עוד הרהורים

ה-שונית

New member
עוד הרהורים

כשאדם נמצא על קצה מתמיד, קל לדחוף אותו לפינות שהוא לא אוהב להיות בהן אבל לעיתים אותן פינות גורמות לו הנאה רגעית אולם אח``כ בא הצער העמוק, איך שוב מצא עצמו באותה פינה אתמול נזפתי באישה שיכולה להיות אמא שלי בפרהסיה, במגרש הביתי שלה, כאילו היתה בת 5. וכמעט שדמעות נקוו בעיניה. אמנם היא באמת מטומטמת, אמנם היא באמת הגזימה, אבל מי אני שאעשה כאלה דרמות... ועוד מבלי שהקהל שילם על כרטיסים. שונית (בדיסוננס)

שבור

New member
דיסוננס קוגנטיבי

יכול להתקיים אך ורק אם נעשה מעשה במודע והצווחנות שלך לא היתה כזו את לא בדיסוננס את פשוט חושבת לאחר מעשה ומבינה מה עשית אחרי 24 שעות לא רע, לא רע בכלל אולי מחר תביני מה כתבתי לך עכשיו חולה עלייך (((((((((((((~:

ה-שונית

New member
הבנתי יופי

מה אני עושה גם בעת שעשיתי זאת... אבל באותה שניה יותר נהנתי מאשר הכאתי על חטא. עכשיו אני מתלבטת מה היה צריך להנחות אותי, הפוזיציה שלה (מנהלת בחירה באותו מגרש ביתי) או שמא טימטומה כי רב (שזה מה שהקפיץ אותי). לא מתחרטת על שום נזיפה, לפחות לא מבחינת התוכן. אבל האיך יתכן ומוטל בספק. שונית

חן.

New member
שנונית....

מה שאולי היה צריך להנחות אותך זה איך תיראי אחרי.... שנאמר: סוף מעשה במחשבה תחילה.... במיוחד כ ש א ת שרויה ביום של ``על הקצה``.... ושנינותך ``מחפשת קורבן``.... ;-) אני בימים כאילה ``מתחבאה`` מתחת לנירות....מעירה לעצם הענין ודוחה את היתר לאח``כ...למדתי בדרך הקשה.... ;-)

ה-שונית

New member
מסכימה... אבל

התבקשתי להגיע לפגישה הזאת, למרות ניסיונות הימלטות שלי, בתור זו עם האצבע על הדופק. והדופק אואץ... שונית

יפעת*

New member
שונית

נכון שבאותו הרגע שנזפת בה, לא חשבת על זה, ``שהיא יכולה להיות אמא שלך``? אז מה זה משנה הגיל? כאדם בוגר לאדם בוגר, יש לך את הזכות לנזוף, אם את חושבת שהנזיפה מגיעה. (כילדה, נזפתי באחות בית הספר- זה היה מוצדק, אבל אני כמובן נענשתי...) אבל באמת חבל שלא לקחת תשלום ;-)

ה-שונית

New member
אמנם...

חשבתי על זה... אבל זה לא ממש עניין אותי. בואנה, סוף סוף מצאתי את הדרך לעשות הרבה כסף.... הולכת להודיע ללשכת התעסוקה על שינוי העיסוק! שונית (שגילתה ש-5 שנים מחייה ירדו לטימיון באינסידנט קטן)

יפעת*

New member
אם את צריכה עובדים

תודיעי לי, אולי אני אקח את זה בתור משרה נוספת

אור-לך

New member
כנראה...

שהאדם בוחר להיות על הקצה... ןאף אחד לא דוחף אותו לפינות אלא רק הוא עצמו... וכן, זה נחמד לפעמים להיות בפינות האלה... והאמת...לא נראה לי שאת באמת מרגישה צער עמוק. מאחת שכל כך קשה לה לסתום את הפה...אבל משתדלת.

למעלה