גינס וויסקי ביחד??? ועוגי עוגי מעדיף קילקני (אוה מיי גוד ת´יי קילד קני) עוגי עוגי
ע עוגי עוגי New member 20/3/02 #20 גינס וויסקי ביחד??? ועוגי עוגי מעדיף קילקני (אוה מיי גוד ת´יי קילד קני) עוגי עוגי
נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #21 מה זה? בטח ביחד! לא ראית את חלום אריזונה? a beer and a shot נעמי נעמי בכלל לא אוהבת לא גינס ולא קילקני האמת, מעריכה אבל לא אוהבת, אוהבת בקס, טובורג ובירות צ´כיות
מה זה? בטח ביחד! לא ראית את חלום אריזונה? a beer and a shot נעמי נעמי בכלל לא אוהבת לא גינס ולא קילקני האמת, מעריכה אבל לא אוהבת, אוהבת בקס, טובורג ובירות צ´כיות
R Ridd New member 20/3/02 #24 וואיי....יש איזו בירה צ´כית מעולה, השד יודע איך קוראים לה - יש איזה ציור של מישהו על הפחית... היא הייתה חברתי הטובה ביותר בטיול לברלין.....
וואיי....יש איזו בירה צ´כית מעולה, השד יודע איך קוראים לה - יש איזה ציור של מישהו על הפחית... היא הייתה חברתי הטובה ביותר בטיול לברלין.....
ע עוגי עוגי New member 20/3/02 #25 בירות צ´כיות... ויין גרוזיני. נעמי נעמי - את מדאיגה מדאיגה את עוגי עוגי עוגי עוגי
נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #29 יין גרוזיני זה חבל על הזמן! וגם אוכל גרוזיני ואתם לא יודעים מהחיים שלכם! וגם נעמי נעמי רבע גרוזינית נעמי גרוזינית נעמי רוסיה הבנתם?
יין גרוזיני זה חבל על הזמן! וגם אוכל גרוזיני ואתם לא יודעים מהחיים שלכם! וגם נעמי נעמי רבע גרוזינית נעמי גרוזינית נעמי רוסיה הבנתם?
R Ridd New member 20/3/02 #30 איפה, איפה מיצי....? לדעתי מצאנו את חולת הנפש האמיתי.... יש לה פיצולים בעלי מוצא שונה...
נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #31 חולת נפש ../images/Emo108.gif עוגי ../images/Emo105.gif עוגי ../images/Emo105.gif אומרת ככה: נעמי גרוזיני נעמי רוסי ושימותו הקנאים.. או משהו כזה
חולת נפש ../images/Emo108.gif עוגי ../images/Emo105.gif עוגי ../images/Emo105.gif אומרת ככה: נעמי גרוזיני נעמי רוסי ושימותו הקנאים.. או משהו כזה
ע עוגי עוגי New member 20/3/02 #32 בירצי? עוגי עוגי חצי רוסי חצי פולני. אז? וסבבה, יין גרוזיני הוא יין לכל דבר. עוגי עוגי רק צחק צחק איתך. עוגי עוגי
בירצי? עוגי עוגי חצי רוסי חצי פולני. אז? וסבבה, יין גרוזיני הוא יין לכל דבר. עוגי עוגי רק צחק צחק איתך. עוגי עוגי
נ נעמי נעמי New member 20/3/02 #34 חח אשכנזים שכמותינו... לי יש לפחות קצת דם לא אשכנזי (הגרוזינים), אבל אני הכי בלונדינית. אני אביא יין גרוזיני למפגש!
חח אשכנזים שכמותינו... לי יש לפחות קצת דם לא אשכנזי (הגרוזינים), אבל אני הכי בלונדינית. אני אביא יין גרוזיני למפגש!
ע עוגי עוגי New member 20/3/02 #42 |סנפיר| |מוסיקה של מלתעות ברקע| טה-דה טה-דה טה-דה טה-דה.... עוגי עוגי