עוד חודש וקצת!

Apushu

New member
עוד חודש וקצת!

פורים! אמג! מה הקוספליי שלכם לפורים? חלק מקאסט? מה כבר עשיתם? מה נשאר לעשות? לחוצים? (מ1-10 לול) תמונה!! : אני אתחיל~ מה הקוספליי שלכם לפורים? האצונה מיקו מsandplay singing of the dragon רפרנס : http://www.youtube.com/watch?v=Ia1Cm8CpuDE חלק מקאסט? כןןןןןןןןן!!! מה כבר עשיתם? קניתי את כל מה שצריך, והכנתי כבר את הכובע הקטן שלה, והזמנתי פיאה! (לא, אני לא משתמשת בפיאה שלי של מיקו ואני לא הולכת להתעלל בה ;; היא יותר מדי חשובה לי BAWW ) מה נשאר לעשות? אמג כל השאר O____O לחוצים? (מ1-10 לול) OVER 9000!!! אמא שלי בחו"ל ואני מפחדת לגזור לבד את הגזרות- בחיים שלי לא תפרתי שמלה O__O;;;;;; תמונה!! מצורפת ^^

Apushu

New member
ואמג! איך שפרסמתי את זה הפאה הגיעה O_O

והיא הגיעה לא מעוצבת ;;;;;;;;;;; אני הייתי צריכה לעשות לפיאת בסיס כל כך הרבה שיפוצים. אלוהים, ולא סיימתי;;;

WayToDawn

New member
ואוו, איזו פאה מדהימה X_X

כוסית על סם. אבל...מה זה לא מעוצבת?! פשע!

Apushu

New member
כןןן!!! את הפוני? אני עשיתי!!

בכלל לא היה פוני X_X והBANGS בצדדים היו ארוכים, ופשוט גוש של שיער שגזור ממש מגעיל!! השארתי להם פידבק נטרלי, ואני אצור איתם קשר, אני לא מוכנה לשלם כל כך הרבה כסף על מוצר שבסוף -אני- עבדתי עליו =3=; חוצפנים!! מה עם אנשים שלא יודעים לגזור?? היו הולכים עם הגוש פאה הזה על הראש?? אפילו פוני לא היה לו!! >_______< התמונה שלהם מרמה!!

WayToDawn

New member
ואוו, זה ממש ממש לא בסדר.

גורם לי בכלל לתהות אם להזמין מהם בעתיד או לא |:

Apushu

New member
אז זהו~

שהפיאת אוז שלי- היא גם מהם, והיא פשוט מהממת. אבל היא גם הגיעה ממש ארוכה >________<;;;; למרות שעכשיו שהפיאות של אמאצוקי הגיעו (קיאהה קיאהה לא עבדו עלינו!!) הן גם ארוכות O__O מה נסגר עם התמונות תיאור בזמן האחרון ומה שמקבלים במציאות?!?!?!

HetareFlora

New member
אע זו תאיר מהמשתמש של הילה D:

אממ, פאנטאזי שיפ כן? תמיד הפוני שלהם ארוך .-.

Kienai Negai

New member
דווקא הפאות שלי

של רנקה ומוקורו מושלמות באורך םם אמנם הפוני של רנקה היה קצת ארוך אבל זה ככה בכל פאה אני מניחה.

Apushu

New member
O_________O

אני לא קטנה!$!@$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#@@@@@@@###### אז מה אם אני קונה כרטיסיות נוער באוטובוסים!!!!!!!!!!

Apushu

New member
אני מוחא!@K$L!$K!L

גיא השמן כתב את זההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Serf SaN

New member
לא אני לא.

אם הייתי כותב את ההודעה הזאת הייתי מוחק אותה לפני שהיית רואה~ מה שלא קרה..משמע - לא עשיתי את זה. את מתחילה להיות סנילית. XD

למעלה