עוד יום פנוי...

PEACE FOR ALL

New member
עוד יום פנוי...

מצנלת אותו בשביל הפורום כמובן. אני מרגישה ששנים לא הייתי פה. חח.. טוב, אני אנסה לא להפיל עליכם שוב את כל הבעיות שלי, רק אכתוב בקצרה מה עבר עליי השבוע. אממ.. מאיפה להתחיל? נראה לי שאני לא אתחיל. אני פשוט אגיע לנקודה. הנקודה היא שלפני כמה ימים פגשתי אותו... את האהבה הלא כל כך ישנה שלי. לא יודעת אם את זוכרים אותו. ההוא מהתנועת נוער. הקטן ממני בשנה. בערך חודש לא דיברנו ולא ראינו אחד את השני. לא משנה איך ואיפה... פשוט נפגשנו. זה היה מדהים. באמת מדהים. איך שכל הרגשות שלי חזרו ברגע. אחרי שהייתי בטוחה שכבר התגברתי עליו. בהתחלה לא ראיתי אותו, היו המון אנשים. וכנראה שהוא כן ראה אותי.. וניגש אליי. לא יודעת איך הוא עשה את זה. אני לא הייתי מסוגלת. בקיצור, הוא ניגש ופשוט אמר לי "היי". הייתם צריכים לראות את המבט שלו. מבט כל כך עמוק. אני לא יכולה להסביר את זה. אמרתי לו "היי" בחזרה. לא ידעתי כל כך מה לעשות.. אחרי כל מה שעברנו, זה נראה לי קצת מוזר. הוא הסתכל עליי עוד שנייה ואז... חיבק אותי. פשוט חיבק אותי. כמעט התחלתי לבכות. באמת. לא יודעת מה זה היה, אבל פתאום תקפה אותי הרגשה חזקה מאוד של עצב. התחבקנו המון זמן.. ואז הוא לחש לי "התגעגעתי אליך". ואמרתי שגם אני. למרות שרציתי להגיד הרבה יותר. בקיצור, הוא ליווה אותי הביתה. כל הדרך דיברנו. דיברנו המון. על הכל. כמו שאומרים, הנחנו את כל הקלפים על השולחן. כל אחד אמר מה שהוא מרגיש. ואז הוא אמר שברגע שהוא ראה אותי הוא הרגיש שהוא לא הפסיק לאהוב אותי. האמת, מאוד הופתעתי. מאוד! הייתי בטוחה שהכל נגמר ביננו מזמן. והוא נישק אותי. נשיקה... שאני לא יכולה לתאר במילים. מילים לא מספיקות כדי לתאר את כל מה שהרגשתי באותו רגע. זה היה מדהים. פשוט מדהים. ומחר אנחנו נפגשים. נראה מה יהיה. ולא יודעת.. אני כנאה אמורה להיות שמחה, אבל אני לא. לא יודעת למה. להפך, זה דיי ביאס אותי. ביאסה אותי גם העובדה שאני לא יכולה לחלוק את כל זה עם החבר הכי טוב שלי. שעדיין לא מדבר איתי. תהרגו אותי, אני לא מבינה את עצמי. וזה מאוד חבל. בכל אופן, גם בלי שהתכוונתי יצא ארוך. מצטערת. תמיד אני נוחתת עליכם עם השטויות שלי. באמת תודה אם אתם עדיין קוראים את ההודעות שלי כל פעם מחדש. אתם אנשים מדהימים. באמת. חבל שלא יוצא לי להיות פה יותר. מתגעגעת אליכם.

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

אני מה זה שמחה שחווית את זה וזה קרה לך, פשוט חבל על הזמן. חבל שאת לא יכולה לראות אותי, איך חייכתי כשקראתי את ההודעה שלך. עשה לי טוב על ה-
. שמחה שאתם מחר נפגשים
ממש כיף לקרוא דברים כאלה. עושה את החג לחג מיוחד וקסום יותר. חג שקשה לשכוח, חג שנוצרים (שומרים) אותו עמוק עמוק בלב. כתבת שאת לא שמחה כי את לא יכולה לספר על כך לחבר הכי קרוב אל לבך. אז קודם כל, אל תערבבי בין אחד לשני. החבר מהתנועה הוא החבר מהתנועה, והחבר שקרוב ללבך הוא החבר שקרוב ללבך. אני מציעה לך לנסות שוב לשקם את יחסייך עם החבר הזה. לפעמים אם מנסים פעם אחת, זה לא מצליח, אלא רק בפעם השניה או השלישית, ולכן שווה לנסות ולתת לזה הזדמנות נוספת (אלא אם כן ניסית כבר כמה פעמים, ואז זה יכול להפוך למצב לא נעים, ולא ממליצה להגיע למצב כזה). אנו תמיד נהיה כאן בשבילך, וכשיהיה לך זמן אנו תמיד נקבל אותך בזרועות פתוחות ועם חיוך על הפנים. תבואי לכשתוכלי, לא צריך להרגיש לא נוח או לא נעים אם לא יוצא להכנס לכאן בתדירות שהיינו רוצים, יש אילוצים שונים (לכל אחד יש את האילוצים שלו).

PEACE FOR ALL

New member
תודה רבה רבה על ההתייחסות.

לא יודעת מה קורה לי, אני רגשנית בזמן האחרון. כמעט גרמת לי לבכות.. באמת תודה לך. על הכל. את מנהלת נהדרת. אין לך מושג איזה חיוך את העלת לי על הפנים. תודה רבה!!

Maybe Its Me

New member
שלום לך אלכס!

קודם כל מה שכתבת יפההה לא יכלתי להוציא את עיניי מההודעה שלך באמת,דבר נפלא קרה לך עד עכשיו אני מחייכת
ולא יודעת.. אני כנראה אמורה להיות שמחה, אבל אני לא. לא יודעת למה. להפך, זה דיי ביאס אותי. למה זה ביאס? אולי כי...אהבת-התגברת, והנה זה חוזר שוב? אולי כי את לא רגילה יותר לזה? אולי כי זה כזה מוזר ומפתיע שפתאום אתם נפגשים? בכל אופן,תעדכני אותנו
אה וכל הקטע הזה שכתבת הרבה?.. ממש היה קל לקרוא את ההודעה שלך למרות אורכה
תאמיני לי ואל תדאגי לאורך ההודעה כי לנו יש כוח לקרוא ואנחנו תמיד נשתדל לעזור ולפחות להעלות חיוך על פנייך
ונחמד מאוד שמצאת זמן לקפוץ לפורום!
ב-ה-צ-ל-ח-ה
ותעדכני אותנו בהמשך... אנחנו תמיד כאן

PEACE FOR ALL

New member
מבטיחה לעדכן.

יש לנו עכשיו שלושה ימים ביחד. אפרט על זה בהמשך.. אז העידכון יהיה כנראה ביום שני בערב. או אולי יום שלישי. בכל אופן, תודה רבה על ההודעה שלך. עזרת לי מאוד. אין לך מושג כמה. כל פעם מחדש אתם מזכירים לי שהחיים בכלל לא נוראיים. ואני באמת צריכה את זה מדיי פעם. יש לי מן נטייה מוזרה לשקוע בדכאונות. אני שונאת את זה. אז תודה רבה לך. באמת שגרמת לי להרגיש הרבה יותר טוב.

hey!

טוב, אין לי מה להגיד כי כל מה שרציתי לומר כבר אמרו.. אז אני אוסיף ממני אישית המון המון
ושמאוד אהבתי את הציטוט שלך וראית היום את התוכנית עליהם? ו i loooooove u!!! זהו... ותבואי יותר... מתגעגעים!

PEACE FOR ALL

New member
ראיתי את התוכנית..

הפ פשוט גדולים! אין מילה אחרת. ותודה רבה על התמיכה. אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייכם. המון תודה! באמת.

דיברנו על התוכנית ...

ששודרה אתמול בערוץ 22 ותיעדה את סיבוב ההופעות של מישנה... הם היו גדולים!!... אחלה תוכנית..

../images/Emo54.gif

יואועועה. אני כלכך שמחה בשבילך
אני באמת לא מבינה למה זה ביאס אותך, ולא שימח... אולי בגלל שאת לא בטוחה, או בגלל שהכל קרה כלכך מהר...
אני מקווה בשבילך שהכל יהיה בסדר

PEACE FOR ALL

New member
../images/Emo140.gif

גם אני לא מבינה למה זה ביאס אותי. אבל אולי לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך.. זה לא שאני ממש מבואסת בגלל זה. אני פשוט לא שמחה. לא יודעת למה. אני פשוט מרגישה מאוד מוזר. עדיין לא כל כך בטוחה במה שאני עושה איתו. אני מאוד מקווה ששלושת הימים האלה יעזרו לי להבין מה אני רוצה מעצמי. ותודה רבה על כל התמיכה שלך. באמת באמת תודה. אין לי משהו אחר להגיד, חוץ מתודה. וזה מכל הלב. אני פשוט לא מוצאת מילה יותר מתאימה. אז תודה.

PEACE FOR ALL

New member
חבר'ה..

אני חייבת להגיד לכם שוב שאתם מדהימים. תודה רבה לכם. באמת הלוואי שהיה לי יותר זמן להיות פה. אני אוהבת אתכם מאוד! וכנראה שנשתמע עוד שלושה ימים. ועד אז.. נשאר לי רק לאחל לכם שתהנו ותנצלו את החופש. וזהו... ביי לכם.

Maybe Its Me

New member
בהצלחה! ../images/Emo24.gif

יהיה בסיידר!
מקווה שהחופש יעבור לך בצ'יק ובכיף!

../images/Emo54.gifגמני אוהבת אותך../images/Emo70.gif

ככה
מקווים לשמוע ממך בקרוב
ושוב, בהצלחה איתו

למעלה