G Gal 38 New member 10/5/10 #16 זמן , שקט, שלווה ושיעמום ../images/Emo192.gif אחחחחח הייתי ארבעה חודשים שלמים ברוגע בשקט ובשלווה . זו היתה שיגרת היום שלי . מוכנה לחזור לזה שוב . עכשיו ! לא הספיק לי ... עכשיו - אני במירוץ אחרי הזמן . לא מספיקה כלום
זמן , שקט, שלווה ושיעמום ../images/Emo192.gif אחחחחח הייתי ארבעה חודשים שלמים ברוגע בשקט ובשלווה . זו היתה שיגרת היום שלי . מוכנה לחזור לזה שוב . עכשיו ! לא הספיק לי ... עכשיו - אני במירוץ אחרי הזמן . לא מספיקה כלום
G Gal 38 New member 12/5/10 #26 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif התחלתי לעבוד .... שכחתי כבר איפה ארומה איפה סוהו איפה שנקין ... החופש נגמר לי מהר מדייייי ודרך אגב- אני ממש לא רחוק ממך (נראה לי .) ניפגש לצהריים ???
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif התחלתי לעבוד .... שכחתי כבר איפה ארומה איפה סוהו איפה שנקין ... החופש נגמר לי מהר מדייייי ודרך אגב- אני ממש לא רחוק ממך (נראה לי .) ניפגש לצהריים ???
ש שלי תלתלים New member 11/5/10 #23 איזו שגרה איזו? מאז שהתגרשתי אין יום דומה לקודמו, כיבוי שריפות, לו"ז עמוס וצפוף בשלוש-ארבע משרות מלאות (אמא, מורה, תלמידה וכו'... ) ומעט מידי שעות שינה. מתה לקצת שגרה אבל בפועל עסוקה בכיבוי שריפות בעיקר. הצילו. מישהו מכיר פה איזו תחנת כיבוי קרובה?
איזו שגרה איזו? מאז שהתגרשתי אין יום דומה לקודמו, כיבוי שריפות, לו"ז עמוס וצפוף בשלוש-ארבע משרות מלאות (אמא, מורה, תלמידה וכו'... ) ומעט מידי שעות שינה. מתה לקצת שגרה אבל בפועל עסוקה בכיבוי שריפות בעיקר. הצילו. מישהו מכיר פה איזו תחנת כיבוי קרובה?
ג גשר אירי New member 12/5/10 #25 אוהבת שיגרה. מודה. ../images/Emo9.gif ניראה לי שבלהיות אמא + עבודה במשרה מלאה, בהחלט לא משאירה רגע דל. מבחינתי כל יום שעובר ובו אנחנו - בריאים שמחים אוהבים, חיים. הוא יום מצויין.
אוהבת שיגרה. מודה. ../images/Emo9.gif ניראה לי שבלהיות אמא + עבודה במשרה מלאה, בהחלט לא משאירה רגע דל. מבחינתי כל יום שעובר ובו אנחנו - בריאים שמחים אוהבים, חיים. הוא יום מצויין.