עוד לא רשמי אבל דוקיץ´ קרעה את אנה

oren987

New member
הילי - טעות בידיך!!! הטורניר הבא../images/Emo47.gif

הוא של Bausch & Lomb Championships שכולל את הטניסאיות הבאות: ומתחיל ב- 8/4 - יומיים לפני שאת מתגייסת!! (והוא כולל את אנה שלנו!!!) השחקניות: ונוס ווילאמס - יילנה דמנטייבה, ג´סטין הנין, אמילי מורזמו, יילנה דוקיץ, אנה קורניקובה, מייגן שונסי, סילביה פארינה אליה, מוניקה סלש, אמנדה קוצ´ר - ועוד הרבה מאוד טניסאיות מעולות!!!! יש כמובן עידכונים חיים - כך שכולנו נהיה מעודכנים - וברגע שתהיה הגרלה - אני אספר לכם מול מי תתמודד אנה שלנו בסיבוב הראשון!!

אולי היא לא טעתה...

אני שאלתי אותה מהו הטורניר הבא שגם משודר. bausch& Lomb, ישודר?

hillly377

New member
ברור שלא טעיתי!

זה מה שיאיר שאל, יאיר שאל מתי יהיה הטורניר הבא שישודר, ואכן הטורניר הבא שיורוספורט משדרים, והם משדרים די הרבה ממנו, פעמיים ביום נראה לי, הוא הFamily Circle Cup. החל מה-15 לאפריל, אבל אני לא בטוחה שיורוספורט משדרים החל מהיום הראשון של הטורניר.

הילי לא טועה

לא למדתם את זה עדיין ?
בכל מקרה, לגבי הטורניר הנוכחי אני גם מהמר על סרינה אדר מורג

hillly377

New member
עוד מישהו מהמר על סרינה?

אני רוצה שמישהו כאן ייקח פיקוד על כל ענייני ההימורים, אני הייתי עושה את זה בעצמי אבל אני לא יודעת אם אני אוכל. לפני כל טורניר כל אחד יגיד על מי הוא מהמר (עוד לפני תחילת הטורניר) ונראה מה יהיה.

hadar_ak

New member
תמיד קפריאטי ../images/Emo106.gif

עם החליפה האדומה של פילה ופרארי...השמיים הם הגבול! בעצם - בכל לבוש... תמיד!

רק שאנה לא תתחיל לתרץ

"אני עייפה" "אני פצועה" "עבר עליי שבוע קשה, הרבה משחקים, עומס בלה בלה בלה". התחיל להימאס עליי הבכיינת הזו. הפעם אני מקווה לא לשמוע את זה ממנה. שתגיד שהיא לא היתה מספיק טובה וגמרנו. בהצלחה בהמשך אדר מורג

רפי2002

New member
בדיוק

והעיקר, שלא תתחיל להאשים את השופט.....אמממ....מישהו אמר אבוקסיס?
והילי בהצלחה!! נחכה בקוצר רוח לסופי שבוע כדי לשמוע את חוות דעתך.... בהצלחה... מתי את מתגייסת?

לרפי

יוסי אבוקסיס של הפועל לא מתלונן על השופטים. מי שמתלונן זה החיידק הצהוב שנשאר בו עוד מימיו בטדי. אתה קצת מתבלבל. לא נורא אדר מורג

רפי2002

New member
לאדר מורג

אתה טועה...אני זוכר שאחרי המשחק של מילאן, אותו יוסי...התלונן על השופט בתכנית "שער 5"....בכל אופן.... בהצלחה בחצי גמר.....

אתה מתבלבל

יוסי דיבר על הפנדלים שהיועל אסי דומב ואמר במפורש שאין על מה להתלונן כי גם השופט ראה אבל לא ההימעז לשרוק לפנדלים כאלה נגד מילאן בסן סירו. יש ליוסי את הקטעים הצהובים ללא ספק אבל בגדול אני אוהב אותו בהצלחה למכבי בגביע אופ"א ( היא תעבור את רודה, מי הם בסך הכל הדייגים ההולנדיים האלה, הפועל נדפקה קיבלה את צ´לסי). בהצלחה למכבי בפיינל פור אדר מורג

למעלה