נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #84 אם ככה:../images/Emo98.gif ג´ודי לנץ´ מתה אבל נעמי קפולסקי השחורדינית לא מתה! אגב ג´ודי דנץ´, ראיתם שוקולד?
אם ככה:../images/Emo98.gif ג´ודי לנץ´ מתה אבל נעמי קפולסקי השחורדינית לא מתה! אגב ג´ודי דנץ´, ראיתם שוקולד?
ע עוגי עוגי New member 20/3/02 #94 בעלי לעתיד... זהו ג´ייסון בהר (Jason Behr) המגלם את מקס אוונס בסידרה רוזוול. והוא שווה את כל העוגיות שעוגי עוגי אי פעם אפה... עוגי עוגי
בעלי לעתיד... זהו ג´ייסון בהר (Jason Behr) המגלם את מקס אוונס בסידרה רוזוול. והוא שווה את כל העוגיות שעוגי עוגי אי פעם אפה... עוגי עוגי
R Ridd New member 20/3/02 #95 אויש דווקא תמונה גרועה.... מה זו הפוזה הזאת? התמוניות האחריות יותר טוביות
R Ridd New member 20/3/02 #97 נכון, זאת עוד יותר גרועה..... "תראו אותי, אני ג´ייסון, זריז וגמיש, חכם ואדיש..."
נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #98 יש דבר כזה תמונה גרועה! ועם התמונה הזאת הוחכת את זה! אופס הכוחצ אופס הוכחת
R Ridd New member 20/3/02 #101 לא אמרתי שאין עליו אמרתי ששתי התמוניות האחרונות לא משהו לאות תמיכה אני מעירה את צ´ומת לבכם לתמונית הראשונה שלו ששמת, שהיא באמת מעוררת עניין...ועוד.
לא אמרתי שאין עליו אמרתי ששתי התמוניות האחרונות לא משהו לאות תמיכה אני מעירה את צ´ומת לבכם לתמונית הראשונה שלו ששמת, שהיא באמת מעוררת עניין...ועוד.
ע עוגי עוגי New member 20/3/02 #85 השייפ שיפטר ההולנדי חיסל אותה כי היא ידעה יותר מידיי [אין קשר לתמונה - זו שוב דיים ג´ודי דנץ´] עוגי עוגי
השייפ שיפטר ההולנדי חיסל אותה כי היא ידעה יותר מידיי [אין קשר לתמונה - זו שוב דיים ג´ודי דנץ´] עוגי עוגי
R Ridd New member 20/3/02 #93 שקטיתי....... זה ברנדון פר או ג´ייסון בר?? או ההיפך?!? *מתבלבלת מרוב שמות דומים*
נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #91 נמאס לי! לא קשור לכלום - הבוס עלה על העצבים עוד יותר מתמיד הוא צרח עליי עכשיו בלי שום קשר לכלום 1