עוד התקף.

דוּש

New member
עוד התקף.

והרשיון מתרחק. -- האם לספר לעבודה שלי? הם לא שאלו אותי, ולא חשבתי בכלל על לציין את האפילפסיה. הרי זה לא מפריע לי בחיים, או משהו כזה. אבל אם יהיה לי התקף בעבודה? כדאי שמישהו יידע. מה גם, שלצערנו הרב, חלק יותר מדי גדול מהאנשים בעולם לא יודעים איך לנהוג במצב של התקף ומה לעשות. (אתם חושבים שאם היו שמים גם אצלנו את הפרסומות כמו ששמו בחו"ל, לא-יודעת-איפה, המצב היה משתפר? המודעות, והכל?) -- והרופאה אמרה שעדיף לא להיכנס להריון, כל עוד אני לא מאוזנת. ועוד מעט נרצה. מצחיק, איך שכל הרופאים שלי מדברים ביחד. אני צריכה ללכת עכשיו לרופא א' שידבר עם רופא ב' בטלפון בזמן הפגישה, זה ממש משעשע. (:)

../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo45.gif

גם לי היו התקפים, אחד בשבת ושניים אתמול. אני מתנדב בחנות ויש בה ציוד רגיש, כשאני התראינתי ציינתי את העובדה שאני חולה אפילפסיה ושאלתי עם הבוס שלי שמע על זה, הוא אמר שכן, ואז אמרתי לו מה לעשות כשיש לי התקף. לדעתי כדי שלפחות מישהו אחד ממקום העבודה ידע שיש לך את המחלה ושידע מה לעשות כשיש לך התקף. הרופאה צודקת, עד שאת לא מאוזנת, לא תוכלי להוציא רשיון לכלי רכב. אותו דבר לגבי להריון, ויותר קשה ששני ההורים חולים באותה מחלה(ולא רק באפילפסיה). פשוט רוצים לשמור עלייך.

דוּש

New member
כן, נכון.

אספר היום למישהו. לרשיון צריך שנה. להריון, מספיק שנחשוב, כל הרופאים יחדיו, שאני מאוזנת. (:)

דוּש

New member
אמממ...

בד"כ בשעות הבוקר, למרות שהיו גם 1-2 בערב. לא לספר? ואם ח"ו יהיה לי התקף בשעות העבודה? חשוב שיידעו מה לעשות, לא? ואם אנחית עליהם את כל הנאום של "האפילפסיה שלי קלה ואין לכם מה לדאוג"? וחוץ מזה, זאת עבודה מול מחשב. לא יעשה נזק לאף אחד. עדיף בכ"ז לא לספר...?

השאלה

אם את מוכנה לספוג עכשיו פיטורין? זה סביר שיקרה. אם את כבר עובדת ותיקה, יכול להיות שיהיה יותר קל. אם השקיעו בהדרכה, יהיה יותר קל. את זו שצריכה להכיר את האנשים בעבודה , והאם זה סיכון הגיוני. את אולי יכולה לספר רק לעובד/ת אמינה. בכל מקרה , אם יהיה התקף לא יגרם נזק, כי את מול מחשב , על כיסא, לא צפויה נפילה קשה. ניראה לי שבמקום של אנשים הגיונים לא ישברו צלעות.

mori17

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני מצטערת לשמוע על ההתקף זה לא דבר נחמד... כנראה היה לי אתמול התקף (לא סגור על עצמו) הייתי במטבח והקא"ר אצלנו החליט שזה התקף (לא היה בזמן אמת שזה קרה כדי לתת עובדה שכזו...) קיבלתי 2 ג' ועכשיו אני בבית נחה לי קצת לא יזיק לי אחרי כל הלחץ שיש לי בזמן האחרון בצבא
היה אתמול תוכנית על אפי' באיזה ערוץ בהוט....והיה שם אחד שאמר שפיטרו אותו בגלל אפי'
מישהי(רופאה מומחה) ואמרה שיש סיכוי יותר גדול להולדת מומים מאשר אנשים אחרים
הרגשתי צביטה ב
למרות שאני צעירה מאוד אבל גם אני כמו כל בחורה אחרת רוצה להיות בהריון ואני מפחדת
בהצלחה אני מקווה שיהיה רק טוב
מורי

דוּש

New member
היי.

בקשר לסיכוי הגדול יותר להולדת מומים, בגלל זה לוקחים יותר חומצה פולית. תלוי בסוג של האפילפסיה, האפילפסיה שלי לא כל כך נוראה, ואני גם לוקחת למיקטל, שזו התרופה עם הכי פחות תופעות לוואי (והכי פחות השפעה על מומים בלידה). התקף שלא ממש מודעים אליו ולא ממש מרגישים אותו ומקבלים בזכותו שני גימלים נשמע אחלה דבר. (:) אתמול, ברגע שסיפרתי לרן, אהובי היקר, שהיה לי התקף, הוא יצא מהבסיס ונסע לכאן. אז אולי בעצם עדיף אישה עם אפילפסיה ולקבל שחרור, מאשר שלך בעצמך יהיה אפילפסיה...

גנים

אם שני ההורים הם נושאים את הגן שגורם למחלה הסיכוי שגם הילדים יהיו חולים גדל.

mori17

New member
באמת ללמיקטל יש השפעה נמוכה???

וואי ירד לי סלע מהלב
ומזה חומצה פולית?
חחח אם הייתי מפרכסת זו שהייתה איתי היה נבהלתתתתת (מישהי שלמדה איתי בשכבה) אני זוכרת שהיא שאלה אותי "את בסדר" והטבחים הרימו אותי... אוףףףףףף שנתיים ומשהו בלי התקף
וואי 2 ג' זה ליגהההה לא יזיק לי לנוח אחרי כל הלחץ שעושים לי בצבא
נשמע לך הגיוני לעלות מינון מ-400 מ"ג ביום ל-1000 ביום למשך 3 ימים ולחזור ל-400 כרגיל??? לי זה נשמע מסוכן ואני עושה מה בראש שלי
כמו שלא רציתי לקחת את התרופה הגנרית כי ידעתי שזה לא מה שאני צריכה וצדקתי
רק בריאות
מורי

למור

ממש לא אחראי לעלות מ-400 ל-1000 בלמיקטל. שלא תעזי לעשות את זה. תדרשי הפניה לרופא המטפל האזרחות. חבל על ההתקף. אני לא זוכר את ההסטוריה שלך, זה התקף 2? .

mori17

New member
ידעתי שזה פסיכי לגמרי!!!

אמרתי לו 400 זה מספיק אמר לי רק למשך 3 ימים אמרתי טוב ועשיתי מה שבא לי
יום רביעי אני חוזרת לבסיס ואלך לקא"ר ואני אשאל אותו בקשר לזה שאני צריכה הפנייה לנורולוג... בהנחה שזה היה התקף אז זה ההתקף ה-4 שלי....הראשון בגיל 9 השני בגיל 16 ואז אחרי בערך כמעט שנה ומאז לא היה שום התקף עד אתמול
יהיה טוב ב"ה מורי

הי

איזה סוג רופא זה? נתן לך מירשם? שאלתי כי חשבתי משהוא לגבי ההתקפים, אבל לא. אני עוד לא הבנתי, האם זה היה התקף?

mori17

New member
אני לא יודעת אם זה היה התקף =[

הקא"ר אצלנו בבסיס החליט שזה התקף הוא לא היה ברגע שזה קרה אבל הוא טיפל בי כשהייתי במרפאה ואמר למד"א שזה התקף לא חשד אלא התקף!! וממד"א זה עבר לביה"ח... רופא במיון....לא נתן מרשם ואמר לי לקבוע תור למרפאה נורולוגית... הייתי בתורנות מטבח והיה שם מאוד רטוב ואני זוכרת שהיה מאוד לחוץ אני הייתי במדיח עם מישהי שלמדה איתי בשכבה מה שכן מרוב שזזתי יותר מידי לקחת את זה ולקחת את זה ומלחיצים ברמות ורק לראות את כמויות הכלים קיבלתי חום חחח וזהו אני זוכרת ששמעתי אותה יותר נכון שאולת אם אני בסדר וקראה לטבחים שהרימו אותי וקראו לחובשים בנתיים ישבתי בחדר של הרס"ר מטבח עד שהחובשים באו והם הקימו אותי ואז שוב נפלתי ואז הרימו אותי והוציאו אותי מהדלת האחורנית ואז שמו אותי במיטה שם וכאב לי הראש חזק בעיקר סחרחורת... מורי

הי

מה זה קא"ר? לך אסור להיות ליד מדיח, ואני דאגתי לבת שלי שבמטבח לא תהיה על המדיח, או מכונה כל שהיא רק בהגשה. הרופא הנוירולוג יתחקר אותך כדי להבין אם זה היה התקף , ואת צריכה לשאול את עצמך. תישאלי את החברה בדיוק מה קרה? את זוכרת האם כל מה שקרה הוא כמו בהתקפים הקודמים? התעלפות סחרחורת וכאבי ראש זה יכול להיות מסיבות רבות.

mori17

New member
קאר=קצין ארגון רפואה

הוא טיפה מזכיר התקף....שיש לי בלאק הוט קצר ושיש לי סחרחורת אבל מחליק שם ברמות אז לא יודעת =[ זה פעם שלישית שאני במדיח...פעם אחת הייתי בנקיים....פעם אחרת הייתי במלוכלכים והחלקתי והפעם גם עשיתי במלוכלכים ופעם אחת עשיתי בחלבי ששם זה רוחצים ביד... מורי

roy1615

New member
זה נשמע כמו התקף,זה נראה כמו התקף

אז כנראה שזה התקף......... צר לי

mori17

New member
אם זה המצב ../images/Emo10.gif

אוף והכל בגלל הצבא
מורי

למעלה