עוד חודשיים כנס!

CibiHeart92

New member
תגידו, וסליחה על הספק ניצלו''ש

עוד מישהו קיבל פניה מהמייד קפה שמבקש לתפור להם את השמלות? O_ס

Serf SaN

New member
אני לא. D:

אממ. ואני מניח שהם מבקשים את זה בהתנדבות? את מתכוונת להסכים? O:

akane

New member
לא. אבל אני אומרת את זה בשיא הרצינות

כל עוד ההנהלה הנוכחית היא של הבחור/בחורה/נוב שפרסם את זה בפורום אנימה מנגה פעם קודמת - אני ממליצה לך לא להסכים או לעזור :/ זה נשמע כמו משהו לא רציני בעליל ולא מחושב, ואני לא חושבת שמישהו צריך לתרום מכישרונו וזמנו הרב, ומאמץ בלתי יתואר, כדי לספק לאנשים לא רציניים ולא אכפתיים עזרה. וזה לא נאמר מרוע, אלא כדי שלא תרגישי/שאף אחד לא ירגיש, שמנצלים אותו למשהו שלא יהיה שווה את זה בסופו של דבר. במיוחד כשהם מדברים על תלבושות מלאות לצוות שלם... זה פשוט הרגיז אותי לקרוא את הקלילות בדברים ובבקשות שלהם בלי אף מחשבה >_>

CibiHeart92

New member
הו אני כבר סירבתי ^^

הוא פשוט קפץ עליי "נכון שאת רוצה כסף? D; נכון שאת יודעת לתפור ויודעת איפה למצוא בדים זולים ויכולה לעשות את זה מהר? D; אני אתן לך 300 שקל לשמלה!" התשובות שלי כדלקמן 1) אני גרה בצפון הארץ אתה באמת חושב שאני אעשה שמיניות באוויר עכשיו? 2) יש לי קוספליי משלי לסיים ואני רק מתחילה את שלב הניסיון תפירה אחרי שבספק סיימתי את שלב הגיזרה, נראה לך שיש לי זמן לתפור לך גם שמלות לפי מידה? 3) חמודי, אני לא בת 16 כמוך, יש לי עבודה קבועה, 300 שקל לא ממש מושכים אותי 4) בפרנציפ אני אפילו לא אחשוב על לעזור, כי תכלס, אמרתם שאתם מוכנים עם תופרות, אולי כדאי שתלמדו שהייתם צריכים לחשוב על זה קודם. גם טבחים אין להם, מסתבר. כל מה שיש להם זה 12 אלף שקלים חסות מקוקה קולה O-ס בכל מקרה אם היו פונים אליי הרבה יותר מוקדם ואם היה מדובר בחבורה רצינית הייתי עושה את זה בתור עשיה בקהילה לא בשביל כסף, הוא קצת העליב אותי מכמה כיוונים XD

saarshemer

New member
מה שאני תוהה זה מאיפה החסות?....

וממש חבל שנשרפת כזו הזדמנות פז שחברה רווחית כמו קוקה קולה משקיעה בקהילה שלנו.....פשוט בזבוז של הזדמנות....

CibiHeart92

New member
אני יודעת זה היה יכול להיות ממש טוב

אם הארגון היה שווה משהו...אבל הם תכלס חבורה של ילדים קטנים

innocence

New member
300 שקל לשמלה?

שכוללת סינר ולפי מידה? זה מחיר של שמלה בחנות שמייצרים בסין עם מכונות! ואם זה כולל את הבדים אז בכלל זה לא יוצא משתלם. וזה באמת בזבוז של הזדמנות עם החסות הזו של קוקה קולה.

CibiHeart92

New member
הוא גם הציע

שאקח חולצה או גופיה ואחבר לה חצאית ושרוולים......... איכס!!! כאילו שאני אעשה דבר כזה ;; NEVER!

akane

New member
נשמע כמו גיבוב שקרים מפה להודעה חדשה

א- למה שקוקה קולה אשכרה תיתן להם חסות? XD אין שום קשר בינה לבין קהל היעד שלה בכנס שכזה, במיוחד לא לקבוצה קטנה, חסרת ניסיון ולא קיימת בעצם כמוהם. אחד השקרים הכי גסים ששמעתי שיצאו מפי אנשי הקהילה שלנו XDDD ב- 300 שח זה מחיר נמוך ומחיר גלובאלי מידי אם הוא רוצה משהו ספציפי. ככה לא עושים משא ומתן. + מה הוא מחפש תופרת מהקהילה אם הוא מחפש תפירה כמותית? שילך לתופרת מערי פיתוח ויציע עסקה מסודרת. ג- אם עוד אין להם אנשים (AKA טבחים? WTF טבחים ממתנדבי קהילה? רק אני רואה את המטבח מתפוצץ בפוטנציה או את העוגות יוצאות עם יותר שיערות מקצפת?) זה רק מראה עד כמה כל העיניין נובי ברמות על. ד- גישה מזלזלת שכזאת ולא רצינית כלפי אנשי הקהילה תבוא נגדם. זה כבר קורה כרגע. לסיכום... אני אחזור להכין את האנימציית סוף סמסטר שלי במקום לגבב על ילדודס מפגרים שחיים בסרט שהם ירימו פרוייקט כזה בגישה אינפאנטילית כ"כ >.> לא תפסו אותי במצב טוב להגיב על הנושא גרררר

CibiHeart92

New member
שו שו XD

הדבר היחיד שהצעתי לו היה ללכת לתופרת שעשתה את התלבושות למחזמר פמ''א, אבל הוא לא הגיב ברצון לרעיון של תופרת מקצועית הוא מנסה לפתור את העניין בקלות... בקיצור אני מקווה שיבטלו את זה במקום שנראה ביזיון בכנס הקרוב...

XannieChan

New member
חבל שאני לא אזכה לראות את הביזיון הזה <_<

נשמע כמו אפיק פייל מוחלט, ומה אם לא אפיק פייל שעושה את הכנס למקום טוב יותר? לא רוצים תופרת מקצועית? רוצים חלטורה בשכר מינימום? ככה גם ה"איוונט" כולו שלהם יראה - תהנו מהרעלת המזון שלכם ומסרטן העיניים, אני אומרת למקם חובשים ואלונוקות בסביבה.

Lightning9

New member
אני מתנדבת להיות החובשת שתציל אנשים

אחרי הכל, אני במד"א. אבל הם באמת הגזימו... אני פשוט רואה אנשים מתעלפים וחוטפים הרעלת מזון בכנס הזה... תהיה לי תעסוקה! DD: הידד [אל תתיחסו אלי... באמת שאל]

למעלה