עוד יום ב'אט

Michalush88

New member
עוד יום ב'אט

לאור הביקוש, ומצב רוחי המרומם שחזרתי מבית הספר היום, החלטתי לכתב עוד עדכון לגבי חיי בטורונטו. אף פעם לא נכנסתי (קצת במצריים בשליחותינו הקודמת, אבל זה היה בעיקר אנטישמיות) למצב של דחיה חברתית. תמיד היו לי את חברותיי שסבבו אותי, ואת הבנים שחיזרו אחרי. הבנים בקנדה לא כך, ואף נדמה (אולי זה רק בבית הספר שלי) כי הבנות "זורקות" עצמן על הבנים (ולא להיפך, כפי שצריך להיות, כפי שהמצב בארץ...). המורה שלי לתקשורת החליטה לצאת לעזרתי בעניין, ולשתף אותי יותר ויותר בכיתה. בצורה מתוחכמת ביותר, הרשו לי לציין. היא משתמשת בי בתור נקודת ראות מצרית/ישראלית, ובכך היא משווה את התקשורת כאן בקנדה לתקשורת במזרח התיכון. היום הרצתי בכיתה - ואכן בצלצול הגיע ילדה מאד פופולרית בשכבה (י"א), והזמינה אותי לשבת איתה ועם חברותיה בהפסקה (הסקתי שזו הדרך המוזרה של הקנדים לשאול אם אני רוצה להסתובב איתה ועם חברים שלה). אז היה לי היום הרבה יותר טוב... אבל אני לא רוצה לעשות מזל רע, אז אני לא אמשיך:) בכל מקרה - תודה רבה לכולכם, אני חיה על התמיכה שלכם! שלכם, מיכל

וככה יקירתי. יום רודף יום

מחווה אחת , תרדוף מחווה קודמת. ולפני שתרגישי , תמצאי את עצמך מנצחת את ה"קרירות " הקנדית. כן כן גם במערכת יחסי האנוש יש קרירות מסויימת. אנשים כאן יותר מאופקים, הקליקות הקיימות הן חזקות אבל ברגע שאת בפנוכו את מרגישה יותר בבית. המשיכי במצב הרוח הטוב. זהו הבסיס הטוב ביותר ליום טוב יותר. וכולנו כאן לתמיכה בכל עת.

Esther4

New member
למיכלוש

באיזה בית ספר את לומדת? אם זה בית ספר ציבורי יש שם ילדים שהם לא יהודים והתרבות שלהם שונה. אני בטוחה שהם לא יודעים איפוא זה ישראל או מצרים. אולי הם יותר מאופקים ולא מתחברים בקלות לאנשים. דעתי האישית שבבית ספר יהודי אולי לא היית מרגישה כך. הבנות שלי למדו שנה אחת בבית ספר ציבורי והן לא אהבו אותו מכל הבחינות. לאחר שהלכו לבית ספר יהודי מיד מצאו הרבה חברות שהייתי צריכה לעשות בבית קו טלפון נוסף כי ברגע שהגיעו הביתה מבית הספר לאחר יום לימודים ארוך הטלפון התחיל לעבוד עד שעות המאוחרות. מקווה שיהיה לך שבוע יותר טוב מהשבוע הזה ואם את חברותית ולא ביישנית אני מאמינה שתמצאי כבר חברה. דרך אגב לא צריך הרבה חברות מספיק אחת או שתיים נחמדות. בהצלחה

estee from ynet

New member
Michal ../images/Emo39.gif

Hi Michal, As soon as I get a chance I’ll post a very long message for you. Since I have no access to Hebrew software on this computer - it’ll have to be in English. Nevertheless, you have a good command of the English language and you’ll have no difficulty reading it. In the meantime – don’t give up! estee

למעלה