עוד לא רשמי אבל דוקיץ´ קרעה את אנה

hillly377

New member
עוד לא רשמי אבל דוקיץ´ קרעה את אנה

בפורום ההוא מישהו נכנס ואמר שדוקיץ´ כיסחה את אנה 6-1,6-0. על זה אין לי שום דבר להגיד חוץ מ: יפה יילנה! מי שמנצח ככה, מגיע לו לנצח.

oren987

New member
אני לא סגור על זה שזה נכון! ../images/Emo47.gif

כי זה לא עודכן משום מה בשום מקום!! אני לפחות מקווה שזה לא נכון!!

hillly377

New member
עודכן ונכון, אנה שלנו זוינה!

כל הכבוד לדוקיץ, חזרה לעצמה ולכושר...

oren987

New member
טוב, זה נכון! ורשמי 6-1 6-0 לדוקיץ../images/Emo47.gif

חבל!! כל כך חבל!!!

oren987

New member
גם סוארז ברבע - ובשבילכם דוקיץ! ../images/Emo47.gif

פאולה סוארז גם ברבע הגמר, (כנראה באדנובה פרשה - או נפצעה!!) ובשבילכם - תמונה של יילנה דוקיץ שלימדה את אנה שלנו מאיפה הדג משתין...

הייתי מביא לך תמונה יותר עדכנית,

בלי הנקודה הקטנה
נגד מי יילנה בשלב הבא?

oren987

New member
בשלב הבא היא נגד פטי שניידר!! ../images/Emo47.gif

שניצחה את נגיובה!

אלון222

New member
הפסד שני לדוקיץ באותה תוצאה

באליפות ארה"ב לפני שנתיים הביסה דוקיץ,אז אוסטרלית את אנה באותה תוצאה ובאותה מהירות.כשמנצחים ככה זה רק מפני שתופשים את נקודות התורפה ואין ספק שכמו שהוויליאמסיות ודבנפורט מפעילות כוח נגד הינגיס ככה אין שום סיכוי שבעולם לאנה להגיב נגד שחקניות כוחניות ובעלות איסים כמו מאורסמו,דוקיץ,סלש וכו...נגד סלש הגיעה אנה לפני שנתיים לשובר שיויון במערכה ראשונה. אנה יכולה ותוכל נגד השחקניות המשחקות משחק רגיל ,עם קו אחורי ולא רק אייסים מדהימים.

hillly377

New member
Family Circle Cup מ Charleston

כולל את השחקניות הבאות: Jennifer Capriati, Monica Seles, Anna Kournikova, Amelie Mauresmo, Justine Henin, Meghann Shaunassey, Jelena Dokic, Sandrine Testud and Serena Williams

hillly377

New member
אני לא אהיה פה...

אני כבר אהיה בצבא, ולא אכפת לי מה אורן אומר, ההימור שלי לטורניר ג´ניפר קפריאטי

הילי

את מדברת כאילו זורקים אותך על איזה נגמ"ש ברמאללה. למה שלא תהיי פה??? אדר מורג

כשכבר לא תהיי כאן../images/Emo10.gif, נדע ש.....

. כבררת מחדל, כל טורניר את מהמרת על ג´ניפר
הטורניר הזה נשמע טוב, יש שם שחקניות טובות. אולי אני אראה סוף סוף את יילנה אחרי שלא ראיתי אותה,,,,,,, בערך מטורניר הפרינסס קאפ ב2001...... דרך אגב, את יודעת מה תעשי בצבא?

בהצלחה להילי בשרותה הצבאי

בכל אשר תפנה (או יותר נכון תוצב). אדר מורג

hillly377

New member
הצבא שלי

אני מתגייסת ביום רביעי הקרוב ואני מיועדת להיות פקמ"צית (פקידת מבצעים) בחיל אויר. יש לי טירונות מקוצרת של 8 ימים ואז עוד קורס של 7-8 שבועות והכל בבסיס בעובדה וחוזרים רק סופי שבוע (ולפעמים גם סוגרים שבועיים) אז לפחות בחודשיים הראשונים אני בקושי אהיה פה, אחר כך זה כבר תלוי איפה יציבו אותי, בטח אני אהיה בבית כל סופשבוע ואולי אפטר או שניים למרות שאי אפשר לדעת לפעמים עובדים גם במשמרות ואז זה שלושה ימים בצבא יומיים בבית ואז זה יהיה נחמד. וכרגיל לא משנה איפה אני אהיה ההימור שלי הוא תמיד ג´ניפר קפריאטי, בינתיים אורן מוביל על כולנו 2-0, אני מקווה שזה ישתנה בעתיד הקרוב.

oren987

New member
מכבד את ההימור שלך, אבל... ../images/Emo47.gif

אני, כמו שאת כבר יודעת - הולך על סרנה ווילאמס!! בכל מקרה, אם את רוצה נעדכן אותך - תוך כדי הטירונות שלך!! ודרך אגב - אני גם מאוד אוהב את קפריאטי - פשוט את סרנה אני אוהב יותר (ואת אנה שלנו עוד יותר).

למעלה