עוד חדשות מעניינות....

Artik27

New member
עוד חדשות מעניינות....

בסוף גם לא ישלחו לנו ספרים אלא רק לינקים, ויבקשו מאיתנו להדפיס....

yuvalmadar

New member
נפלא! ../images/Emo13.gif

עכשיו אני משער שגם ניתן יהיה לעדכן בקלות ספרי לימוד ולתקן בהן כל מיני טעויות קטנות שמשתרבבות אליהן. לאהד - אני מקווה ששמרת את הרשימות שלך!

Fingertip

New member
ואוו../images/Emo70.gif נהדר../images/Emo70.gif

אני מקווה שגם תהיה אופציה קלילה לדווח על טעויות בספרים. זה יחסוך כל כך הרבה כאב ראש... (אתמול, למשל, הקלדתי עד 2:00 בפורום פיסיקה 26 טעויות דפוס וטעויות חישוב שהודפסו בספר השני של הקורס, בתוספת ההערות הרגילות שלי על החומר (הייתה שם הודעה ארוכה ומעניינת על הקשר שבין אסכמת קווית מן הסוג השני, עבודה ואנרגיה)) אהד.

yuvalmadar

New member
טוב, זה לא משנה לך ../images/Emo13.gif

האתר יהיה פתוח לכולם, לא רק לסטודנטים.

Terra Samba

New member
איך יכול להיות מענין?!

הרי מעכשיו תשלמי על דפי הדפסה במקום לקבל דפים בחינם

cheburasha

New member
עם כל הכבוד לכל המחשוב הזה

ספרים מודפסים לא הורסים עיניים כמו שהורס מחשב. אנחנו צועדים בצעדי ענק לכיוון העיוורון הכללי. מתנצלת על הפסימיות, אבל בתור מי שמבלה 10-20 שעות ביום מול המחשב, מפחיד אותי לחשוב שגם בשביל ללמוד באו"פ אצטרך להמשיך לבהות במסך.

Salt Lake City

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הקריאה מהמסך מעייפת הרבה יותר מקריאה מתוך ספר.

Fingertip

New member
אף אחד לא אמר שהמאגר הזה יחליף את הספרים

לפחות עד שלא ימציאו (ובזול) מכשיר בגודל ספר שמאפשר לקרוא מסמכים אלקטרוניים, אי אפשר להחליף את הספרים. זה לא נוח, זה הרבה יותר יקר (בין אם זה בהדפסה, ובין אם זה במאמץ לעיניים) וזה לא נייד בעליל (למרות שהנקודה האחרונה תלויה בממשק). אהד.

1קישקשתה

New member
טוב מאוד!

הגיע הזמן שהאו"פ תגלה קצת יותר קדמה, תעקוף את שאר האוני' בארץ בנושא, ותחל לפרסם מאגרי לימוד חינמיים. MIT המוזכרת בכתבה עשתה זאת בצורה יפה אך לא מספקת. אם האו"פ אף תשכיל לאייש תארים שלמים בהרצאות מוקלטות, בספרים ובחוברות הדרכה, או-אז אדע שחלום ישן שלי התגשם. 15 הרצאות בוידאו לכל קורס + 15 שיעורי תרגול. קצת יזמה וכסף וניתן לעשות זאת. כרגע זה לא נראה רציני במיוחד, אולם גם בתור התחלה זה עדיף מלא כלום.

לא הבנתי מה זה אומר. האם

האם עכשיו לא נקבל את החומר של הקורס בדואר? כלומר כל הספרים ששולחים לכל קורס בדואר? אלא נלמד את הקורס רק מהחומר שבאינטרנט? לא הבנתי. אשמח להסבר.

gamani4

New member
לדעתי לא.

לא נראה לי שזה יחליף את הספרים. הרי לא לכל הסטודנטים יש מחשב... מטרת הפרוייקט היא לתת לאנשים שלא רשומים כסטודנטים גישה לחומרי הלימוד. ספרים לכל אדם שרוצה, אי אפשר לתת, אבל עותק דיגיטלי כן.

gamani4

New member
ואם כבר

הלוואי והטכניון היה נותן גישה חופשית לכל ההרצאות המוקלטות שלו. יכול היה להיות נחמד ומועיל.

תמיר1991

New member
לא רע בכלל../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כל עוד ימשיכו לשלוח אלינו את הספרים...

למעלה