עוד חודש עבר...

מיכלי ../images/Emo14.gif

לפעמים דווקא בחודש שלא אמור להיות מוצלח יש הצלחות. תקווה חייבת להיות, גם אם הכל נראה עקום. כשהרופא שלי שלח אותי לצילום רחם הוא אמר שיש נשים שנכנסות להריון אחרי הצילום, ואני סקפטית שכמותי לא ממש האמנתי לו. הזמן שעבר מאז חיזק את דעתי בעניין הפרטי שלי, אבל כוכי חיזקה את טענתו, ואני מאוד רוצה שגם את תכנסי לאגדה.
מרב

מיכל ..

אני כבר מזמן עברתי את התואר .. " מנסים כבר שנתיים " ובצעדים די גדולים מגיעה לשנה השלישית . כל חודש מחדש ההרגשה הדכאונית , כל חודש מחדש ההאכזבה בכל פעם שקיבלתי מחזור לא היה לי חשק לדבר עם אף אחד , פשוט להשאר במיטה לא לראות לא לשמוע לא לדבר .. רק לבכות .. למה דווקא זה קורה לי .. ? אין לי תשובה לזה .. אולי בגלל שאני כלכך רוצה , אולי בגלל שמנסים אותי שם למעלה .. אבל מה , אחרי כמה ימים אני חוזרת לשגרה .. מתחילים את הספירה מחדש .. עוד כמה ימים להתחלת הזריקות .. עוד כמה ימים לבדיקות הדם .. האולטרסאונד .. ואז .. ההזרעה . ובהשבחה לגלות שהניתוח שכנראה לשוא עשינו פשוט לא עזר ואפילו גרם לבעיה בזרעים .. וריקוצילה .. ממש מיותר .. כמות הזרעים קטנה ואפילו קטנה מאוד .. יחסית לספירה לפני .. אבל בכל זאת , התקווה שאולי החודש זה יהיה .. התקווה שסוף סוף זה יקרה .. מתכנתת את עצמי ורואה אותי בהריון .. בשלבים , רואה אותי אמא מניקה . רואה אותי מטיילת עם הילד שלי .. וזה פשוט נותן לי מוטיבציה להמשיך .. נותן לי חשק לטיפול , אפילו שכואב , אפילו שלא נוח , אפילו שמבין אפילו ואפילו ואפילו . אין ברירה .. כל מה שנותר לי לאחל לך , זה לא להתיאש .. אל תרימי ידיים .. כי ברגע של יאוש . הכל מתפוצץ .. תחזיקי מעמד .. למרות שאני לא מכירה אותך , אני פה אם את צריכה ..

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש מיכלי ../images/Emo10.gif

השלילי הזה אף פעם לא רצוי. לא חשוב אם היה צפוי או לא. אחרי שבת עצובה ובוכיה, את כבר יכולה להרים מעט את הראש, ולנוח יום או יומיים לפני בוא המכשפה. ואז להסתער קדימה (עמית כבר אמרה את זה
) צילום הרחם הוא לא החוויה האולטימטיבית, לי אישית היה לא נעים אבל לא יותר מזה. זאת היתה הבדיקה הראשונה שעשיתי כשרק התחלתי לעשות בירורים. לא ידעתי זצריך לפחד, ולא ידעתי שאפשר להתחמק, אז עשיתי כמו גדולה, ויצא 10
ובפורום הריון יש כמה הריונות אחרי צילום רחם, כך שבאמת שווה לכאוב כמה דקות בשביל זה
חיבוק ענק מיכל, ושיהיה שבוע טוב יותר
נועם

מיכל ק-ש

New member
תודה לכולכם ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif|

תמיד מרגש מחדש לקרוא את התגובות של אנשי הפורום המקסים הזה. זה כל כך מעודד ומלמד ומה הפלא שהתמכרתי ועכשיו אתם נאלצים לשמוע כל פסיק מהטיפולים והתחושות שלי...
אני באמת באמת מרגישה הרבה יותר טוב היום. לא שאני רוקדת ושרה ברחובות, אבל בהחלט יותר מאוששת ואופטימית. שוב תודה לכם. מיכל

מיכל יקרה

מצטערת על השלילי. אני מקווה שהחודש תגשימי את אגדת צילום הרחם. זו בדיקה לא נעימה אך חשובה מאוד. מחבקת זוהרה

אפרת**

New member
השליליים המזוועים האילו

השעות שנמרחות האילו עד התשובה... המחזור בד"כ מגיע איזה יומיים שלושה אחרי שמפסיקים עם האוטרוגסטן, מקוה שכולנו כבר נגמור לנסות ונצליח כבר אפרת

מזדהה עם הכאב הזה מיכל

ומצטערת נורא בשבילך. שנתיים זה המון זמן לרצות ולהתאכזב שוב ושוב. אני רואה את הילד/ה זהוב התלתלים שלך מחייך בזרועותייך והוא/היא כל כך יפה... אוהבת הרבה

יפעתי&

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

אולי זה דווקא צילום הרחם שיביא לך את ההריון הכל כך מיוחל... ודאי שמעת על אגדת צילום הרחם מאחלת לך מכל ה
שהיא תחול עלייך... ושבסוף החודש הזה נשמע ממך רק בשורות טובות

רומי^^

New member
מיכלי, כל כך הייתי בטוחה שתצליחי../images/Emo10.gif

שולחת לך חיבוקים גדולים וחמים. לכל אחד יש נקודת שבירה בטיפולים, גם לנו היתה אחת כזאת בפעם שלפני שנקלטתי...אנחנו בני אדם ולא חייבים תמיד "להיות חזקים" ולהמשיך כאילו כלום. תתעודדו, תחזקו ביחד אחד את השניה ולהיפך, תלכי לצילום רחם, ומי יודע...אולי זה יצליח באותו החודש...

הרמוניה

New member
מיכל יקירה

יש כישלונות כאלה שמפילים אותנו יותר מאחרים... כבר כתבו לך את כל הדברים החכמים והנכונים והמנחמים אז אני רק מוסיפה אהבה הרמוניה

ligo

New member
מיכלי

הצטערתי לשמוע...
אני יודעת איך בשבועיים האחרונים "טיפסת על הקירות" מרוב ציפייה, וקיוויתי להגיד לך שזה היה שווה. אבל כנראה לא החודש...אני מאחלת לך שתיכנסי להריון לפני מניין השנתיים ניסיונות ושזה יקרה בקרוב, לאחר צילום הרחם.

אלסי

New member
מיכל ../images/Emo10.gif

מצטערת לשמוע. תעשי צילום רחם ,למרות שאני בטוחה שהכל בסדר,ולו רק כדי להשקיט את חוסר הודאות בנושא הזה. אני גם בוגרת טוגנדרייך והוא נהדר.עדין וסימפטי ולא הרגשתי כלום. לדעתי הגוף שלך עדיין לא לגמרי התאפס אחרי ההריון הכימי,למרות שהביוץ סדיר ויש זקיקים. תני לו לנוח חודש וגם לנפש שספגה יותר מדי אכזבות ואחר כך תמשיכי בכוחות מחודשים.

שחר חדש

New member
מיכלי, אוף. אוף. אוף.

שנתיים זה אכן המון זמן. הבעיה איתו שהכשלונות החוזרים מנקרים באופטימיות, בתחושה שזה עומד לקרות עכשיו, הפעם. אבל מצד שני - שנתיים זה אומר שאת ממש ממש קרוב לסוף - עשית את שלך (שנתיים!!!) וככל שעובר הזמן (כך אומרת הסטטיסטיקה) יש יותר סיכוי שזה יקרה - יש יותר זוגות שנכנסים להריון אחרי שנתיים מאשר אחרי חודש... בהצלחה בצילום. לא עשיתי אחד, אבל יותר ויותר אני שומעת שזה לא נורא. תבחרי רופא נחמד ועדין. והכי חשוב תחזרי אלינו עם בשורות טובות שהכל בסדר, ועם עוד כמה אחוזי סיכוי שמוסיף הצילום עצמו. שחר

למעלה