נסיכה מהיכן?? האם התכוונת לנסיכה מלשון נסך?? יען כי נסך עליה קיללתו?
ק קורבן הפיתוי New member 23/4/01 #21 נסיכה מהיכן?? האם התכוונת לנסיכה מלשון נסך?? יען כי נסך עליה קיללתו?
ק קורבן הפיתוי New member 23/4/01 #24 מרקי,העיקר שאתה צוחק.... זכור,איש את שכתבת כתגובה להודעתי/תגובתי לשיר של ``הנסיכה`` -``בוא אל גני`` סבורני שאמרת שם מילים אחרות אלי-אז היה נא עקבי!!!
מרקי,העיקר שאתה צוחק.... זכור,איש את שכתבת כתגובה להודעתי/תגובתי לשיר של ``הנסיכה`` -``בוא אל גני`` סבורני שאמרת שם מילים אחרות אלי-אז היה נא עקבי!!!
ק קורבן הפיתוי New member 23/4/01 #22 לא יורקים לבור ממנו שותים !!! ה``צפרדע`` הזאת ביקרה במקומות מאד יחודיים לך !!! ולא זכור לי שהיו תלונות !!! עובדה שה``צפרדע`` הצליחה להיות מושא שירייך... H-)
לא יורקים לבור ממנו שותים !!! ה``צפרדע`` הזאת ביקרה במקומות מאד יחודיים לך !!! ולא זכור לי שהיו תלונות !!! עובדה שה``צפרדע`` הצליחה להיות מושא שירייך... H-)
פ פסיפלורה New member 24/4/01 #25 יופי של בת-קול אני חדשה בסביבה ועדיין לא קראתי את כולכם, אבל אני חייבת לעצור קצת את הקריאה ולהגיד שאהבתי מאוד את היצירה הזו שלך, בת-קול. זה סוג של שיר שמעלה הבעה מצועפת בעיניים לאחר קריאתו.. וחיוכון של הבנה נמתח. יופי! H-(
יופי של בת-קול אני חדשה בסביבה ועדיין לא קראתי את כולכם, אבל אני חייבת לעצור קצת את הקריאה ולהגיד שאהבתי מאוד את היצירה הזו שלך, בת-קול. זה סוג של שיר שמעלה הבעה מצועפת בעיניים לאחר קריאתו.. וחיוכון של הבנה נמתח. יופי! H-(