עוד חידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maya95

New member
עוד חידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יש כמה חידונים אבל יש עוד הרבה שאלות שהם: 1.יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים 2.איפו אתה רוכב ואם אתה ממליץ 3.איזה גזע את היתה רוצה? 4.איזה סגנון את רוכב

לודמיר

New member
עונה!

.יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים: קוריאם לו רולי! הוא הכי חתיכי ב-ע-ו-ל-ם! הוא שמיין והוא האלפחורס הקטן שליייי חתיייייך! איזה תחת סקסי! (אהמ.. גיא.. אהמ..)
.איפו אתה רוכב ואם אתה ממליץ: רוכבת בכנות, הכל שם מושלם חוץ מיקי (קקי) חח...
.איזה גזע את היתה רוצה? טורוברייד או הולנדי! משהו שיודע לקפוץ גבוה בקיצור
.איזה סגנון את רוכב: אינגליש- קפיצות

aloniguy

New member
חחחחחחחח איזה רעה את!!

חחח למה חוץ מיקי?! הוא דווקא סבבה לגמרי, הוא פשוט בן אדם ישיר מאוד וצריך ללמוד להסתדר איתו! חחח וכן כן הוא גם יודע לצחוק הוא לא תמיד רציני כמו שכולם חושבים...

שירלי317

New member
קרן..

גיא צודק.. יקי באמת לא כזה רע.. הוא פשוט בנאדם ישיר ומלחיץ.. אבל הוא יכול להיות גם נחמד...וקבלי תמונה של השמיין שלך
והתחת השקסי שלו והתחת הפחות שקסי של.. נחשי מי?!

עונה..

אולי יש כמה חידונים אבל יש עוד הרבה שאלות שהם: 1.יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים 2.איפו אתה רוכב ואם אתה ממליץבבת שלמה עצל רועי אייל 3.איזה גזע את היתה רוצה?הולנדי 4.איזה סגנון את רוכבקפיצות

טחחח.. נו טוב../images/Emo125.gif

1.יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים.כבר לא. 2.איפה אתה רוכב ואם אתה ממליץ.משמר העמק... ממליצה? לוידעת תלוי מה בדיוק מחפשים... 3.איזה גזע את היתה רוצה?אין לי ממש גזע מועדף 4.איזה סגנון את רוכב?אינגליש

אוקיי

1.יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים? יש לי סוס וסוסה. סוסה ערביה מקומית בת 15 בערך שלומדת לקפוץ=) חח וסוס זקן מקומי וחתיך בן 20-25(לא ברור) שקופץ מדי פעם כמו מלך אבל 2.איפו אתה רוכב ואם אתה ממליץ? בחוות ויצו נהלל, ולמרות הכל - ממש ממליצה! 3.איזה גזע את היתה רוצה? לא משו מסוים..העיקר שיהיה סוס טוב 4.איזה סגנון את רוכב? אינגליש

Elo0oSha

New member
תשובותתת

*יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים - כן יש לי (ולאחי) סוס קוראים לו פורסט והוא הסוס הכי פשוש בעולם!!!! שמיייין ואוהב לאכולל...אבל הוא הכי מושלם ב-י-ק-ו-ם ואין לאפחד פה מושג כמה שאני אוהבת ת'סוס הזהה!!....גררררר *איפה אתה רוכב ואם אתה ממליץ -אני רוכבת בכנות..וכן, ברור שאני ממליצה!! אללה כנותתתתתת! אין על החווה הזאת! *איזה גזע את היתה רוצה? -אישהו וורמבלד
*איזה סגנון את רוכב -אינגלישש...ברוררר

aloniguy

New member
שמעת פעם על

לוס סקול, או פרי ג'אמפינג? אז התמונה היא מיום אחד שעשינו לכל הסוסים הצעירים שלנו פרי ג'אמפינג...

PakoLina

New member
עונה..

לא, לצערי
אני רוכבת בבן שמן, חחות אביב.. מאוד ממליצה, חווה גם לאינגליש וגם לווסטרן :) אממממפ לאדעת. ווסטרן ^.^

שירלי317

New member
עונה:

יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים
אין (עדיין) אבל אני חולה על טימי הכוסון הכי בעולם!!!! איפו אתה רוכב ואם אתה ממליץ
כנות, ממליצה, בארור! אחלה אנשים.. (בד''כ).. אבל אין, אוניל הייתה ותמיד תשאר שולטת אפילו אם אנשים מפגרים יהרסו אותה ואת האווירה! איזה גזע את היתה רוצה?
לא איכפת לי.. העיקר סוס שאני אוהבת, שיש לו אופי חמוטי... אבל ברור שהייתי רוצה שייר, מוסטאנג, אנדלוסיה אבל בארץ הכי טוב מקומי! איזה סגנון את רוכב
אינגליש- קפיצות ודרסז'.. וגם טיפה ווסטרן (פלז'ר)

שירלי317

New member
החווה שהייתה ברחובות שהייתי בה..

היא עדיין שם.. כאילו, פעם זה היה בצפר לאינגליש... ואז סגרו אותה והיא נהייתה חווה פרטית שהיינו שם בין החבר'ה.. ואז האווירה נהרסה והכל נהיה פשוט חרא.. אז כולם כמעט עזבו ונשארו אנשים מפגרים...

JuSt A d i

New member
יש שם אנשים בכלל??

תמיד רציתי ללכת לרכב שם כי אני רחובותית אבל אמא שלי לא הסכימה כי היא אומרת שהאנשים שם שיכים לעולם התחתון

שירלי317

New member
חחח.. רחובותית? =)

חחח.. רחובותית? =) אממ.. יש שם אנשים.. אבל עכשיו היא ממש התפרקה והאנשים שם סתם פיכסה.. פעם אנחנו היינו שם.. ואז זו הייתה החווה הכי שולטת שיש.. אבל בעקרון זו חווה פרטית כבר המון זמן... והאנשים שם לא שייכים לעולם התחתון..חחח.. סתם פשוט יש שם מאחורי החווה מרכז לגמילה מסמים.. אז זה קצת מעורר חשד.. אבל בעקרון לפחות כשאנחנו היינו שם מלפני המון זמן! (בערך מ 1991 עד לפני איזה שנתיים...) עכשיו אין לי מושג מה הולך שם...

stary1

New member
../images/Emo55.gifנווווווואל../images/Emo3.gif

1.יש לך סוס אם כן תכתוב כמה פרטים
כעיקרון יש לי אחד שהוא שלי שלי!: סטאר-חצי ערבי חצי קוורטר,צבע ביי+כוכב+פס לבן+3 גרביים+כל מיני סימני זיהוי מיוחדים במינם! 2.איפה אתה רוכב ואם אתה ממליץ
בבית שלי(אין המלצה
)+אורוות חולתה..ממליצה מאוד!!! 3.איזה גזע את היתה רוצה
ערבי?!אבל יש לי
4.איזה סגנון את רוכב
הכל

למעלה