עוד יגיע שחר

שמים1

New member
עוד יגיע שחר ../images/Emo79.gif

עוד יגיע שחר, ואוכל להביט אל עיניים חושקות. בת שחוק שובבה תלטף ערגות. קרן שמש חובקת תעטוף תאוות בשלל צבעים מפזזת בין רקמות אהבים. עוד יגיע שחר תקוות של יום חדש, נשתה נקטר תשוקות נלקט אהבות מחדרי לב קלועים, נשחרר כבלי מקלעות געגועים ונאהב עד כלות.

יערית 1

New member
../images/Emo79.gif

פעימות ליבי מתנגנות בסער, בטללים של בקר אזהר, טיפות קטנות של ערגה, קרן שמש תבשר בואך. עטפוני זרועותיך ליבי ניבט מעיניך. משתוקקת וגועשת סוערת ונסערת.

ריקי די

New member
תמונות

תמונות תמונות של אהבה וחול, פעם שקופות,אוריריות ופעם נצמדות אל כנפיי. משילה כל מעוף עוד דמעה עוד פירור שלך, עד שארד שוב זכה וריקה לחבק לילות וימים חדשים לצבוע אהבה על חושים. אגמי הטוהר של עינייך נבלעים בתוכי יוצקים דמותי החדשה, העולם כולו מכושף תחושה נסתרת לי לחשה לא כאב , לא פחד הלא אנו שם יחד זורים זה על זו אבק כוכבים.

אני מצייר אותך

אני מצייר אותך במכחולים של חן וחדווה, ומושך על גופך צבעי געגועים הלוכדים אורות בין צללים ועוטפים אותך בתשוקה פועמת. אני מביט בך בעיניים קרבות ומתרחקות, ומבקש להכיל את כל המראות הבוקעים מתוכך ולרקום אותך בעולמי החושק.

מציירת...

מציירת את דמותך המוכרת לי שהרי מכירה כל חלק בגופך מציירת את מבטך החובק ומשרבטת את רצונך לנשק מציירת במכחול את כל הכחול את כל התחושות שבינינו את כל התשוקות שחווינו מציירת מתוך זיכרון את תווי פניך האצילים מציירת מתוך אהבה את כל אותן המילים מציירת מתוך תאווה את רצוני העמוק להיות איתך את דמותך שעולה בעיני רוחי מחוויות שאיתך חוויתי מתחושות שנגעו ללבי מציירת אותך בתוכי עם כל העומק והעונג מציירת את אהבתך הנותנת וגם לוקחת מרוכזת בציור שלפניי ואת עיני פוקחת לראות את הציור כשציירתי אותנו ביחד מציירת את אהבתי אליך מציירת את כולך מציירת את געגועיי מציירת את היותי שלך

אל מול הציורים שלך

את חדווה לכודה בלהט. ובהיות גופך הדוק אלי, אני קורע מעלי אימת ימים ויחד, יד ביד ולב בלב נושמים אנו ניחוחות חושקים, ומנתרים על מדרכות כילדים שובבים. ואת כל המילים שערמנו יחדיו במשעולי האהבות אנו שוזרים לכבלים ונכבלים בהם בשפע תאוות, בעת שנלך להתערפל בעולם החלומות. מרגיש אותך נעטפת ועוטפת מרווה אותי בטללים שלוחי שחרית, ומצפה את יומי במגעים משכרים. לילות שנפרשים על מצע חלומות מוליכות אותך אלי בלהט חושק, ובהיות דמיונותי נפתלים בך, מחסומי התשוקות נסוגים מן הדרכים ורוויה גולשת נפערת בבואי אלייך. לילה אחד של יחד מצפה לנו מעבר לדממות.

טאKילה

New member
מליחות חשקים...../images/Emo79.gif

עוד יזהר כחול רקיע עם שחר על ים קוצף רגלינו יהיו רקועות בחול ושפתיים ילכדו לטעום מליחות חשקים. . הזמן יעצור מלכת כאשר נלהיט אש תשוקה גועשת תאווה ונלפף גוף בגוף לסעור מול אדוות גלים סחופים בעונג עשיית אהבה.

למעלה