עוד חומר למחשבה.

L7

New member
לפי מעשיות הדת חי נוצר מדומם

אדם מאדמה נחש ממוט מיצרי אלוהים מורכב מכדי להיווצר מעצמו ומהו בכלל אינך יודע אז מה אתה מנסה למכור באריכות מתישה?

אתה צודק

אלוקים יצר את האדם מהאדמה והוא היה דומם בהתחלה עד שהוא נפח באפיו רוח נשמת חיים והיה האדם לנפש חיה אתה רוצה לדעת מהו אלוקים?? מוחך הקטן לא יכול לקלוט אותו את א-פ-ס-י לעומתו אבל בכל מקרה אני אתן לך קטע של הרמב"ם מספר המדע "יסוד היסודות ועמוד החכמות, לידע שיש שם מצוי ראשון. והוא ממציא כל הנמצא; וכל הנמצאים מן שמיים וארץ ומה ביניהם, לא נמצאו אלא מאמיתת הימצאו. [ב] ואם יעלה על הדעת שהוא אינו מצוי, אין דבר אחר יכול להימצאות. [ג] ואם יעלה על הדעת שאין כל הנמצאים מלבדו מצויים, הוא לבדו יהיה מצוי ולא ייבטל הוא לביטולם: שכל הנמצאים צריכין לו; והוא ברוך הוא אינו צריך להם, ולא לאחד מהם. א,ב לפיכך אין אמיתתו כאמיתת אחד מהם. [ד] הוא שהנביא אומר "וה' אלוהים אמת" (ירמיהו י,י)--הוא לבדו האמת, ואין לאחר אמת כאמיתו. והוא שהתורה אומרת "אין עוד, מלבדו" (דברים ד,לה), כלומר אין שם מצוי אמת מלבדו כמותו. א,ג [ה] המצוי הזה--הוא אלוה העולם, אדון כל הארץ. והוא המנהיג הגלגל בכוח שאין לו קץ ותכלית, בכוח שאין לו הפסק, שהגלגל סובב תמיד, ואי אפשר שיסוב בלא מסבב; והוא ברוך הוא המסבב אותו, בלא יד ולא גוף. א,ד [ו] וידיעת דבר זה מצות עשה, שנאמר "אנוכי ה' אלוהיך" (שמות כ,ב; דברים ה,ו). וכל המעלה על דעתו שיש שם אלוה אחר, חוץ מזה--עובר בלא תעשה, שנאמר "לא יהיה לך אלוהים אחרים, על פניי" (שמות כ,ב; דברים ה,ו); וכפר בעיקר, שזה הוא העיקר הגדול שהכול תלוי בו. א,ה [ז] אלוה זה אחד הוא--אינו לא שניים ולא יתר על שניים, אלא אחד, שאין כייחודו אחד מן האחדים הנמצאים בעולם: לא אחד כמין שהוא כולל אחדים הרבה, ולא אחד כגוף שהוא נחלק למחלקות ולקצוות; אלא ייחוד שאין ייחוד אחר כמותו בעולם. א,ו אילו היו האלוהות הרבה--היו גופין וגווייות, מפני שאין הנמנין השווין במציאתן נפרדין זה מזה אלא במאורעין שיארעו הגופות והגווייות. ואילו היה היוצר גוף וגווייה--היה לו קץ ותכלית, שאי אפשר להיות גוף שאין לו קץ. וכל שיש לו קץ ותכלית, יש לכוחו קץ וסוף. א,ז ואלוהינו ברוך שמו, הואיל וכוחו אין לו קץ ואינו פוסק, שהרי הגלגל סובב תמיד, אין כוחו כוח גוף. והואיל ואינו גוף, לא יארעו מאורעות הגופות כדי שיהא נחלק ונפרד מאחר; לפיכך אי אפשר שיהיה אלא אחד. וידיעת דבר זה--מצות עשה, שנאמר "ה' אלוהינו, ה' אחד" (דברים ו,ד). א,ח הרי מפורש בתורה ובנביא, שאין הקדוש ברוך הוא גוף וגווייה: שנאמר "כי ה' אלוהיכם, הוא האלוהים בשמיים ממעל ועל הארץ מתחת" (ראה דברים ד,לט; יהושוע ב,יא), והגוף לא יהיה בשני מקומות. ונאמר "כי לא ראיתם, כל תמונה" (דברים ד,טו), ונאמר "ואל מי תדמיוני, ואשווה" (ישעיהו מ,כה); ואילו היה גוף, היה דומה לשאר גופים." כנס לקישור ותקרא קצת ותלמד משהו תאמין לי שאם תיקרא את כל ספר המדע של הרמב"ם אתה תשכיל מספיק שתיקרא את פרקים א' וב' ודעתך עליו תישתנה לגמרה

L7

New member
עכשיו הבנתי כיצד אלוהים מסובב את

כדור הארץ שומע תפילות ומתחזק עולם הבא נוח הרבה יותר הגיוני מהסבר מדעי פשוט אלוהים אומר לכדור הארץ תסתובב וכדור הארץ בהיותו כדור צייתן ודובר אידיש מצויין , אבל בדיוק לא הקשיב הוא שאל מה ואלוהים הסביר לו שוב שיסתובב וזהו ואז הוא החליט להסתובב. הסבר טריוויאלי ועוד ועוד.

רואים שלא קראת

אבל גם אם הית קורא לא הית מבין כי אתה צריך מישהו שיסביר לך אבל אפשר להבין כמה דברים מדברי הרמב"ם כדור הארץ לא שומע תפילות היחיד ששומע כל תפילה הוא אלוקים ועל מה אתה מדבר בכלל איזה הסבר מדעי?? המדע בעצמו אומר שהסיכוי שדומם יהפוך לחי הוא אפסי ושסליל די אן אי יבצר מעצמו בכלל דמיוני ואבולוציה לא נקראת מדע האבולוציה היא תאוריה מדע זה לדעת משהו בוודאות והמדע יודע ואומר שהסיכוי שדומם יהפוך לחי הוא אפסי והמדע יודע ואומר שסליל די אן אי לא יכול להיווצר האבולוציה משערת המדע יודע מה שאתה חושב שאתה יודע על אלוקים הוא לא נכון וכנראה שלא קראת את שני הפרקים של ספר המדע של הרמב"ם וחבל

Governor

New member
ignorance IG150 ידידי, כמה פעמים

אתה מסוגל לחזור על המלמולים הקטטוניים ההזויים הללו מבלי להרדם?

MadeByDarkness

New member
מדע הוא דבר מדויק.

אלוהים לא מדע. כי הוא לא מדוייק. כי אין אותו. אין הוכחות. ואם יש, אפשר לראות?! התורה היא רק סיפור, התפילות שלך לא שוות כלום. אתה בטוח שמחר בבוקר אתה תקום?! מה זה נותן לך?! סיפוק. מה שאומר- אתה אגואיסט.

MadeByDarkness

New member
נו כמובן.

בואו כולנו ניתפלל לכדור הארץ. אולי הוא יפסיק להסתובב שלא נקבל סחרחורת?!
האמת? לא יודעת אם לצחוק על הטיפש או לבכות בשבילו.
תמים שעבר שטיפת מוח. מי יתן והאלוהים שלו יציל את נשמתו.

לי לא עשו שטיפת מוח

לך עשו שטיפת מוח שאמרו לך שאת תוצאה של תא שלא יודעים איך הוא נוצר ואת האמנת להם כמו פתי התורה אומרת "פתי מאמין לכל דבר" ואכן מסתבר שאת פתי אומרים לך משהו וטוענים שהמדע אומר את זה ואת מאמינה להם

MadeByDarkness

New member
אז אני גם פתי?

אני מאמינה שלא יכול להיות שנוצרתי ע"י כוח עליון שמעניש אותי! ואם נוצרתי על ידיו- אז הוא סדיסט. ומורמר. וחולני.

ידעתי

האנשים שסובלים בחיים מאשימים את אלוקים ורוצים לא להאמין בו בגלל כל הסבל שנגם להם

Governor

New member
ignorance IG150 ידידי, מה אתה מדקלם

לי ממשנה תורה? ברור שהרמב"ם, כיהודי מאמין, לא היה יכול לכתוב אחרת. ס"ה כתוב שם קשקוש. אתה באמת מאמין שיהיה לקשקוש זה השפעה על בני אדם ודעתם תשתנה לגמרי?

Governor

New member
ignorance IG150 ידידי,

`ניסת להשוות דבר אחד לשני ולהיתעלם לחלוטין מזה שהאבולוציה ממציאה פיתרונות דמיוניים בשביל למצוא תשובות לבעיות שיש לתורת האבולוציה` נכון. `אלהים` הומצא כדי להמציא נחמה ותמיכה לנפש האדם שאינו מסוגל להתמודד עם המציאות `חחחח הצחקת אותי אם תלך ללמוד תורה תמצא את התשובות לשאלותיך על מה שאתה מכנה"המיתולוגיה היהודית" אם תלמד אז תבין` התורה והתנ"ך המוקדם הם מעשיות מיתולוגיות חסרות אשוש כלשהו `אתה מסתכל על התנ"ך שטחי בלי להיתעמק לתוכו תלמד על התנ"ך ותראה שיש בו מעבר למה שאתה מבין מהפסוקים` התורה היא חבור אנושי, מעשיה מיתולוגית, שנועדה להעניק `הסטוריה` מפוארת לנוודים ולגבשם לעם. מעשיה מיתולוגית מעין זו היא תופעה מוכרת הקיימת אצל עמים רבים. למעשה מדובר באסף אקראי של נוודים, אולי אפילו בנדיטים, שבראשם מתיצב אדם כאריזמטי, המגיע למסקנה כי אין עתיד בנדודים, וצריך לתפוס שטח מחיה קבוע. הוא הוגה ספור פנטסטי על אבות מיסדים מופלאים, שהובילו את ה`עם` משעבוד לגאולה, נגד אויבים כבירים, תוך התגברות על קשיים בלתי נתפשים, בחסדי `בורא` ובהשגחתו, אל ארץ `מובטחת` אשר הובטחה מזמן. הספורים גדלים ומתעצמים עם כל לילה לבן סביב מדורת השבט, נופך מתווסף, זקנים `נזכרים` בפרטים נוספים, העסק תופח כעוגת שמרים מוצלחת, ולבסוף מתישב `סופר`, עורך את המעשיות האוראליות, מנפה אפיזודות `לא רצויות` מבחינה אידיאולוגית, הנסח מתקדש, מועלה על הניר (או הקלף), והרי לך כתבי קודש. כך זה קורה אצל כולם. גם אצל היהודים. סדנא דארעא - חד הוא. מטרת המיתולוגיה, כאמור, היא `הקנייה`, או `תפירה` של הסטוריה שתאחד צבר נוודים ל`עם`, ליחידה פוליטית. `אתה מדבר שטויות האמונה באל עליון התחילה מאברהם אבינו ומאברהם ליצחק ומיצחק ליעקב ומיעקב ל12 בניו(12 השבטים) עד עם שקוראים לו ישראל ומישראל כולם התחילו גם להאמין באלוקים` אידיוט חסר-תקנה! היכן כל זה כתוב? האם זה כתוב על טבלאות חרס שמצאנו בשומר ובאכד? לא! זה כתוב במקום אחד ויחיד! המעשיה המיתולוגית היהודית שהיא _חסרת_ אשוש עצמאי _לחלוטין_! `חייב להיות אלוקים אין מצב שלא יהיה הוא זה שסובב את הגלגל הראשון או מה שנקרא נתן את האנרגיה ההתחלתית לעולם` לא! אין צרך בהזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן `הנפא"כ`) שאתה קורא לה `אלהים` ומצויה רק בתבן אשר בין שתי אזניך. `התאוריה היא אמונה ולא ידיעה יש מאות מדענים שחולקים על התאוריה הזאת והסיכוי שדומם יהפוך לחי הוא א-פ-ס-י. אין לאבלוציה טיפה של ממצאים שמאששים אותה` אידיוט חסר-תקנה, ראה תשובתי ל- BlackPussy11 `אלוקים לא הומצא כמו תורת האבולוציה אלוקים היה תמיד יש הבדל` לא. `אלהים` הוא המצאה של האדם. קרא את ארבעת עקרי הרמ"ג. `והנטיה היה להמציא אלוקים של פסלים עד שבא אברהם אבינו וחשב בהגיון והגיע למסקנה שיש כוח עליון` `אברהם` מעולם לא היה קים. מדובר בדמות ספרותית המופיעה רק במעשיה מיתולוגית יהודית `כן אם אדם זקוק כל כך לאלוקים מדוע אתה יוצא נגדו????` איני זקוק ל`אלהים` אני מביט במציאות בעינים פקוחות ומסכין עמה ואין לי צרך ברעיונות הבל. אין לי התנגדות שתיטול תרופה זו הקרויה `אלהים`, אם אינך יכול לתפקד בלי השפעתה המרגיעה. אתה יכול גם ליטול פרוזאק. `כרגע אתה לא זקוק לו ואתה נשען על שטויות רק בשביל להכניס לך לראש שאין אלוקים` אף פעם לא אזדקק לו להנפא"כ זה `רק אברהם אבינו חשב בהגיון והגיע למסקנה שיש כוח עליון` `אברהם` מעולם לא היה קים. מדובר בדמות ספרותית המופיעה רק במעשיה מיתולוגית יהודית `"דע מאין באת מטפה סרוחה ולאן אתה הולך למקום עפר רמה ותולעה ולפני מי אתה עתיד לתן דין וחשבון לפני מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא"` מה אתה מצטט לי הבלים ומלמולים קטטוניים? אני הרי יודע שזה כתוב באחד מספריך העבשים. אז מה? `המציאות היא שיש אלוקים והטבע מרוכב מידי בשביל להיווצר ככה מעצמו` אין צרך בהזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית `ביצור הכי קטן יש מורגבות כל כך גדולה ואתה בא ומעז להגיד שהכל נוצר מעצמו ככה סתם כברירת מחדל סתם תא שיש בו 46 כרומוזונים שבכל כרומוזון מיונים של צירופים כימים ככה סתם הוא נוצר` אידיוט חסר-תקנה, ראה תשובתי ל- BlackPussy11. כמה פעמים אסביר לך את ההבדל בין אבולוציה מולקולרית לבין אבולוציה proper `יש לך טעות אתה אפסי לעומתו אפס שבאפסים זה שאתה לא יכול לקלוט אותו בתבונה שהוא נתן לך היא בעיה שלך ולא שלו` הוא אפס, לא כלום, הנפא"כ הקים רק בתבן אשר בין שתי אזניך `ושוב את אלוקים לא המציאו הוא היה תמיד את האבולוציה שלך המציאו את אלוקי אף אחד לא המציא` `אלהים` הוא יציר האדם, וקים רק בתבן אשר בין אזני המאמינים `האל כל היכול שלי הוא זה שלא רק משנה הוא זה שקבע את החוקים. ועצם זה שיש חוקים בטבע מעיד על בורא` מה פתאם חוקים? איזה חוקים? הוכח שיש חוקים. מי טוען שיש חוקים? `עשרת המכות שבאו על מצרים הוכיחו שהוא שולט על הכל על חוקי הטבע ועל הכל מכה אחר מכה מוכיחה שהוא שולט על הכל...` נו, והיכן כל זה כתוב? כמובן, רק במיתולוגיה היהודית, ללא שמץ אבק זנב פסיק ראיה מוחשית כלשהי. 19783645 19837433 2843925704B

מושל כושל אני לא ידידך

"`ניסת להשוות דבר אחד לשני ולהיתעלם לחלוטין מזה שהאבולוציה ממציאה פיתרונות דמיוניים בשביל למצוא תשובות לבעיות שיש לתורת האבולוציה` נכון. `אלהים` הומצא כדי להמציא נחמה ותמיכה לנפש האדם שאינו מסוגל להתמודד עם המציאות " האבולוציה הומצאה כדי להרחיק אנשים מהידיעה שיש אלוקים ועם השנים התאוריה הזאת תפסה תאוצה ואנשים שהחיים היתאכזרו אליהם החליטו להישען עליה בשביל להכניס להם לראש שאין אלוקים אבל התאוריה הזאת תקרוס מתישהו וכולם יבינו שיש אלוקים "ותמלא הארץ דעה את יהוה כמים לים מכסים" "`חחחח הצחקת אותי אם תלך ללמוד תורה תמצא את התשובות לשאלותיך על מה שאתה מכנה"המיתולוגיה היהודית" אם תלמד אז תבין` התורה והתנ"ך המוקדם הם מעשיות מיתולוגיות חסרות אשוש כלשהו " להם ה ם לא התנ"ך זה ספר שמספר את ההיסטוריה של העם שלנו ואיך נוצר העולם הכל יש בספר הזה התורה לא נכתבה על ידי בני אדם אלא ניתנה לנו מהקדוש ברוך הוא במעמד הר סיני " `אתה מסתכל על התנ"ך שטחי בלי להיתעמק לתוכו תלמד על התנ"ך ותראה שיש בו מעבר למה שאתה מבין מהפסוקים` התורה היא חבור אנושי, מעשיה מיתולוגית, שנועדה להעניק `הסטוריה` מפוארת לנוודים ולגבשם לעם. מעשיה מיתולוגית מעין זו היא תופעה מוכרת הקיימת אצל עמים רבים. למעשה מדובר באסף אקראי של נוודים, אולי אפילו בנדיטים, שבראשם מתיצב אדם כאריזמטי, המגיע למסקנה כי אין עתיד בנדודים, וצריך לתפוס שטח מחיה קבוע. הוא הוגה ספור פנטסטי על אבות מיסדים מופלאים, שהובילו את ה`עם` משעבוד לגאולה, נגד אויבים כבירים, תוך התגברות על קשיים בלתי נתפשים, בחסדי `בורא` ובהשגחתו, אל ארץ `מובטחת` אשר הובטחה מזמן. הספורים גדלים ומתעצמים עם כל לילה לבן סביב מדורת השבט, נופך מתווסף, זקנים `נזכרים` בפרטים נוספים, העסק תופח כעוגת שמרים מוצלחת, ולבסוף מתישב `סופר`, עורך את המעשיות האוראליות, מנפה אפיזודות `לא רצויות` מבחינה אידיאולוגית, הנסח מתקדש, מועלה על הניר (או הקלף), והרי לך כתבי קודש. כך זה קורה אצל כולם. גם אצל היהודים. סדנא דארעא - חד הוא. מטרת המיתולוגיה, כאמור, היא `הקנייה`, או `תפירה` של הסטוריה שתאחד צבר נוודים ל`עם`, ליחידה פוליטית" התנ"ך אמיתי זה לא סיפורים של אנשים התנ"ך זה לא הקוראן ברגע שחותמים על התנ"ך אי אפשר לשנותו הוא אחיד כל העולים שעלו מכל הארצות השונות באו לכאן עם אותו תנ"ך עם אותם סיפורים התורה לא נכתבה על ידי אדם בשר ודם היא ניתנה לנו במעמד הר סיני ומה עשיתי מהעם שלנו טיפש?? נגיד שהתנ"ך לא היה קיים בימינו והיה מישהו ומספר את כל הסיפורים בתנ"ך אתה חושב מישהו היה מאמין לו??? מה אנחנו דפוקים היום אנחנו יודעים שהתנ"ך אמיתי בגלל מעמד הר סיני שהיו מליונים של עדים ואנחנו יודעים בגלל שבמעמד הר סיני אמרו לבני ישראל להעביר את הסיפור הזה מאב לבן "ואהבת את יהוה אלהיך בכל לבבך ובכל נפשך ובכל מאדך: והיו הדברים האלה אשר אנכי מצוך היום על לבבך: ושננתם לבניך ודברת בם בשבתך בביתך ובלכתך בדרך ובשכבך ובקומך: וקשרתם לאות על ידיך והיו לטטפות בין עיניך: וכתבתם על מזוזות ביתך ובשעריך: " "ויאמר יהוה אל משה לאמר: דבר אל בני ישראל ואמרת אלהם ועשו להם ציצית על כנפי בגדיהם לדרתם ונתנו על ציצית הכנף פתיל תכלת: והיה לכם לציצית וראיתם אותו וזכרתם את כל מצות יהוה ועשיתם אתם ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם אשר אתם זנים אחריהם: למען תזכרו ועשיתם את כל מצותי והייתם קדושים לאלהיכם: אני יהוה אלהיכם אשר הוצאתי אתכם מארץ מצרים להיות לכם לאלוהים אני יהוה אלהיכם: אמת:" חבל לך על הזמן היתה יציאת מצרים והיה מעמד הר סיני ותורת משה תורת אמת " `אתה מדבר שטויות האמונה באל עליון התחילה מאברהם אבינו ומאברהם ליצחק ומיצחק ליעקב ומיעקב ל12 בניו(12 השבטים) עד עם שקוראים לו ישראל ומישראל כולם התחילו גם להאמין באלוקים` אידיוט חסר-תקנה! היכן כל זה כתוב? האם זה כתוב על טבלאות חרס שמצאנו בשומר ובאכד? לא! זה כתוב במקום אחד ויחיד! המעשיה המיתולוגית היהודית שהיא _חסרת_ אשוש עצמאי _לחלוטין_! " הכל אמיתי היה אדם ושמו אברהם אבינו ואכן כמו שאלוקים הבטיח לו הוא נהפך לגוי גדול איש אינו מכחיש שהיו מלכים רבים בישראל ויהודה לפחות לכך ישנם עדויות חצוניות רבות. הסביבה היא אחת מן השתיים או שמלכי ישראל לא היו נוהגים להציב מצבות כאלו או שהחרבנות שהארץ עברה השמידו את הכל זה רק מראה כמה אי אפשר להסתמך על הארכיאולוגיה בלבד לעיתים גם על העדר מוחלט של ראיות. אגב הורדוס שחי מאות שנים אחרי המלכים האלו דאג להנציח את עצמו ואת קרוביו ופטרוניו ושרידים מלוחותיו נמצאו רק ביון (גם שם הוא עשה מפעלי הנצחה) ולא בארץ. האם מישהו מכחיש את סיפורי פלאוויוס עליו? "חייב להיות אלוקים אין מצב שלא יהיה הוא זה שסובב את הגלגל הראשון או מה שנקרא נתן את האנרגיה ההתחלתית לעולם` לא! אין צרך בהזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן `הנפא"כ`) שאתה קורא לה `אלהים` ומצויה רק בתבן אשר בין שתי אזניך." מהאתה מביא לי קישורים לאתר שהוא נגד אלוקים ומספר שטויות האבולוציה היא השטות הכי גדולה בהיסטוריה "התאוריה היא אמונה ולא ידיעה יש מאות מדענים שחולקים על התאוריה הזאת והסיכוי שדומם יהפוך לחי הוא א-פ-ס-י. אין לאבלוציה טיפה של ממצאים שמאששים אותה` אידיוט חסר-תקנה, ראה תשובתי ל- BlackPussy11 " ממש אלפיי הוכחות יש לאבולוציה על מה אתה מדבר בכלל חוץ מאיזה ציור על קיר במערה אין לאבולוציה כלום אתה כל כך מטומטם אתה אומר"האבולוציה המולקולרית עדיין בהתלבטויות וצריך לזכור כי מדובר בתהליכים שהתרחשו לפני כארבעה מליארד שנים" אם אין לך את שלב אחד פשוט מאוד אין לך את שלב שתיים והעובדה ששלב אחת לא היתבצע מראה לנו שהשלב השני גם לא היתבצע אין היתלבטות כל המדע יודע שהסיכוי שדומם יהפוך לחי הוא אפסי תראה מה יש למדע להגיד על האבולוציה "`אלוקים לא הומצא כמו תורת האבולוציה אלוקים היה תמיד יש הבדל` לא. `אלהים` הוא המצאה של האדם. קרא את ארבעת עקרי הרמ"ג." ראה את תשובת רנה דאקרט

Governor

New member
(I) טוב, ignorance IG150, אני מרים

את הכפפה ועונה בזאת לשתי הודעותיך אלה, לזכוי הרבים, ותחילה לזו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19861736 -------------------- `האבולוציה הומצאה כדי להרחיק אנשים מהידיעה שיש אלוקים ועם השנים התאוריה הזאת תפסה תאוצה ואנשים שהחיים היתאכזרו אליהם החליטו להישען עליה בשביל להכניס להם לראש שאין אלוקים` אבולוציה היא תאוריה מאוששת ע"י אוקיאנוס של ממצאים: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19823467 `אבל התאוריה הזאת תקרוס מתישהו וכולם יבינו שיש אלוקים` אלהים קרס והכל מבינים שהוא הנפא"כ המצוי אך בתבן שבין אזני המאמינים `התנ"ך זה ספר שמספר את ההיסטוריה של העם שלנו ואיך נוצר העולם הכל יש בספר הזה התורה לא נכתבה על ידי בני אדם אלא ניתנה לנו מהקדוש ברוך הוא במעמד הר סיני` וזה כתוב, כמובן, רק בתנ"ך. לא בשום מקום אחר. הוכחה מעגלית. `התנ"ך אמיתי זה לא סיפורים של אנשים התנ"ך זה לא הקוראן` התורה והחלק המוקדם של התנ"ך הם מעשיות מיתולוגיות `ברגע שחותמים על התנ"ך אי אפשר לשנותו הוא אחיד כל העולים שעלו מכל הארצות השונות באו לכאן עם אותו תנ"ך עם אותם סיפורים התורה לא נכתבה על ידי אדם בשר ודם היא ניתנה לנו במעמד הר סיני` אסופת המעשיות הידועה בכנוי `תורה` חוברה לארך כמה מאות שנים, מן המאה ה-8 לפנה"ס ועד המאה ה-6 לפנה"ס, אבל ה- Masoretic Text נתגבש רק אחרי חרבן בית שני. זאת אומר חוקר חרדי, פרופ' לתנ"ך מנחם כהן, מאוניב' בר-אילן: http://cs.anu.edu.au/~bdm/dilugim/CohenArt/ אפילו מחקר גן הכהנים המפורסם של תומאס, סקורסקי, בן-עמי, פרפיט, ברדמן וגולדסטין מצביע על המאה ה-7 לפנה"ס, לפני 2650 שנה בלבד (106 דורות כפול 25 שנה/דור), כעל מועד קיומו של ה- MRCA של הכהנים: http://www.math.biu.ac.il/~louzouy/courses/statgen/cohen1.pdf `ומה עשיתי מהעם שלנו טיפש??` מדוע טפש? להרבה עמים יש מיתולוגיות ואינם נחשבים, או חושבים עצמם לטפשים `ואנחנו יודעים בגלל שבמעמד הר סיני אמרו לבני ישראל להעביר את הסיפור הזה מאב לבן "ויאמר יהוה אל משה לאמר: דבר אל בני ישראל ואמרת אלהם ועשו להם ציצית על כנפי בגדיהם...אני יהוה אלהיכם אשר הוצאתי אתכם מארץ מצרים להיות לכם לאלוהים" חבל לך על הזמן היתה יציאת מצרים והיה מעמד הר סיני ותורת משה תורת אמת` נו, וכל זה כתוב במקום אחד ויחיד, כמובן, במעשיה מיתולוגית יהודית אחת שאין לה שום אשוש עצמאי. הנה קרא על הערך המעשי של ה`עדויות` שלך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=10885233 קרא גם כיצד מסכימים ארכאולוגית מקצועיים כי אין שום אשוש למעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=16813451 `הכל אמיתי היה אדם ושמו אברהם אבינו ואכן כמו שאלוקים הבטיח לו הוא נהפך לגוי גדול` אברהם הוא דמות פיקטיבית ממעשיה מיתולוגית חסרת אשוש. יודע מה, ignorance IG150 ידידי? במערת המכפלה אמורים להיות קבורים `אברהם`, `יצחק` ו`יעקב`, ובקבר יוסף בשכם, אמור להיות קבור `יוסף`. ארבעה גברים אלה הם ארבעה דורות זכרים רציפים, ולפיכך ה- Y-כרומוסום שלהם צריך להיות זהה. אם נחפר את הקברים, ובהנחה שאין טמונים שם עצמות בעלי-חיים, אלא עצמות-אדם, נבודד חמר גנטי מכל שלד, נשווה את ה- Y-כרומוסום, ונווכח שהארבעה _זהים_ - אחזור בתשובה בטכס פומבי בככר מלכי ישראל, שארשה לצלמו ולערוך אותו בקלטות לזכוי הרבים, אפילו עבור אמנון איזאק האימבציל. אולם, אם יתברר שטמונים שם עצמות בעלי-חיים, או ש_אין_ קשר בין השלדים - אתה תחזור בשאלה בטכס פומבי בככר מלכי ישראל ותאפשר לצלמו ולערכו בקלטות לזכוי הרבים, אפילו עבור עמותת הלל. מוסכם? אני כבר מסכים ומתחיב לנהוג על פי התוצאות. מה אתך? היש לך ממה לחשוש? `מהאתה מביא לי קישורים לאתר שהוא נגד אלוקים ומספר שטויות` שטויות זה שמך האמצעי. הנה מאמר המוכיח כי היקום יכול היה להופיע ללא מעורבות `אלהים` http://www.infidels.org/library/modern/mark_vuletic/vacuum.html `אם אין לך את שלב אחד (אבולוציה מולקולרי) פשוט מאוד אין לך את שלב שתיים (אבולוציה proper) והעובדה ששלב אחת לא היתבצע מראה לנו שהשלב השני גם לא היתבצע` טעות. אבולוציה מולקולרית התרחשה לפני כארבעה מליארד שנים בתנאים שאינם קיימים היום, ואכן קיימות התלבטויות רבות בקשר לכך. לא כן האבולוציה proper שהיא ממש מבוססת: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19823467 הטענות העקריות של בריאתנים כנגד אבולוציה מולקולרית מתבססות על אי-יתכנות הסתברותית. זאת מכיוון שבריאתנים אוהבים לטעון כי אין סכוי שתא חי יופיע לפתע פתאם מתרכובות כימיות. זוהי הטעיה. הנה הצעת תרחיש יתכנות ריאליסטי המראה כי הדבר עשוי היה להתבצע במספר שלבים שאינם כפופים לאי-יתכנות הסתברותית: http://www.talkorigins.org/faqs/abioprob/abioprob.html `ראה את תשובת רנה דאקרט` קרא את הפרכתי לטענות רנה דקארט. הוא לא מצא להפרכתי מענה http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19810511 19783645 19864745 2843925704C

אני לא עושה העתק הדבק בשבילך

אתה רוצה להביא לי קישורים תביא לי קישורים שעובדים או תלך למישהו שיסביר לך איך לכתוב הודעה מפגר גם את זה אתה לא מצליח לעשות נכון ושוב תחשוב על העצה שלי ופנה לרופא או לפסיכולוג

Governor

New member
ignorance IG150 ידידי, אפשר לשבץ

בהודעה רק שלשה קשורים לטקסט בגוף ההודעה, ועוד שלש כתובות אינטרנט נלוות. לי היו הרבה יותר. הבאתי אותך עד המים. איני יכול להכריחך לשתות. ישתו אחרים ויווכחו...

לפחות הית נותן לי שני שליש מהקישורי

ם. היו 9 קישורים בהודעה יכלת לתת לי 6 קישורים זה גם היה מספ ק אותי

Governor

New member
(II) ונעבר להודעת ההמשך שלך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19861773 -------------------- `אברהם אבינו היה קיים וכמו שהובטח לו הוא הפך לגוי גדול` אברהם הוא דמות פיקטיבית ממעשיה מיתולוגית חסרת אשוש. ראה הצעת התערבות לעיל בחלק ראשון בנוגע לשלדים במערת המכפלה וקבר יוסף `עצם זה שיש טבע מעיד על בורא עצם זה שיש חוקים בטבע מעיד על תיכנון עצם זה שהיצור הכי קטן בעולם מעיד על מורכבות כל כך גדולה מראה שיש בורא` לא. מנין לך שיש לטבע חוקים? חוקים הם הנסוח _שלנו_ לתופעות טבע. הם פרי התבוננותנו, סקרנותנו, חקירתנו, דרישתנו, מאמצינו להסביר את שרואות עינינו. _אנו_ נסחנו וכתבנו אותם. אין בטחון שהם generalized והם אכן מתארים נאמנה את התופעות. זו גם הסבה שתאוריות מדעיות אינן בנות-הוכחה, אלא בנות-הפרכה בלבד. אילו היו לטבע חוקים אמיתיים, היו התאוריות בנות-הוכחה. אשר ליקום? ובכן, היקום נוצר בהליכים טבעיים, ללא צרך ב`בורא`: http://www.infidels.org/library/modern/mark_vuletic/vacuum.html `ושוב אני יגיד לך שאם אין למדע קצה של חוט בהתחלה אין לו גם אמצע חוט` טעות. זה שאיננו יודעים בדיוק איך התרחש בפעל המעבר מדומם לחי, אינו מעכב דיון באבולוציה proper שהיא עובדה ניצפית. יתכן שלעולם לא נדע איך התרחש מעבר זה, אולם לא תהיה לכך חשיבות ברגע שנשיג זאת במעבדה. קח למשל את לידתה, חייה ומותה של שמש (star). רק לפני מאה חמשים שנה זוהה ההליום. רק לפני 60 שנה זוהה התהליך התרמוגרעיני המתרחש בשמש, ורק לפני כ- 50 שנה בוצע תהליך זה בנסוי על פני כדה"א. והנה, מרגע שהבנו מה קורה בשמש - איבדה מעשית בראשית המתארת כיצד ברא הנפא"כ את השמש, מחשיבותה ואינה מענינת איש. כך יהיה גם ברגע שנשיג abiogenesis. `אלוקים קיים רק חבל שאתה כל כך עיוור` מדוע, אם כן, אינך יכול להוכיח את קיומו? כל דבר אימטריאלי (תרתי-משמע) לא ניתן להוכיח את קיומו והוא בחזקת הנפא"כ. `בוא נראה איזה חוקים יש לנו בטבע` מי אמר שיש חוקים בטבע? ראה כ- 20 שורות לעיל (חפש המלה generalized) `כוח המשיכה שמונע מאיתנו לרחף באוויר (איזק ניוטון)דרך אגב היהדות טענה את זה לפניו` זה טבע, לא הנפא"כ. אתה יכול, מצדי, לטעון שהנפא"כ הוא הטבע, אולם אף חלוני לא מתרגש ולא יקנה זאת, ומבחינה מעשית שלנו, הנפא"כ המסתתר בבשת פנים מאחורי הטבע, אינו ראוי שנקדיש לו מחשבה `שכבת האוזון שמגנה עלינו מהשמש` נוצרה בהליך טבעי `כל האיזון שיש בטבע מעיד על בורא` מה פתאם? רדיוס היקום הוא כ- 14 מליארד שנות-אור והוא שומם מחיים (כך זה נראה). רדיוס כדה"א שהוא המקום היחיד המאוכלס המוכר לנו, הוא כשתי מאיות שניית-אור, והוא בפנה נדחת של היקום. אתה רוצה לומר לנו ש`בורא` אחראי ליצירת יקום שרדיוסו 14 מליארד שנות-אור, ומתוכו בחר לאכלס כדורון זעיר שרדיוסו שתי מאיות שניית-אור? לא אידיוטי? אילו היה בורא - לבטח היה כל היקום שוקק חיים 19783645 19864745 2843925704D

למעלה