עוד חודש עבר...

מיכל ק-ש

New member
עוד חודש עבר...

ביום שישי בבוקר, 14 יום לאחר הכוריגון הלכתי לעשות את בדיקת הדם. ההמתנה בשבוע האחרון היתה קשה מנשוא. לא יודעת למה הייתה לי תחושה טובה לגבי החודש הזה, הוא דווקא לא אמור היה להיות מוצלח. 4 השעות עד לקבלת התוצאה הזדחלו כמו שלא חשבתי שזמן יכול להזדחל. ובסופן קיבלתי עוד תשובה שלילית. גם אניוגם בעלי לקחנו את זה הפעם מאוד מאוד קשה. היום אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב ומודה על כך שכמעט תמיד התשובות השליליות נופלות אצלי על הסופשבוע, כך שאני לא נמצאת בעבודה וצריכה להמשיך להתנהג כאילו הכל בסדר, כשבעצם עולמי מתמוטט לו לכמה שעות. המחזור עדיין לא הגיע (כנראה בגלל האוטרוגסטן) ואני מקווה שאני לא אחכה לו יותר מדי, כי אני רוצה "לחזור לעבודה". ולחזור לעבודה החודש זה לא לעבור עוד הזרעה, אלא לעשות סוף סוף את צילום הרחם שממנו אני כ"כ חוששת ושאותו אני דוחה כ"כ הרבה זמן. אני לא יכולה להתחמק יותר. אז ככה אני מתקדמת לי בצעדי ענק לקראת ה"תואר" המפוקפק והמפחיד של "מנסים כבר שנתיים". מי היה מאמין?! שיהיה לכולנו שבוע טוב. מיכל

אוי מיכלי.

חיפשתי הודעה שלך, כזאת שמחה עם קולולולו של נעם, כבר אתמול בלילה וכשלא מצאתי כלום-הבנתי. חבל חבל ושוב חבל.
עצוב אבל אופטימי (יש כזה דבר). בקשר ל"עבודה"- נכתב כאן כבר הרבה על צילום רחם. אבל תזכרי שיש כמה כללי ברזל- לא להגיע לבד. לקחת משהו קודם (עדיף נר). תבקשי שיסבירו לך תוך כדי מה בדיוק עושים-זה עוזר. צילום רחם זה דבר שצריך לעבור. כל אחת מגיבה בדרך אחרת ויש כאן הרבה שלא כאב להן יותר מיום מבאס של מחזור. בהצלחה!

TWEETY =^.^=

New member
אויש מיכלי../images/Emo7.gif כמה שאני מזדהה איתך

והחודש אף יותר מתמיד
גם אני דחיתי ודחיתי ודחיתי ושוב דחיתי את הצילום, וכמה שרציתי להיות כבר בהריון ולא לעבור אותו בכלל. אז החודש יפתי,,,שנינו ביחד, עם כל הפחד המורא והכאב,,,נצעד לנו בעוז הישר אל מכון הרנטגן, ונצטלמן לנו בכל הזוויות, הצדדים והתנוחות
ובחודש הבא,,, נוכל לומר על האגדה, שהיא אמת לאמיתה

עמית@

New member
מיכלי

לפני קבלת בתואר אני מקווה שתשחילי איזה הריון שידפוק את הטקס. מצטערת עבורך ובשבילך, צילום רחם זה לא רעיון כ"כ רע (למרות ההריון שעברת) חשוב קודם לשלול את כל האופציות לפני שמתקיפים שוב את היעד (איך אני ברציונליזם מובנה? התאמנתי החודש)
עמית

עמית@

New member
ככה זה כשיש אבא איש קבע לשעבר

בעל רב סרן עם אבא אלוף ועובדים במערכת חדשות (ולא עושים צבא
)

עידית ד

New member
מיכלי ../images/Emo10.gif

כמו שכבר אמרנו ולצערנו אנחנו ממשיכות להגיד...השלילי האחרון הוא הכיקשה ויש תקווה אחרי הריון כימי כי כבר הצלחנו ובעצם מה בסך הכל צריך? שוב מפגש בין זרע לביצית? - אז מסתבר שלא. אין לי ממש מילים כדי לעודד אז תני לי רק לחבק אותך בינתיים ולשאול שאלה קטנה: למה צילום רחם? אם היה הריון כימי זה לא אומר שהמעברים פתוחים? (השאלה באה מהלחץ הענקי שלי מצילום רחם) עידית

מיכל ק-ש

New member
עידית,

תודה לך. ובתשובה לשאלתך: הרופא שלי מאמין שאין לי בעיה ודווקא העדיף עד לא מזמן לדחות את הצילום. אבל מצד שני הוא אמר לי שזה שהייתי בהריון, לא אומר שהכל בסדר. הרי יכול להיות הריון גם אם אחת החצוצרות סתומות. בקיצור, צריך כבר לדעת מה קורה שם ובעיקר בשביל שאוכל להיפטר מהמתח והשאלות של "אולי משהו לא בסדר איתי ואני לא עושה כל מה שאפשר כדי להכנס להריון".

שירלי.ה.

New member
מיכל, אני נורא מצטערת ../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

ושיהיה המון בהצלחה בפעם הבאה! שירלי.

ממליץ על תואר - מצליחים אחרי שנתיים

זה כמעט אותו תואר אבל יותר אופטימי. מקווה שצילום הרחם יבהיר את התמונה ויעזור להגיע למסקנות הנכונות. יותר פרטים בפאזל אז יותר קל להשלים אותו. שבאמת יהיה שבוע טוב בהצלחה ליאור

עמית@

New member
עוד דבר ביחס לצילום:

קראתי פעם שהריון שנפל צעיר מאוד יכול לנבוע גם מהדבקויות קלות או בעיות שלא ניתן לראות אותן, וצילום הרחם שוטף ופותח. נקווה שכך יקרה

דינדה

New member
מצטערת מיכל ../images/Emo7.gif

מאחלת לכם שאוטוטו תשכחי כמה זמן ניסיתם ותתחילי לספור 9 חודשים !! ואל תדאגי מצילום הרחם, זה לא נורא. דינדה.

רוני@30

New member
מיכל - אאאוווףףף....

נורא נורא מצטערת לשמוע. מקווה שאם כבר צילום הרחם - אז עד הסוף, כלומר - כניסה להירון באותו חודש עם חותמת "אגדת הצילום" על הבטן.
רוני (אני מנחשת שתעשי אותו בזמנהוף. מי שעושה את זה שם זה ד"ר טוגנדרייך והוא ממש ממש בסדר. זה יהיה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך).

מיכל ק-ש

New member
רוני,

קודם כל תודה. אני אכן אעשה את הצילום בזמנהוף, אם יהיה להם מקום ביום שארצה (אני עדיין לא יכולה לקבוע תור, כי המחזור לא הגיע). האם אני צריכה לקבוע ספציפית לרופא הזה, או שהוא היחיד שעושה את הצילום? את עברת אותו אצלו?

רוני@30

New member
אז ככה -

אני יודעת שעניין התורים הוא טיפה מורכב. הצילום מתבצע, למיטב זכרוני, רק בימי שני בבוקר. והוא צריך להתבצע בסביבות היום העשירי למחזור - ככה שאין פה הרבה מקום להתלבטות. אני יודעת לתזמן פחות או יותר את הלו"ז שלי, כי אני עושה לעצמי מחזור עם ארגסט, ככה שיכולתי לקבוע את התור יחסית הרבה זמן מראש. אני מניחה שמה שכדאי לך זה להתקשר לקבוע את התור ביום שאת מקבלת מחזור. אני ממליצה לך להתקשר למשרד שם - 5260244 - ולברר איתם. הן היו מאוד אדיבות כלפיי. לגבי טוגנדרייך - נדמה לי שהוא היחיד, אבל אני לא בטוחה. אני עברתי את זה אצלו. את התור קבעתי רק לפי התאריך - בלי לדעת למי אני הולכת. הוא היה ענייני ביחס שלו כלפיי, אבל עדין, סבלני, ועם חוש הומור. אני יודעת שיש לו גם שם טוב בתור גניקולוג באופן כללי. ולגבי היוד - וואלה לא יודעת. תשאלי את המזכירות שם... אם אני יכולה לעזור בעוד משהו - רק תגידי. רוני

מאשרת את כל האמור לעיל לגבי ד"ר

טוגנדרייך. הוא מצלם גם במכון אורה ברמת גן-אם יש כאן מישהי ממכבי.

למעלה