עוד לילה דמיוני

בת-קול

New member
עוד לילה דמיוני

החושך הכחול יורד אל צמרות העצים הגבוהים אורות בחלונות רחוקים כבים נשאר החושך לבדו והשקט כולם ישנים- שקט הס כנפי דמיון משיאים אותי אל לילה דמיוני אצבעות מרפרפות על גופי שפתיים מלטפות את שפתיי קול לוחש נשמע באזני והכל דמיוני יום עובר ועוד לילה יורד שוב קורא לי אליו בו אין חוקים אין איסורים הכל בו מותר בעולם הדמיוני בו תשוקה נסערת בו תאווה בו גואה ועולה האהבה לי ולשקט הלילה ברית אני מתמסרת לו ללילה הדמיוני בו הכל כמעט מוחשי יכולה להרגיש יכולה לריח יכולה לטעום יכולה להישבע שהוא אמיתי הלילה הדמיוני הנה הוא קרב החושך הכחול ויביא עימו עוד ליל עינוגים דמיוני

מה לאשה שטן ולאהבה???

הלוואי הכל היה נשאר דמיוני אבל לצערי גם הקורבן הבא יהיה אמיתי!!!!

בת-קול

New member
אישה שטן?

אך..מה הוא רצונך? מדוע שלא תאחל לי ``בהצלחה``? האם בזמן שהבנתי שאני ``נאהבת`` הייתי למעשה ``נבגדת``? אישה שטן -היא זו שרוצה גם לאהוב ולהיות נאהבת? קורבן פיתוי - הוא אחד כזה שהיה עם אחרת? תודה על הארת עיניי! ואני סברתי אחרת... ``ואת זה אני לא שוכחת ועל זה אני לא סולחת`` כעת תורי להיות פורחת. גם לי מותר וכעת אם תסלח, עלי למצוא את ``הקורבן`` הבא הרי אני לא שלך - אז מה בעצם אכפת לך? במילות ברכה וכבוד אני חותמת כל טוב ובהצלחה אודה לך מאוד אם לא נתנצח הייתי רוצה מאוד מזה לנוח תן לי לפרוח לאיטי ואל תרמוס אותי

מהנרמס אל הרומסת !!!

האם זהו התסריט המתוכנן? להפוך הקורבן לשקרן? נאהבת היית תמיד בשל תמימותי, את ניצולי למטרותייך,לא זיהיתי. כאילו בבדיחות הדעת סיפרת שיש הסוברים כי אני `תומך` בך, רצית לבדוק את תגובתי, לאחר שממטעמי גופך התענגתי, חשבת אולי אפשר גם להתענג וגם להתעשר!! משתגובתי לא רימזה על נכונותי, לאשה-שטן נחשפתי... לאיזו פריחה הכוונה, הרי בנפשך וראשך הינך דפוקה!, חשבתי בתמימותי שיש תקנה, והמחלה רק התגברה. היי,בשמך הזה אין לך תקנה, לחיים חדשים ו``פריחה`` אמצי שם אחר,בין כה, כל הזמן מחליפה ורק בגלל שלא אדע,תוכלי למצוא התקומה.

בת-קול

New member
אדוני-

אודה לך מאוד אם לא תגיב בהודעות שלי. איני יודעת איזה רוח אחזה בך, אך לא נראה לי ולא לרוחי ההשתלחות הזו בי. כל טוב ובהצלחה. ואני מבקשת-עזוב את ההודעות שלך, לו יש לך מה לומר ולהגיב, תגיב בצורה הולמת כשם שעושים כולם, כאן זה לא המקום לכזבים ולבדיות שלך. ואין בדעתי להוסיף או לענות להערות הביניים ההזויות שלך יותר. שלום.

*קסנדרה

New member
בת קול את גדולה, כמו תמיד

בת קול מדהיםםםםםםםם איזה דמיון יצירתי לך וואוו...... מעריצתך קסנדרה

mna

New member
ואחריו

ואחרי החושך, יבוא לו האור. ולא נרצה שנינו, את הרפרוף לגמור. להמשיך נרצה, לסעור ולבעור. וממעל תעלה לה השמש, ואצלינו בלב, יצמח לו הרגש. תשוקה ורצון שהזמן יעצור. ושנמשיך להתעלס - באור. נראה כל חיטוב, על גוף האהוב, ונתמסר, אחד לשנייה, כמו שניים שניצלו מאנייה. ניאחז היטב, ולא נרפה. כמו ילד רעב, בלי שיניים בפה. שנצמד אל השד, ואוחזו ביד. כך נרגיש לנו שנינו , ביחד - ולעומת העולם לבד.

mna

New member
התמסרות

אם את רוצה גם להתמסר . . אז כתבי לי

כנגד התעלקותך על חיי....

סוף סוף משוחרר לומר את שבליבי ואפילו את ,המכשפה,זאת לא תימנעי !! עד שאת שמך תשני(דבר רגיל וקבוע אצלך) וירדו שמך וזיכרך למצולות זכרוני.

בת-קול

New member
ואם לא תעוף אהפוך אותך לנסיך

צפרדע! חפש לך חיים-ולך להתעלק על הודעות אחרות. מבקשים ממך יפה אז אנא ממך

בת קול,אנא הבהירי...בפורום הזה..

שורצים גם מזוכיסטים ? אז מה הקטע,קורבן? ניסית,לא הלך,קורה.. אבל להתפלש בבוץ ? ועוד עם נסיכה ? שמור על כבודך,עדיף.. מרק.

למעלה