מאותו מקום שבו אני בטוחה בחיים
סביבי. מהמקום בו אני יודעת שאמשיך להיות בריאה ונאהבת, למרות שמסביבי יש חולי ועצב. אני בטוחה למרות שאני מכירה את הסטטיסטיקה, אבל מסרבת לכופף את עצמי בפניה. אחרי שתבכי לא מיד יבוא תינוק תוליק, אבל יתפוגג חלק מהכאב הצורב הזה שחונק אותך מבפנים. מי המציא את השטות שלא צריך לבכות וצריך לנשוך שפתיים? האם זה מה שיעזור? רע לי כשאין לי ילדים, אבל אני חייבת לעצמי להמעיט עד כמה שאפשר את הרע שבזה. אני לא מתעלמת ולא מכחישה, רק נחושה בדעתי להצליח. אם יבוא היום והמציאות תחליט אחרת- אז אכנע בפניה. עד אז אני יוצרת את המציאות שלי, ולא צוברת בתוכי את הכאב והכשלונות כמו חרוזים במחרוזת של סבל. וחתול שחור זה סמל אדיר יפתי (בתנאי שאת לא איטלקיה קתולית
). חתול שחור זה סמל לגמישות, ליופי, ליכולת ליפול ולקום, למשהו חמים ואהוב עם ערמומיות ויכולת הסתדר בחיים. לא סתם את חתול שחור חמודה. חתול עצוב וכואב, אבל חתול שקם וממשיך ללכת, ומלקק את הפצעים כדי שיחלימו. אולי לך יש יתרון עלי. אני לא יכולה להרשות לעצמי להתייאש, כי אז כל הסטטיטיקה תקום נגדי ותייבש את הכוח שלי. אז באמת אתרסק ולא אקום, כי הסיכוי שלי קטן מידי. אני חייבת להאמין כמעט ללא פשרות כדי שאוכל להמשיך עד שאצליח. נשמע אבסורד, הא? שולחת לך דבק, וספר הוראות הדבקה
אחרי שתגמרי להתפרק, תהיי חייבת להדביק
נועם