עוד יום... עוד יום.....

ליבליב1

New member
עוד יום... עוד יום.....

עוד יום של שגרה .... עבודה, בית.... קצת עייפה מזה. מה אתם עושים כדי שהיום שלכם יהיה מוצלח יותר? טוב יותר? מעניין יותר? מרגש יותר? מה קורה איתכם היום?
עוד יום...

יום מדהים ומקסים יש לי היום

ושום דבר לא יקלקל לי אותו. מלא דברים קורים ויקרו היום ואני מתרגשת .

קרן ט

New member
לי אין שיגרה....

כל יום יש בלגן אחר ואין לי מושג מה עושים עם יום שיגרתי.... כדי שיהיה יום מוצלח אני משתדלת לראות את החצי המלא של הכוס, מחייכת המון, כששואלים מה נשמע אומרת תמיד- "הכל מעולה" והכי חשוב לא מתביישת להעזר במשפחה וחברים טובים
מה אני עושה כדי שהיום יהיה מרגש יותר אממממ- לא נראה לי זה המקום לכתוב... עושה לעצמי תוכניות שירגשו אותי- הנה תשובה דיפלומטית.
מה קורה היום- רגיל... הוצעה לפועל, שיחות עם עו"ד, ילדים, חוגים, שיעורים, לסדר בית... וחםםםםםםםםםםםםם
ואז יגיע הערב והכל יהיה בסדר...כי בערב עשיתי תוכניות...
יום צהוב....

ואני אומר

בטח שיש שגרה. אבל השגרה שלי יכולה להטריף ולגמור ולפרק לרסיסים קטנים המון אנשים שאני מכיר. כרגע השגרה שלי כוללת חזרה כפויה לבית המשותף,משמורת משותפת,פניות הדדיות למשטרה,מלחמות אגו טריפ של עורכי דין,מעורבות מוגברת של פ.הסעד, בקיצור,אם לא היה מדובר בילדים שעומדים באמצע כל הדבר הזה,זו הייתה פשוט מלחמה לכל דבר ודבר. אבל-הייאוש ממני והלאה,עם משפחה תומכת,חברים נפלאים (וגם מפתיעים....
)ועם אופי מחושל ובנוי לתלפיות,אין מצב שאני נכנע פה. בטח שלא כאשר מדובר בילדים שלי.אצלי לא מפקירים פצועים בשטח. ןעם שופטת כריזמטית עם ביצים של בת יענה,ועם פ.סעד שמבינה עיניין,ועו"ד כריש ומקצועי,וגם מחנכות מקסימות ותומכות,הדברים דווקא מתקדמים לא רע. בהחלט רואים את האור בקצה המנהרה.צריך רק לבחור לראות אותו,ולהתקדם אליו צעד אחר צעד. אני לא שונה מאף אחד,פשוט כי כבר התרגלתי לזה כדבר שבשגרה. מצער,אבל זה פשוט ככה. לכל דבר יש סוף. גם לזה. כבר אמרתי-תעשו טוב מסביבכם. גם לכם יהיה טוב. אז שיהיה יום רגיל ומוצלח לכולכם......

Rtitan

New member
אתה...

שווה ביותר אתה! לדעתי יש כאן פורום שלם איתך!

אחינו...

הגישה שלך גורמת לשיגרה ההזויה שלך עכשיו לעבור בצורה הכי טובה שאפשר. יבוא יום וגם לך תהיה שיגרה 'משעממת'. אנחנו איתך

תודה רבה לכם.

חבר'ה. על התמיכה הנרחבת כאן מעליי.זה בהחלט מרגש ומחזק. חוזר עכשיו מ"מילואים",עם אפשרות ל "צו 8" כבר היום בצהריים.

kleo patra

New member
אוהבת שיגרה-אוהבת שעמום

כי אין לי לא מזה ולא מזה.. אקשנים בעבודה מירוץ אינסופי אחרי כלום אני מוכנה לקנות זמן-שקט-שלווה ושעמום
אחכ אוכל לענות לך באמת

ליבליב1

New member
בואי נעשה קצת טרייד...

אני אתן לך קצת שיגרה, ואת תעבירי קצת אקשן... ככה נהיה שתינו מרוצות!

Rtitan

New member
מאמי... תשלחי קצת שיגרה בדואר?... ../images/Emo30.gif

אף יום לא דומה לקודמו, אף יום לא מתחיל כשאני יודע מה יהיה בסופו. זה מטריף את החושים וכשמתרגלים לזה - גם יום אחד בבית נראה משהו שאי אפשר ממש לעבור בלי לטפס על הקירות. אף פעם אינני יודע מתי אחזור הביתה מהעבודה - לא יודע מה יתברר בעבודה ואיזה דברים חדשים, טובים או לא יתבררו באותו יום. מין חוסר יציבות שקשה לדמיין. דווקא ני הייתי מאד רוצה כעת שגרה... לקום בבוקר במקום שאני באמת יכול לקרוא לו "בית", ללכת לעבודה שאני יודע שהיא איתי לשנים הקרובות ואני כבר לא בתחרויות כל הזמן, ללכת לילדים שלי... מתי שבא לי או להם (זה הכי, אבל הכי חסר לי). בלי שדות תעופה מעצבנים וההתפשטות וההתלבשות חזרה תוך כדי הליכה דרך ביקורת הביטחון. אה כן... ובלי רעידות אדמה! איך כתבתי לפני כמה ימים? רוצה שגרה של משפחה ונעלי בית... אבל כשמתחת לבגדים יש עדיין את הקעקועים והפירסים - מזכרת של התקופה הזו.

ליבליב1

New member
קח....

כמו שהצעתי לקליאו - מוכנה להחליף קצת מהשיגרה עם קצת אקשן. רוצה להצטרף לעסקה?

למעלה