באליפות ארה"ב לפני שנתיים הביסה דוקיץ,אז אוסטרלית את אנה באותה תוצאה ובאותה מהירות.כשמנצחים ככה זה רק מפני שתופשים את נקודות התורפה ואין ספק שכמו שהוויליאמסיות ודבנפורט מפעילות כוח נגד הינגיס ככה אין שום סיכוי שבעולם לאנה להגיב נגד שחקניות כוחניות ובעלות איסים כמו מאורסמו,דוקיץ,סלש וכו...נגד סלש הגיעה אנה לפני שנתיים לשובר שיויון במערכה ראשונה. אנה יכולה ותוכל נגד השחקניות המשחקות משחק רגיל ,עם קו אחורי ולא רק אייסים מדהימים.
כולל את השחקניות הבאות: Jennifer Capriati, Monica Seles, Anna Kournikova, Amelie Mauresmo, Justine Henin, Meghann Shaunassey, Jelena Dokic, Sandrine Testud and Serena Williams
הטורניר הזה נשמע טוב, יש שם שחקניות טובות. אולי אני אראה סוף סוף את יילנה אחרי שלא ראיתי אותה,,,,,,, בערך מטורניר הפרינסס קאפ ב2001...... דרך אגב, את יודעת מה תעשי בצבא?
אני מתגייסת ביום רביעי הקרוב ואני מיועדת להיות פקמ"צית (פקידת מבצעים) בחיל אויר. יש לי טירונות מקוצרת של 8 ימים ואז עוד קורס של 7-8 שבועות והכל בבסיס בעובדה וחוזרים רק סופי שבוע (ולפעמים גם סוגרים שבועיים) אז לפחות בחודשיים הראשונים אני בקושי אהיה פה, אחר כך זה כבר תלוי איפה יציבו אותי, בטח אני אהיה בבית כל סופשבוע ואולי אפטר או שניים למרות שאי אפשר לדעת לפעמים עובדים גם במשמרות ואז זה שלושה ימים בצבא יומיים בבית ואז זה יהיה נחמד. וכרגיל לא משנה איפה אני אהיה ההימור שלי הוא תמיד ג´ניפר קפריאטי, בינתיים אורן מוביל על כולנו 2-0, אני מקווה שזה ישתנה בעתיד הקרוב.
אני, כמו שאת כבר יודעת - הולך על סרנה ווילאמס!! בכל מקרה, אם את רוצה נעדכן אותך - תוך כדי הטירונות שלך!! ודרך אגב - אני גם מאוד אוהב את קפריאטי - פשוט את סרנה אני אוהב יותר (ואת אנה שלנו עוד יותר).