עוד חידה

McDVD

New member
עוד חידה

מה אומר אבא של ג´ורג כדי להרגע. ועוד שאלה מהו שמו המלא של ג´ורג´ ובאיזה פרק הוא מופיע. נראה אותכם.

helpout

New member
אבא של ג´ורג´

אומר: "שלווה עכשיו"!!!! והשם המלא אני עוד מעט יזכר, אני חושב....

Optimus_Prime

New member
השם המלא זה

ג´ורג´ לואיס קוסטנזה או GLC וזה מופיע בפרוגר, שזה השם שהוא הכניס למקום הראשון בטבלת השיאים.

inverminx

New member
תוספת קטנה

השם המלא של ג´ורג´ מופיע קודם לכן בפרק עם הבחורה שיש לה CHOP STICKS בשער, והיא עובדת במס ההכנסה ואז כשג´ורג´ נכנס לדירה של ג´רי, בזמן שהוא וקריימר מסדרים את ניירות המס של ג´רי, ג´רי אומר here´s the man, George Luis costanza

helpout

New member
זה לא קשור בכלל....

הוא אומר אוצ´י ממה בפרק אחר בכלל וזה בכלל לא קשור. זה בפרק שהטמבל הזה הולך ליער וחופר בור ואז ההורים של ג´ורג´ מוצאים את האוטו ועושים מה שהם עושים!!!

לא נכון! זה באותו פרק!

קרמר מלמד את פרנק קוסטנזה לומר הוצ´י מאמא ואז אסטל קוסטנזה נכנסת עם בולדוזר או משהו לחדר בו ג´ורג´ והמשוגע שמכר מחשבים עם טלפון לא מחובר, ואז פרנק אומר הוצ´י מאמא! הוצ´י מאמא! ואז הפרק נגמר (חוץ ממונולוג הסיום של ג´רי)

McDVD

New member
זה גם נכון

הפעם הראשונה שהוא אומר אוצ´י מאמא זה בפרק של השלווה עכשיו וגם הוא אומר את זה בפרק שאחרי.

helpout

New member
מצטער....

חשבתי אח"כ וראיתי שטעיתי אבל זה לא קשור לשלווה עכשיו זה שני דברים שונים אני חושב נכון?

אבא של גורג צורח!!!! שלווה עכשיו

חחח זה אחד הפרקים הכי מצחיקים שהיה בסינפלד יו כמה שאני התפקעתי

אבא של גורג צורח!!!! שלווה עכשיו

חחח זה אחד הפרקים הכי מצחיקים שהיה בסינפלד יו כמה שאני התפקעתי עם המשוגע הזה נראה לי קרוא לו פלויד או לויד משו כזה....חחחח מצחיק

למעלה