עוד חודש הלך.

תוליק

New member
עוד חודש הלך.

ואני שומעת שוב ושוב ושוב את השיר "סופרגירל" ו-
;-
(;-
(
;-
(;
-(
;-
(;-
(
;-
(;
-(
;-
;-
(;-
(
;-
(;
-(
;
;-
(;-
(
;-
(;
-(
-(
(
תוליק

עמית@

New member
אויש תוליק..

עכשיו אי אפשר לשמוע יותר את השיר הזה מבלי להיזכר בפורום- ובבכי. עצוב עבורך. עמית

masa

New member
וגם עוד חודש יבוא..

צר לי בשבילך. מחזקת אותך ב -
ועוד
לחודש הבא.

עידית ד

New member
תוליק יקרה

אני לא אגיד לך להיות אופטימית אני לא אגיד לך בחודש הבא אני לא אגיד לך להיות חזקה אני אגיד לך לבכות ולכאוב ולכעוס ולבכות שוב עוד יום עוד יומיים ואז שוב חזרה לטיפולים בתקווה שזו הפעם האחרונה שיכאב לך כל כך מחבקת עידית

תוליק חתוליק ../images/Emo54.gif

גם אנחנו כמו החתולים נופלות על הרגליים כואב אבל קמות הכאב נשאר והרצון מתגבר עליו קמות וממשיכות... הרבה אהבה

תוליק

New member
נילה

את מכירה את הקטע של ורד מוסינזון על החתולים שנופלים על הרגלים אבל הלב שלהם נשבר לרסיסים?

מרב.

New member
מוקדש לך, באהבה,

לפני כמה לילות, דיברתי עם איש אחד, שהיה לי חכם נורא. דיברנו הרבה, על אהבות אכזבות וחתולים אמרתי לו שהתכונה שאני הכי אוהבת מעריצה אצל חתולים וקצת גם בי זה שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגלים יחייכו חיוך חתולי אדיש ומתנשא וימשיכו ללכת כאילו כלום לא קרה. ואף אחד לא נפל ובטח לא הם. כשאמרתי את זה לאיש שהיה לי חכם נורא הוא שתק רגע ואחר כך ענה שזה בכלל לא ככה. אלא אחרת לגמרי. שבעצם החתולים עושים רק כאילו שכלום לא כואב להם והם נפלו על הרגליים בעצם הם נופלים על הגב ונשברים כל פעם מחדש לרסיסים אבל- הם חתולים ויודעים שזה חלק מהתדמית שלהם ושכולם מצפים שהם תמיד יפלו על הרגלים אז הם לא מראים לאף אחד שזה בכלל לא ככה באמת. האיש הזה לא ראה את הפנים שלי בלילה ההוא, כשאמר את המילים האלו וטוב שלא ראה כי אם היה רואה את הפנים שלי, בטח שהוא היה מוריד ת´עיניים ורואה ת´רסיסים שלי על הרצפה ורד מוסינזון, מתוך "דברים שצריכים לעבור" אהבהתי את השיר הזה אהבה גדולה בתקופה שהוא יצא, ויש לי העונג להיזכר בו היום. חיבוק גדול, טוליק מרב

טביקאט

New member
מרבי-

אם רק היית יודעת כמה דמעות הביא לי השיר הזה.. גם פעם ובמיוחד היום. תודה טביקאט

ינסון

New member
הזכרת לי

מרב, הזכרת לי! עכשיו אני נזכרת כמה אהבתי את השיר ולמה.. עד היום מזכירים לי להפסיק להיות "החתול של ורד".

תוליק

New member
תודה תודה, בדיוק לשיר הזה התכוונתי

אז אני עדיין אוספת את הרסיסים מאתמול, אבל אני חתול טוב - אז דאגתי שאף אחת חוץ מכן לא יראה. תודה מירב על השיר ועל החיבוק.

היי תוליק זה שלומלום../images/Emo54.gif

שלומלום לך, שמעתי על הקטע הזה אך אינני מכיר אותו. בבקשה עם יש לך אותו העבירי לי אותו במייל. תודה, שלומלום

shirarad

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ללא מילים. שירי

יעל@

New member
תוליק

שולחת לך חיבוק גדול, והרבה אהבה, מקווה שתרגישי טוב במהרה, יעל

innes

New member
תוליק, כמה דמעות...

יבוא עוד חודש, ועוד חודש ופתאום - בלי שתהיי מוכנה, תהיי בהריון, ויהיה לך תינוק/ת. את תראי שהכל יסתדר. על הציפיה שפתאום נהפכת להריון, אני יכולה לספר לך מנסיון אישי. ואם אני יכולתי בגילי המופלג, כל אחת פה תוכל גם תוכל. אל תבכי הרבה מדי, תוליק
אינס

רומי^^

New member
סופרגירל יקרה שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז תבכי. אז מה? מי אמר שסופרגירלס לא בוכות???? הרי ידוע שמה שכתוב בשירים
- זה כמעט אף פעם לא אמיתי. אז תבכי, תבכי הרבה. אצלי הבכי הוא ממש כמו תרופה - אחרי שאני בוכה אני מרגישה מרוקנת מכל העצב, ובשלה להרגיש ולהתחיל סיבוב חדש. חמתי אומרת שבכי זה טוב, כי זה מוציא גושים - פייר?? צודקת. אהובתי - באמת באמת רציתי שיצליח לך, כל יום כשפתחתי את הפורום ולא ראיתי הודעה שלך - אמרתי "יש" קטן כזה, והמשכתי לקוות ולהחזיק אצבעות. מנסיון - כל מה שאגיד עכשיו לא ממש יעודד אותך. תחכי יום-יומיים, אפילו שבוע - ואז תחזרי לקרוא את ההודעה שלי ותגיעי לפיסקה הבנאלית הבאה שאומרת: "סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר, שחייב להיות טוב יותר" מחבקת חיבוקים חזקים. יהיה טוב. תאמיני
רומי

תוליק

New member
תודה

אספתי את עצמי ואת העידוד שלכן. אני יוצאת מחדש לדרך - אפילו לקחתי היום חומצה פולית למקרה ש...

למעלה