עוד התקף.

mori17

New member
נצל"ש....

אני מנסה לחקור בתוכי מה בדיוק היה שם... אדים חמים יכולים לגרום להתקף? =[ מורי

roy1615

New member
איך זה שאין לך פטור מתורנויות?

תשמעי בהחלט מגיע לך פטור כזה, לי היה וזה מוצדק מאחר שתורנויות דורשות לבצעמשימות כמו לקום בלילה להתעסק עם מכונות במטבח וכו'. את צריכה לבדוק את העניין של פטור מרוב התורנויות, הנוירולוג שלך לא נתן לך דבר כזה?

mori17

New member
אם פטור משמירות לא אישרו לי

שעוד יש לי פעילות בEEG בשינה!!!! אז פטור ממטבחים? אנחנו לא עושים מטבח בלילה אנחנו עושים בבוקר מ-9+ עד 2-3 על מטבח הנורולוג לא אמר כלום פטור משמירות אפילו זמני כבר אין לי...אני נתונה לחסד של הרס"פ שלי(שלאחרונה נהיה מאוד מתחשב) ומי שלא שומר עושה מטבח... קיצר אני בדרך לשיחה עם קב"ן
(צריכה הפניה...אפילו רופא אין) מורי

דוּש

New member
לא הבנתי,

הרופא אמר לך להעלות ל-1000 ותוך שלושה ימים לחזור ל-400? זה לא הגיוני. בד"כ ההדרגתיות היא שמוסיפים/מורידים 25 לשבוע. למיקטל היא התרופה עם הכי פחות תופעות לוואי. חומצה פולית היא תרופה שנותנים לכל אישה שמתכננת להיכנס להריון. מפחיתה סיכויים למומים בלידה. בגלל הלמיקטל, גם בלי לתכנן נתנו לי כמות שהיא פי 10 משל כל השאר, מהרגע שהתחתנתי.

mori17

New member
הרופא במיון אמר לי לעלות...

וכרגיל אני עושה מה בראש שלי ולא לקחתי =] אמרתי לו אני גם ככה לוקחת הרבה אז אמר רק ל-3 ימים אמרתי טוב ולא לקחתי
אה אוקיי עכשיו אני יודעת מזה
מורי

הי

יש בדיקת דם לרמת למיקטל בדם , נעשת בשני בתי חולים , אחד מהם איכילוב.בדרך כלל פרטי. לנשים-למיקטל יכולה להיות מושפעת מגלולות, ולכן נידרש לבדוק.

דוּש

New member
לא רק.

אם היה לה התקף, אין טעם להעלות לשלושה ימים פי 2, הרופא רואה מה הרמה, ועל פי זה מחליט.

אני אסביר

התרופה הזו עולים בא 25 בשבוע. עליה חדה היתה יכולה להביא אותה להלם נוראי, או להעלות לה את תופעות הלוואי כמו פריחה שאחריה הורדת המינון לא היתה משחררת את המנגנון שהתעורר, והלכה עבורה האפשרות להשתמש בתרופת הלמיקטל. שזה ממש חבל.

דוּש

New member
אני שמחה שאנחנו מסכימים. (:)

לילה טוב, ושנהיה בריאים. (החלטתי לא לספר, לבינתיים. חבל על הסיכון.)

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo46.gif התקף זה רע. לגבי העבודה אם את

לא חוששת תספרי כדי שידעו מה לעשות במקרה של התקף. לגבי רישיון, אין מה לעשות. צריך להיות שנה בלי התקפים כדי לקבל רישיון.

ruthty

New member
../images/Emo45.gifלא כל אחד מבין אין מה למהר

בלהודיע בעבודה עד היום אף אחד ממשפחתי לא יודע אפילו לא הגיסים שלי ולי זה לא מפריע יותר טוב כך אין רחמים יום טוב והרבה בריאות

דוּש

New member
מה?

איזה מוזר... אבל כשרואים שהחיים שלך נורמליים, איזו סיבה יש לרחם עלייך?

אני חושבת שזה איך שאת מציגה

לא כולם ירחמו עליך. לחלק זה אפילו לא ממש ישנה ברגע שהם יראו שזה באמת לא מפריע..

ruthty

New member
מצטערת שאני עונה מאוחר סליחה

לצערי הרב זה המציאות ועם מציאות לא מתוכחים אני לא רוצה שאף אחד ירחם עלי אלה יקבלו אותי איך שאני

למעלה