה גם מחר וגם מחרתיים.

amiron3

New member
ולדעתי זה בדיוק ההפך../images/Emo6.gif

כנראה שאני מעצבן אותך. אתה פשוט לא מסוגל לענות לי באופן אמיתי - לכן אתה עובר לפסים שמעידים על אישיותך המפוצלת. תאמין לי שאתה לא צריך לדאוג לעבודה שלי. האמת שלו היה אכפת לי, אני כנראה הייתי צריך לדאוג לעבודה שלך. ומדוע שמרן אולטרא-קפיטליסט מבלבל את המוח בפורום זה? כי הוא חושב שאם יחזור ויעלה את השטויות שלו-מישהו יקנה אותן. תמשיך לבזבז את זמנך בהורדת רמת הפורום לרמתך האפסית והאינפנטילית. אבל זה לא יעזור לך מר גרשון-אף אחד (חוץ מהעו"ד שלך וכמה נציגי ליכוד אלימים), לא יקנה את שטויותך!

gershon17

New member
לא הפנמת כבר?

אתה לא יודע עלי כלום, וכל פעם שאתה מנסה לנחש אתה עושה מעצמך צחוק. אין לך מושג מה אני עושה, ולאן הגעתי או לא הגעתי. פשוט שום מושג. אני יכול להיות זה שמנקה את המזרקים מהרצפה בקופת חולים. יכול להיות גם שבדקות אלה ממש אני שוקד על עסקה בשווי של כמה מיליונים. אתה לא יודע, ואתה גם לא תדע, כי אני מעדיף לשמור על הפרטיות שלי. אז למה אתה מתעקש להמשיך לנחש?

amiron3

New member
האמת-זה לא ממש מעניין אותי!

רק שאני חושד שעם הדיעות המוזרות שאתה מביע כאן, גם לנקות מזרקים אתה לא ממש יכול...

gershon17

New member
זה מאד מעניין אותך

הנה כמה הודעות מהיומיים האחרונים בהן ניסית לגשש ולהבין מה אני עושה, תוך כדי פרובוקציות זולות. אחת שתיים שלוש

amiron3

New member
גם המחקרים שלך לא מענינים אותי,

אתה רק מצליח להוכיח שאיתי אין לך יכולת אינטלקטואלית להתווכח! טוב-זה קורה. יש מיעוט בארץ שלא יכול להתעסק בפוליטיקה. אתה שייך לו. למה באמת שלא תתעסק בניקוי מזרקים? זה נראה לי אחלה של רעיון, ואפילו תוכל להרוויח לא רע ואפילו...לתרום משהו ולא להיות פרזיט!!

טשאפק

New member
כלומר לדעתך הטוב ביותר יהיה

שאנשים יחיו ללא ערכים כלל? זכור לי שגינית בהודעות שונות אנשים (פוליטיקאים, שופטים וכו') ששיקרו, נהגו באנוכיות וכדומה. עצם הגינוי מחייב קיומם של ערכים בסיסיים של טוב ורע.

gershon17

New member
זה לא מה שהוא אמר

הוא התנגד לערכים שמגיעים מגבוה, לא משנה מה הגבוה הזה.

למעלה