עוד חומר למחשבה.

BLACKPANTER11

New member
עוד חומר למחשבה.

כידוע, עקב הדמיון הרב של הקופים לבני האדם, ובצירוף תיאוריות שונות המדברות על התפתחות, יש הטוענים שהקוף הוא הוא אביו הקדמון של האדם. האמנם? * * * נתאר לעצמנו קבוצת חוקרים אשר הצליחה לראשונה בהיסטוריה ליצור קשר ידידותי עם מנהיג שבט אינדיאני מסוים, כאשר המטרה היא לחקור את תרבותו ומורשתו של שבט נדיר זה. והנה עם תחילת ביקורם מגלים הם במרכז הרחבה הגדולה שבכפר דמות אדם ענק עשויה אבן, בסגנון עתיק ביותר. הפסל היה פגום ופגוע ועתיקותו הרבה אינה מוטלת בספק. לאחר מספר ימי סיורים ומחקרים הובילם ראש השבט אל מבנה מפואר ובמרכזו פסל בדמות הפסל האחר בדיוק, אלא שזה עשוי זהב נוצץ, וכל אבריו שלמים. כדרכם, התאספו אנשי המחקר גם באותו ערב, על מנת להעלות על הכתב את סיכום ממצאיהם. לאחר הדיון הארוך נכתב כך: "ממצאי בדיקת פסל האבן, עולה ההנחה הברורה והודאית כי הוא הפסל המקורי, אשר ממנו הועתק פסל זהב. ומכאן שבמשך שנים רבות צברו אנשי השבט זהב רב, עד אשר יכלו ליצור פסל זהב בגודל זה. יש להניח שמקור הזהב שנאסף במאות השנים האחרונות וכו' במשך כל אותה תקופה וכו'". אולם למחרת , בפגישתם עם ראש השבט סיפר להם הלה כי אביו סיפר לו ששמע מסבו והוא מסבו, שבעת פלישת הכובשים הספרדים אל היבשת לפני כחמש מאות שנה, התפרסמה תשוקתם הרבה לזהב והתעורר חשש סביר שפסל הזהב בן האלפיים שנה יישדד על ידם. משום כך החליטו זקני השבט להחביא לתקופת מה את פסל הזהב, ובמקומו יצרו את צלם האבן בסגנון עתיק כדמותו ממש, והניחו אותו במרכז הרחבה. לשאלת החוקרים מדוע אם כן הפסל פגוע ופגום כל כך עד שנראה כאילו הוא עתיק הרבה יותר מחמש מאות שנה, השיב ראש השבט כשפניו מביעות צער וכאב: "לפני כשמונים שנה ירד ברד כבד שאינו מצוי כלל, אשר הרג ופצע רבים מבני השבט בצורה קשה. או אז נפגעו גם חלקי פסל האבן. גם סופת בוץ נדירה תרמה את חלקה, וכך הגיע הפסל למראה הנוכחי העלוב כל כך". ועתה נתבונן נא. לפי הנחת החוקרים, דמות האבן היא המקור לדמות הזהב. תיאוריה זו מתבססת אמנם על בדיקות מסויימות, אך אינה אלא בגדר השערה. לעומת זאת, ראש השבט אינו משער את ההפך מדבריהם. אלא יודע בוודאות גמורה על סמך עדות סבו וסב סבו עד הדור אשר חי באותה תקופה, כי דמות האבן היא שהועתקה מדמות הזהב. משום כך דבריו קבילים יותר. ובפרט שהוא גם מספק הסבר לסיבת ההעתקה, ודיווח על מאורע יוצא דופן בתשובה לשאלות האורחים, כאשר תשובותיו מפריכות את הטיעונים עליהם התבססה השערת החוקרים. כעת נוכל לשוב לענייננו. ברור שקיים דמיון רב בין גוף האדם לבין גוף הקוף, כשם שבמשל קיים דמיון בין דמות הזהב לדמות האבן. משום כך ובצירוף השערות שונות הניחו החוקרים כי הקוף הוא הקדום, והאדם הוא ההעתק אשר התפתח ממנו. אך חכמי תורת ישראל, לעומתם, יודעים מתוך עדות אבותיהם אשר קיבלו מאבותיהם עד אותו הדור שבו התרחש השינוי כי דווקא האדם הוא הקדום, והקוף התפתח ממנו! הנה לשון חז"ל בתלמוד (סנהדרין ק"א,א) אודות דור הפלגה אשר בנו מגדל וביקשו למרוד בה' (ראה בראשית י"א א-ט) "דור הפלגה אין להם חלק לעולם הבא. מאי עביד (=מה עשו)? נחלקו לשלשה כתות. אחת אומרת נעלה (לרקיע) ונשב שם. ואחת אומרת נעלה ונעבוד עבודת כוכבים. ואחת אומרת נעלה ונעשה מלחמה. זו שאומרת נעלה ונשב שם, הפיצם ה'. וזו שאומרת נעלה ונעשה מלחמה נעשו קופים ורוחות. וזו שאומרת נעלה ונעבוד עבודת כוכבים, בלל ה' שפתם". נציין כי מאורע זה התרחש לפני כארבעת אלפים שנה. (שהרי בימי פלג, נינו של נח, נפלגה הארץ ככתוב בבראשית י', כ"ה. ופלג נולד בשנת א' תשנ"ז). ומעתה המשל הנ"ל חיוור לעומת אמינות המידע שבידינו. שהרי מלבד הפרכתה וקריסתה המוחלטת של תיאוריית האבולוציה כיום לחלוטין, עצם העובדה שמידע זה התקבל בתורה העל- אנושית של בורא היקום, הרי כל התיאוריות ה"מדעיות" הסותרות אותו נמסות ומתבטלות לעומתו, והיו כלא היו.

Governor

New member
`יש הטוענים שהקוף הוא הוא אביו

הקדמון של האדם` מי טוען זאת מלבדך? `לפי הנחת החוקרים, דמות האבן היא המקור לדמות הזהב. תיאוריה זו מתבססת אמנם על בדיקות מסויימות, אך אינה אלא בגדר השערה` לא! קיימות שיטות מדויקות לקביעת גיל ממצאים. רק במעשיות האידיוטיות של ציגלר, נויגרשל, או אמנון איזאק, מתנהל כך מחקר מדעי. `משום כך...הניחו החוקרים כי הקוף הוא הקדום, והאדם הוא ההעתק אשר התפתח ממנו. אך חכמי תורת ישראל, לעומתם, יודעים מתוך עדות אבותיהם אשר קיבלו מאבותיהם עד אותו הדור שבו התרחש השינוי כי דווקא האדם הוא הקדום, והקוף התפתח ממנו!` כל מלה מיותרת. איך יכול אדם בראשית המאה ה-21 להיות אימבציל חסר-תקנה כזה, BlackPussy11? `נציין כי מאורע זה התרחש לפני כארבעת אלפים שנה` טעות! מה שראוי לציין הוא שאין שום אשוש חוץ מקראי למעשיה מיתולוגית יהודית כלשהי אשר קדמה למאה ה-9 לפנה"ס. זאת טוענים ארכאולוגים מקצועיים. `שהרי מלבד הפרכתה וקריסתה המוחלטת של תיאוריית האבולוציה כיום לחלוטין` הרהורי לב הזויים ותו לא. אבולוציה היא תאוריה מבוססת היטב, מאוששת באוקיאנוס של ממצאים. `עצם העובדה שמידע זה התקבל בתורה העל- אנושית של בורא היקום` אין בורא ליקום. היקום נוצר בהליכים טבעיים. האדם הוא זה ש`ברא` את קונספט הבורא... 19783645 28439257039

Governor

New member
`ומתברר שהוא לא היחיד שטוען שבאנו

מהקוף` BlackPussy11 הוא היחיד! שייח ספיר ו- Justin Angel טוענים משהו אחר לחלוטין שיתכן ואינך מבין, או אינך מסוגל להבין: לאדם ולמיני קופים מסוימים של ימינו, היה אב קדמון משותף שאינו דומה לקופים בני זמננו. 19783645 19791750 2843925703C

האומנם?.

אולי לא נכנסת לקישורים שלי אז אני יקל עליך גסטין אנגל"מיליארד שנה החלו להיווצר "החיים" המיקרוסקופיים הראשוניים על כ"א, ב14.7 מיליארד שנה החלו להיווצר ולהתקיים הזוחלים, עוד 0.1 מיליארד שנה שנה היונקים הפרימיטביים ועוד 0.2 מליארד שנה משפחת קופי האדם" L7"מוצא אלוהים מהקוף כי מוצא האדם מהקוף" רק שייח ספיר טען שהאדם נוצר מהכלאה של קוף האדם ועוד איזה אב קדמון שהאבולוציה המציאה כברירת מחדל

Governor

New member
`אולי לא נכנסת לקישורים שלי אז אני

יקל עליך` אולי לא ממש הבנת את החמר עליו הצבעת `גסטין אנגל..."ועוד 0.2 מליארד שנה משפחת קופי האדם"` אין פרוש דבריו שמוצא האדם מן הקוף. המונח לו התכוון הוא primates שמשמעו הסדרה הכוללת בני אדם, apes, ו- monkeys. `L7 "מוצא אלוהים מהקוף כי מוצא האדם מהקוף"` L7 התבדח על חשבונך. מכיוון שלדעתו (ולדעתי) ברא האדם את `אלהים`, נובע שמוצא `אלהים` הוא מן הקוף. `רק שייח ספיר טען שהאדם נוצר מהכלאה של קוף האדם ועוד איזה אב קדמון שהאבולוציה המציאה כברירת מחדל` לא. שייח ספיר לא טען כזאת. אתה טוען שטען זאת. אגב, מה פשר ה- nickname שלך? האם הכוונה ל- IQ המצרפי של כל החמולה שלך? 19783645 19793055 2843925703F

חבל שאתה כל כך קשה הבנה

גסטין אנגל אמר"ב14.7 מיליארד שנה החלו להיווצר ולהתקיים הזוחלים, עוד 0.1 מיליארד שנה שנה היונקים הפרימיטביים ועוד 0.2 מליארד שנה משפחת קופי האדם" שאומרים קופי האדם מתכוונים לקופים שמהם נוצר האדם דרווין אפילו אמר שמוצא האדם הוא מהקוף L7 אמר בפרוש שמוצאו של האדם הוא מהקוף שייח ספיר אמר"הרי נמצאו עשרות שלדים של שלבי ביניים בין האב הקדמון המשותף לקופי האדם ולבני אדם (אגב, לא מדובר בשום מין מודרני של קוף), ובין האדם המודרני." ואפילו הוסיף תמונה

L7

New member
מוצא החילוני מהדתי.

מוצא המתקדם מהפרימיטיבי. למעשה לקוף ולאדם אב משותף. אך זה ממש לא עקרוני.

מהפiרום

New member
`שאומרים קופי האדם מתכוונים לקופים

שמהם נוצר האדם` לא. מתכוונים לסדרה מהם התפתחו קופים ובני אדם `דרווין אפילו אמר שמוצא האדם הוא מהקוף` הצג צטוט המוכיח כי אכן כך אמר `L7 אמר בפרוש שמוצאו של האדם הוא מהקוף` הוא התבדח על חשבונך, ואנו רואים שהבדיחה מוצלחת בעוד אתה אינך תופש זאת `נמצאו עשרות שלדים של שלבי ביניים בין האב הקדמון המשותף לקופי האדם ולבני אדם` נו, שייח ספיר אומר שלקופים ולאדם היה אב קדמון משותף שאינו קוף מודרני. האם אתה מתקשה גם בהבנת טקסט עברי? נכון שאינך המבריק בבני משפחתך? (כמה אנשים אתם החולקים יחד את ה- IQ150 המצרפי הזה?) 19783645 19799262 28439257040

אני מתקשה בהבנת הטקסט

אם היתה מציץ בהודעה שלי למעלה היית רואה שאמרתי שרק שייח ספיר אמר שיש לאדם ולקופים אב קדמון וL7 באמת היתכוון לכך שמוצא האדם הוא מהקוף אני חושב שרק היום נודע לוו שהיה לקוף ולאדם אב משותף

Governor

New member
`L7 באמת היתכוון לכך שמוצא האדם הוא

מהקוף אני חושב שרק היום נודע לוו שהיה לקוף ולאדם אב משותף` לא. אל תיחס לו את הטפשות שלך, ומכל מקום, רק הוא יכול לפרש את דבריו, במדה ולא היו ברורים לך. שאל אותו ותיווכח...

כן אתה יודע מה רעיון טוב אני ישאל

אותו. ואז הוא יגיד לי "מה קרה לך. בטח שהיתכוונתי שלאדם היה אב משותף. שרשמתי שמוצא האדם מקוף היתכוונתי בכלל לשמשהו אחר אני לא יודע איך הגעת למסקנה שאמרתי שמוצא האדם הוא מן הקוף" דרך אגב תאורית האב הקדמון הומצאה כברירת מחדל כמו כל תאורית האבולוציה מתי שהם ראו שמשהו בלתי אפשרי הם המציאו דברים כדי שיאפשרו לו להיות אפשרי למשל: התא נוצר ואחרי זה הוא היה צריך להיתחלק נשאלו השאלות 1.מאיפה היה לא אנרגיה כדי להיתחלק? 2.איך הוא נוצר בכלל 1.אז כדור ארץ לא היה כמו פעם פעם היתה אטמוספרה עשירה באנרגיה וזה עזר לתא להיתחלק 2.הוא נוצר מהאוויר ומהרכיבים שהיו שמה וככה הוא נוצר זאת שיטה מאוד טוב מתוך ברירת מחדל הם ממציאים תשובות למשל: אדם קפץ ממטוס בלי מצנח ובלי שום דבר שיעזור לו להינצל ממוות ובכל זאת ניצל נשאלת השאלה איך הוא ניצל אז פשוט מאוד ממציאים תשובה והתאוריה שלי היא: שמתיי שהאדם היה בשמיים הוא ראה נשר והוא בדיוק היה מעליו והוא ניסה להיתקרב אליו והצליח לתפוס לו ברגליים והנשר שהיה נשר ידידותי הביא אותו בחזרה לאדמה הבטוחה

L7

New member
150 היקר, יתכן וממצאים עתידיים

יוכיחו כי לדוב ולאדם אב קדמון. מה זה משנה- הרי את האור החילוני כבר לא תראה. גשש דרכך בנפתולי הדת החשוכה.

Governor

New member
`כן אתה יודע מה רעיון טוב אני ישאל

ישאל אותו` עשה זאת `דרך אגב תאורית האב הקדמון הומצאה כברירת מחדל כמו כל תאורית האבולוציה מתי שהם ראו שמשהו בלתי אפשרי הם המציאו דברים כדי שיאפשרו לו להיות אפשרי` מה שאתה מספר בדיוק מתאים לתאורית `אלהים`. היא הומצאה כברירת מחדל ע"י אנשים תלותיים שהגיעו למסקנה שהם חייבים להמציא משהו לו יוכלו לשעבד עצמם באמונה שינהל את מעשיהם וישגיח עליהם, ממש כמו הפאגאנים הכנענים שקדמו להם. סדנא דארעא - חד הוא. `התא נוצר ואחרי זה הוא היה צריך להיתחלק נשאלו השאלות 1.מאיפה היה לא אנרגיה כדי להיתחלק? 2.איך הוא נוצר בכלל...` אתה מבלבל בבערותך/בורותך בין אבולוציה מולקולרית לבין אבולוציה proper, של יצירת מינים והכחדה. הראשונה עדיין בחתוליה. האחרונה מבוססת. `...אדם קפץ ממטוס בלי מצנח ובלי שום דבר שיעזור לו להינצל ממוות ובכל זאת ניצל...` מכיוון שמנוע החפוש בשופר בוטל, איני יודע האם אמנון איזאק האימבציל חבר זאת או אתה. בכל מקרה - המחבר הוא אימבציל חסר-תקנה... 19783645 19821072 28439257046

אידיוט עיוור כנס

"ישאל אותו` עשה זאת `דרך אגב תאורית האב הקדמון הומצאה כברירת מחדל כמו כל תאורית האבולוציה מתי שהם ראו שמשהו בלתי אפשרי הם המציאו דברים כדי שיאפשרו לו להיות אפשרי` מה שאתה מספר בדיוק מתאים לתאורית `אלהים`. היא הומצאה כברירת מחדל ע"י אנשים תלותיים שהגיעו למסקנה שהם חייבים להמציא משהו לו יוכלו לשעבד עצמם באמונה שינהל את מעשיהם וישגיח עליהם, ממש כמו הפאגאנים הכנענים שקדמו להם. סדנא דארעא - חד הוא" אני רואה שאתה מסכים עם הדרך שבה הצגת את תורת האבולוציה שממציאים לה פיתרונות כברירת מחדל בני האדם רוצים לדעת מתי איפה ומי עשה אותם ומי אחרי לכם שהם כאן היום בהתחלה היה רק אלוקים בדורות האלה התחילו אנשים להאמין בתורת האבולציה מיכוון שתורת האבולוציה הומצאה על ידי אנשים שטוחנים קמח נשאר רק אלוקים אתה מאמין בתורת האבולציה בגלל שאתה לא רוצה להאמין באלוקים ולכן אתה נשען עליה והוא זה שיצר אותנו והוא זה שברא אותנו "`התא נוצר ואחרי זה הוא היה צריך להיתחלק נשאלו השאלות 1.מאיפה היה לא אנרגיה כדי להיתחלק? 2.איך הוא נוצר בכלל...` אתה מבלבל בבערותך/בורותך בין אבולוציה מולקולרית לבין אבולוציה proper, של יצירת מינים והכחדה. הראשונה עדיין בחתוליה. האחרונה מבוססת. `..." אני לא מבלבל שום דבר זאת האמת בכל פעם שהמדע נדחק לפינה הוא ממציא פיתרונות לבעיות שונות שנמצאות בתורת האבולוציה האולוציה היא תאוריה ולא יותר מזה היא המצאה של המוח האנושי "`...אדם קפץ ממטוס בלי מצנח ובלי שום דבר שיעזור לו להינצל ממוות ובכל זאת ניצל...` מכיוון שמנוע החפוש בשופר בוטל, איני יודע האם אמנון איזאק האימבציל חבר זאת או אתה. בכל מקרה - המחבר הוא אימבציל חסר-תקנה... " את זה אני חיברתי רציתי להראות שאני יכול למצוא ]פיתרון לכל בעיה בעזרת הדמיון שלי ואם החוקים שבטבע לא מאפשרים לי למצוא פיתרון אני פשוט מאוד משנה את החוקים "הים שהיה פעם זה לא כמו הים של היום" "האטומוספרה שהיתה פעם היא לא כמו של היום"

MadeByDarkness

New member
נשמע כמו שטיפת מוח של בי"ס דתי.

לא אף בית ספר דתי לא מלמד את זה

אני חשבתי על זה לבד ובימים האחרונים גילתי את זה שהאבולוציה ממציאה פיתרונות בשביל לפתור בעיות שנמצאות בתוכה זאת האמת לאמיתה הם משערים דברים סתם "הרוצה לשקר ירחיק עדותו"

MadeByDarkness

New member
אם כך, אז סלח לי בבקשה,

הטימטום בדבריך ממש עבר את הגבול! נורא קל להאשים בשקר, וכמובן לתקוע משפטים חשובים. לך תראה לי את האלוהים שלך, לך תראה לי מה הוא עשה. לך תראה לי מה הוא נתן לך, מה הוא נתן לי. הוא לא נתן לי חיים- ההורים שלי נתנו, אבל מה שכן, אם יש אלוהים איך יש כ"כ הרבה פיגועים?! ואיך אני, בת 16, הלכה כבר ליותר מ-8 לוויות. תסביר לי את זה.

Governor

New member
`אידיוט עיוור כנס...`

סכמנו שאידיוט הוא שמך האמצעי. לא? `אני רואה שאתה מסכים עם הדרך שבה הצגת את תורת האבולוציה שממציאים לה פיתרונות כברירת מחדל` הבנת הנקרא אינה הצד החזק שלך. נכון? הרי אמרתי שתאורך תואם בדיוק את אפן המצאת `אלהים` כברירת מחדל ע"י אנשים תלותיים. `בני האדם רוצים לדעת מתי איפה ומה...` נו, לשם כך צריך להיות מוכן ללמוד מדעי טבע. התשובה לא תימצא במעשיות המיתולוגיה היהודית. `בהתחלה היה רק אלוקים` כן, בתחילה עבדו אנשים כוחות טבע שונים ושייכו אל מיוחד לכל תופעת-טבע, עם אל עליון (כך נקרא) ואלה עליונה, אשרה, שחלשו על כל האלים המשניים. כאשר הגיעו האיזראליטים לכנען (יש דעה שהאיזראליטים הם כנענים שפרשו מערי-הממלכה הכנעניים על רקע דרישה לרפורמות סוציאליות, ונסו אל ראשי ההרים, שם בנו התנחלויות שהיו מוגנות מרכב הברזל של ערי-הממלכה), החליטו מטעמי חסכון לבטל את כל האלים המשניים ולהשליט על כל הטבע את אל עליון לבדו ואשרתו. זהו `אלהינו`. מאז ועד היום. זה מה זה פשוט. `בדורות האלה התחילו אנשים להאמין בתורת האבולציה` תאוריה מדעית אינה אמונה. תאוריה מדעית מציעה הסברים לתופעות טבע ונבחנת בהצלחתה לנבא תוצאות נסוי. אמנם מבחינה זו אבולוציה שונה מפיסיקה, בעקר מכיוון שקשה לדבר על נסויים באבולוציה. עם זאת, לאבולוציה יש אוקיאנוס של ממצאים מאששים. הקטע בו הושגה פחות התקדמות ויש בה יותר התלבטויות היא האבולוציה המולקולרית. `מיכוון שתורת האבולוציה הומצאה על ידי אנשים שטוחנים קמח נשאר רק אלוקים` לא. מכיוון ש`אלהים` הומצא ע"י אנשים שטוחנים קמח בלתי נראה, כמו בגדי המלך החדשים, נשארה רק אבולוציה `אתה מאמין בתורת האבולציה בגלל שאתה לא רוצה להאמין באלוקים ולכן אתה נשען עליה` לא. אתה מאמין ב`אלהים` רק בגלל שאתה אדם תלותי הזקוק לקונספט של מנהל ומשגיח, ולכן אינך מוכן ללמוד מדעי החיים ולהבין מה קורה סביבך ולקחת אחריות `והוא זה שיצר אותנו והוא זה שברא אותנו` לא. התפתחנו ממינים קדומים יותר תחת פעולת שען עוור הקרוי environmental selection pressure. `אני לא מבלבל שום דבר זאת האמת בכל פעם שהמדע נדחק לפינה הוא ממציא פיתרונות לבעיות שונות שנמצאות בתורת האבולוציה` כל פעם שעצלן תלותי נדחק לפנה הוא משליך את יהבו על `אלהים` במקום לחקור את המציאות `האולוציה היא תאוריה ולא יותר מזה היא המצאה של המוח האנושי` `אלהים` הוא המצאה של המח האנושי. לא יותר מזה `את זה אני חיברתי (אדם קופץ ממטוס)...רציתי להראות שאני יכול למצוא ]פיתרון לכל בעיה בעזרת הדמיון שלי` גם את `אלהים` המצאת, או ליתר דיוק, המציאו אבותיך `ואם החוקים שבטבע לא מאפשרים לי למצוא פיתרון אני פשוט מאוד משנה את החוקים` אוהו, כמה שאתה צודק. כל מעשיה מיתולוגית שאינה אפשרית מבחינה מציאותית - אתה טוען עליה שהתרחשה ע"י כל-יכול ששנה את החוקים לזמן מה. ראה, איזה יופי. כל מה שאתה טוען על אבולוציה נובע ממומך הנפשי - האמונה ב`אלהים`. הפוסל - במומו פוסל. גדול! 19783645 19828088 28439257048

למעשה שמך האמצעי הוא אידיוט ואתה

מוכיח שזה שמך האמיתי בכל מילה ומילה שאתה רושם "`אני רואה שאתה מסכים עם הדרך שבה הצגת את תורת האבולוציה שממציאים לה פיתרונות כברירת מחדל` הבנת הנקרא אינה הצד החזק שלך. נכון? הרי אמרתי שתאורך תואם בדיוק את אפן המצאת `אלהים` כברירת מחדל ע"י אנשים תלותיים." אתה ניסת להיתחמק בכך שרשמת משהו שלא קשור למה שרשמתי ניסת להשוות דבר אחד לשני ולהיתעלם לחלוטין מזה שהאבולוציה ממציאה פיתרונות דמיוניים בשביל למצוא תשובות לבעיות שיש לתורת האבולוציה ומזה שלא ענית לי ולא הבאת לי איזה משהו שסותר את זה הבנתי שאתה מסכים איתי "`בני האדם רוצים לדעת מתי איפה ומה...` נו, לשם כך צריך להיות מוכן ללמוד מדעי טבע. התשובה לא תימצא במעשיות המיתולוגיה היהודית" חחחח הצחקת אותי אם תלך ללמוד תורה תמצא את התשובות לשאלותיך על מה שאתה מכנה"המיתולוגיה היהודית" אם תלמד אז תבין אתה מסתכל על התנ"ך שטחי בלי להיתעמק לתוכו תלמד על התנ"ך ותראה שיש בו מעבר למה שאתה מבין מהפסוקים "`בהתחלה היה רק אלוקים` כן, בתחילה עבדו אנשים כוחות טבע שונים ושייכו אל מיוחד לכל תופעת-טבע, עם אל עליון (כך נקרא) ואלה עליונה, אשרה, שחלשו על כל האלים המשניים. כאשר הגיעו האיזראליטים לכנען (יש דעה שהאיזראליטים הם כנענים שפרשו מערי-הממלכה הכנעניים על רקע דרישה לרפורמות סוציאליות, ונסו אל ראשי ההרים, שם בנו התנחלויות שהיו מוגנות מרכב הברזל של ערי-הממלכה), החליטו מטעמי חסכון לבטל את כל האלים המשניים ולהשליט על כל הטבע את אל עליון לבדו ואשרתו. זהו `אלהינו`. מאז ועד היום. זה מה זה פשוט" אתה מדבר שטויות האמונה באל עליון התחילה מאברהם אבינו ומאברהם ליצחק ומיצחק ליעקב ומיעקב ל12 בניו(12 השבטים) עד עם שקוראים לו ישראל ומישראל כולם התחילו גם להאמין באלוקים חייב להיות אלוקים אין מצב שלא יהיה הוא זה שסובב את הגלגל הראשון או מה שנקרא נתן את האנרגיה ההתחלתית לעולם "בדורות האלה התחילו אנשים להאמין בתורת האבולציה` תאוריה מדעית אינה אמונה. תאוריה מדעית מציעה הסברים לתופעות טבע ונבחנת בהצלחתה לנבא תוצאות נסוי. אמנם מבחינה זו אבולוציה שונה מפיסיקה, בעקר מכיוון שקשה לדבר על נסויים באבולוציה. עם זאת, לאבולוציה יש אוקיאנוס של ממצאים מאששים. הקטע בו הושגה פחות התקדמות ויש בה יותר התלבטויות היא האבולוציה המולקולרית." התאוריה היא אמונה ולא ידיעה יש מאות מדענים שחולקים על התאוריה הזאת והסיכוי שדומם יהפוך לחי הוא א-פ-ס-י אין לאבלוציה טיפה של ממצאים שמאששים אותה "`מיכוון שתורת האבולוציה הומצאה על ידי אנשים שטוחנים קמח נשאר רק אלוקים` לא. מכיוון ש`אלהים` הומצא ע"י אנשים שטוחנים קמח בלתי נראה, כמו בגדי המלך החדשים, נשארה רק אבולוציה " אלוקים לא הומצא כמו תורת האבולוציה אלוקים היה תמיד יש הבדל והנטיה היה להמציא אלוקים של פסלים עד שבא אברהם אבינו וחשב בהגיון והגיע למסקנה שיש כוח עליון "`אתה מאמין בתורת האבולציה בגלל שאתה לא רוצה להאמין באלוקים ולכן אתה נשען עליה` לא. אתה מאמין ב`אלהים` רק בגלל שאתה אדם תלותי הזקוק לקונספט של מנהל ומשגיח, ולכן אינך מוכן ללמוד מדעי החיים ולהבין מה קורה סביבך ולקחת אחריות" כן אם אדם זקוק כל כך לאלוקים מדוע אתה יוצא נגדו???? כרגע אתה לא זקוק לו ואתה נשען על שטויות רק בשביל להכניס לך לראש שאין אלוקים אתה צודק בני האדם היו זקוקים ל"אלוקים" כלשהו אז הם עשו להם פסלי כדי שזה יהיה מוחשי אף אדם לא רצה להאמין באל שאי אפשר להרגיש ואי אפשר לראות הוא רצה לקלוט אותו בשש החושים שיש לו רק אברהם אבינו חשב בהגיון והגיע למסקנה שיש כוח עליון "והוא זה שיצר אותנו והוא זה שברא אותנו` לא. התפתחנו ממינים קדומים יותר תחת פעולת שען עוור הקרוי environmental selection pressure." שטויות לא נוצרנו משום לחץ של הסביבה נוצרו "דע מאין באת מטפה סרוחה ולאן אתה הולך למקום עפר רמה ותולעה ולפני מי אתה עתיד לתן דין וחשבון לפני מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא" "`אני לא מבלבל שום דבר זאת האמת בכל פעם שהמדע נדחק לפינה הוא ממציא פיתרונות לבעיות שונות שנמצאות בתורת האבולוציה` כל פעם שעצלן תלותי נדחק לפנה הוא משליך את יהבו על `אלהים` במקום לחקור את המציאות" המציאות היא שיש אלוקים והטבע מרוכב מידי בשביל להיווצר ככה מעצמו ביצור הכי קטן יש מורגבות כל כך גדולה ואתה בא ומעז להגיד שהכל נוצר מעצמו ככה סתם כברירת מחדל סתם תא שיש בו 46 כרומוזונים שבכל כרומוזון מיונים של צירופים כימים ככה סתם הוא נוצר מדומם הפך לחי היוני ביותר רק חבל שהסיכוי שזה יקרה הוא אפסי "`האולוציה היא תאוריה ולא יותר מזה היא המצאה של המוח האנושי` `אלהים` הוא המצאה של המח האנושי. לא יותר מזה" יש לך טעות אתה אפסי לעומתו אפס שבאפסים זה שאתה לא יכול לקלוט אותו בתבונה שהוא נתן לך היא בעיה שלך ולא שלו "`את זה אני חיברתי (אדם קופץ ממטוס)...רציתי להראות שאני יכול למצוא ]פיתרון לכל בעיה בעזרת הדמיון שלי` גם את `אלהים` המצאת, או ליתר דיוק, המציאו אבותיך " ושוב את אלוקים לא המציאו הוא היה תמיד את האבולוציה שלך המציאו את אלוקי אף אחד לא המציא "`ואם החוקים שבטבע לא מאפשרים לי למצוא פיתרון אני פשוט מאוד משנה את החוקים` אוהו, כמה שאתה צודק. כל מעשיה מיתולוגית שאינה אפשרית מבחינה מציאותית - אתה טוען עליה שהתרחשה ע"י כל-יכול ששנה את החוקים לזמן מה. ראה, איזה יופי. כל מה שאתה טוען על אבולוציה נובע ממומך הנפשי - האמונה ב`אלהים`. הפוסל - במומו פוסל. גדול!" האל כל היכול שלי הוא זה שלא רק משנה הוא זה שקבע את החוקים ועצם זה שיש חוקים בטבע מעיד על בורא "העולם עומד בציויונו של אלוקים" עשרת המכות שבאו על מצרים הוכיחו שהוא שולט על הכל על חוקי הטבע ועל הכל מכה אחר מכה מוכיחה שהוא שולט על הכל הוא יכל להביא מכה אחת ולגמור את מצרים אבל הוא לא רצה הוא רצה להראות שהוא שולט בהכל ומכה אחרי מכה מוכיחה שהוא שולט על כל כוחות הטבע ועל כל הבריות

למעלה