עוד חומר למחשבה.

Governor

New member
`חכה עד שתמות ותיתיצב מולו`

איך אתיצב? הרי הוא מצוי רק בתבן אשר בין שתי אזניך. אני מבין שהדיון העניני נסתיים באבדן מלים ואבדן עשתונות. אתה עוד פה?

הדיון לא היסתיים

הפסקתי להעתיק ולהדביק את השטויות שאתה רושם כי הדעתי למסקנה שאתה קשה הבנה ושוב אתה תיתן דין מול מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא הגוף שלך יחזור להיות עפר ועפר"מעפר באת ואל עפר תשוב" כפי שכתוב בתורה חבל אתה תשלם על כל מילה ומילה שאתה רושם בפורום אתה לא יודע עם מה אתה מתעסק בכלל אתה אפס שבאפסים ואתה עוד מעז לדבר נגדו ולפקפק בקיומו כל מה שאתה עושה עכשיו זה עון ואתה תשלם על זה ''פּקֵד עֲוֹן אָבוֹת עַל-בָּנִים וְעַל- בְּנֵי בָנִים, עַל-שִׁלֵּשִׁים וְעַל-רִבֵּעִים:"

Governor

New member
האינך חושב שאם `אלהיך` היה יותר

מדחליל גנה, כבר היה מכה אותי ארצה? היכן הוא? קרא והתפלל אל `אלהיך`, הן "פה" לו ולא ידבר, ""עיניים" לו ולא יראה, "אזניים" לו ולא ישמע, "אף" לו ולא יריח, "ידיו" ולא ימישון. קרא בקול גדול כי הנפא"כ הוא, כי שיג וכי שיח לו, וכי דרך לו. אולי ישן הוא ויקץ. הקצור - לא נראה כי יש יכלת ל`אלהיך` מעבר לזו של הבעל בכרמל. לא הגיע הזמן שתטען לענין במקום לגדף אין-אונים?

המשך:

"`והנטיה היה להמציא אלוקים של פסלים עד שבא אברהם אבינו וחשב בהגיון והגיע למסקנה שיש כוח עליון` `אברהם` מעולם לא היה קים. מדובר בדמות ספרותית המופיעה רק במעשיה מיתולוגית יהודית " אברהם אבינו היה קיים וכמו שהובטח לו הוא הפך לגוי גדול "`כן אם אדם זקוק כל כך לאלוקים מדוע אתה יוצא נגדו????` איני זקוק ל`אלהים` אני מביט במציאות בעינים פקוחות ומסכין עמה ואין לי צרך ברעיונות הבל. אין לי התנגדות שתיטול תרופה זו הקרויה `אלהים`, אם אינך יכול לתפקד בלי השפעתה המרגיעה. אתה יכול גם ליטול פרוזאק." כל הכבוד הגעת למסקנה שלאף אחד אין צורך בישות בלתי נראת ובלתי נקלטת ככה כל בני האדם הקדמונים חשבו ולא חשבו על להמציא אל כל יכול שלא רואים אותו והוא בלתי נקלט אז הם המציאו להם אלילים ופסלים שיהיה להם דבר מוחשי שיהיה אפשר להרגיש ולהאמין בו עד שבא אברהם אבינו והתחיל את האמונה באל אחד ומאז האמונה באל אחד קיימת עד היום "`"דע מאין באת מטפה סרוחה ולאן אתה הולך למקום עפר רמה ותולעה ולפני מי אתה עתיד לתן דין וחשבון לפני מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא"` מה אתה מצטט לי הבלים ומלמולים קטטוניים? אני הרי יודע שזה כתוב באחד מספריך העבשים. אז מה?" אז מה? אידיוט חסר תקנה דע מאיפה באת ולאן אתה הולך ולפני מה אתה הולך לתת דין וחשבון אבל אתה לא רוצה לדעת אתה אטום מידי ונאחז בשטויות ומסמם את עצמך בתקווה שהאבולוציה אכן נכונה "`המציאות היא שיש אלוקים והטבע מרוכב מידי בשביל להיווצר ככה מעצמו` אין צרך בהזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית" עצם זה שיש טבע מעיד על בורא עצם זה שיש חוקים בטבע מעיד על תיכנון עצם זה שהיצור הכי קטן בעולם מעיד על מורכבות כל כך גדולה מראה שיש בורא אידיוט תפנים את זה "`ביצור הכי קטן יש מורכות כל כך גדולה ואתה בא ומעז להגיד שהכל נוצר מעצמו ככה סתם כברירת מחדל סתם תא שיש בו 46 כרומוזונים שבכל כרומוזון מיונים של צירופים כימים ככה סתם הוא נוצר` אידיוט חסר-תקנה, ראה תשובתי ל- BlackPussy11. כמה פעמים אסביר לך את ההבדל בין אבולוציה מולקולרית לבין אבולוציה proper " ושוב אני יגיד לך שאם אין למדע קצה של חוט בהתחלה אין לו גם אמצע חוט "יש לך טעות אתה אפסי לעומתו אפס שבאפסים זה שאתה לא יכול לקלוט אותו בתבונה שהוא נתן לך היא בעיה שלך ולא שלו` הוא אפס, לא כלום, הנפא"כ הקים רק בתבן אשר בין שתי אזניך " אם למישהו משנינו יש תבן בראש זה יהיה אתה אלוקים קיים רק חבל שאתה כל כך עיוור "`ושוב את אלוקים לא המציאו הוא היה תמיד את האבולוציה שלך המציאו את אלוקי אף אחד לא המציא` `אלהים` הוא יציר האדם, וקים רק בתבן אשר בין אזני המאמינים" ושוב התבן שבין אוזניך חוסם לך את שדה הראיה שלך וגורם לך להגיע למסקנות מגוכחות "`האל כל היכול שלי הוא זה שלא רק משנה הוא זה שקבע את החוקים. ועצם זה שיש חוקים בטבע מעיד על בורא` מה פתאם חוקים? איזה חוקים? הוכח שיש חוקים. מי טוען שיש חוקים?" בוא נראה איזה חוקים יש לנו בטבע כוח המשיכה שמונע מאיתנו לרחף באוויר (איזק ניוטון)דרך אגב היהדות טענה את זה לפניו שכבת האוזון שמגנה עלינו מהשמש כל האיזון שיש בטבע מעיד על בורא

Governor

New member
ignorance IG150 ידידי,

לעיונך: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19928850 http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=570&msgid=19928934

למעלה