עוד הצעות

darkest

New member
עוד הצעות

יש 4 דברים קריטים שלדעתי מוכרחים לעשות לפני האיפוס.... 1. חייבים להגביל את סערה בים. יהיה נורא נורא קשה להתגונן בפני זה לפחות בהתחלה. אני מציעה דבר ראשון להוריד את הטכנולוגיות האפשריות לצוללות וספינות. דבר שני ומאוד חשוב, להתנות את סערה בים בלפחות 200 ספינות מעל רמה 50. אחרת יהיה לך המון המון המון תלונות בהתחלה. 2. לעדכן דחוף את טבלת התקיפות. נוצר מצב שאם יש למישהו פי 2.1 זה אותו דבר כמו 2.9 מבחינת אחוזים. זה דיי פוגע בשטף. אף אחד, למשל מישהו בעשיריה, לא יטרח להשקיע עם טריליון סתם בשביל להגיע מ2.1 לפי 2.8. צריך משהו כמו פי 2.5 90 אחוז פי 1.5 66 אחוז ואז פי 3 מאה אחוז הצלחה אבל נזק בין 0-מספר מסוים פי 4 נזק בין 5אחוז- מספר מסוים צריך בקיצור עשות את טבלת התקיפות יותר נורמלי. 3. לעדכן דחוף את תקיפת השמד לפרמטים יותר נורמלים כולל אדמה בין 5 ל 25 אחוז ולא להתחיל מאפס. מגוחך, אבל יש מישהו שנגד כלום צבא תקף השמד ולקח 10 אדמה מתוך 20000. זה נוגד את ההיגיון 4. לעדן גם את הנזק של דמה. לא יכול להיות שזה מתחלק ל50 אחוז פגיעה בדמה ו50 אחוז באמיתי למשל המשד שלי לדגומא היה לי 750 מיליאדר מפציצים והורדתי רק דמה. ופעם אחרת רק אמיתי. בתקיפות אמיתיית יורד גם וגם. תריך לעשות חישוב לפי אחוזים של מזל.

אממ

מסכים עם הכל פרט לדבר אחד והוא שלא צריך להגביל את סערה בים כי כמו שיהיה קשה להתגונן מפני התקיפה ככה יהיה קשה להגיע למצב שקונים ספינות זה אותו המצב שמי שנמצא עכשיו בדירוגים הנמוכים נמצא בו וככה זה יהיה וצריך להסתדר עם זה ולא לחפש איפה להקל על עצמך בכל דבר ועוד משהו הבננו שאתה או את בעשירייה אחרי האיפוס זה ממש יהיה בגדר חלום אז לטוף תהנו מכל רגע כי אחרי האיפוס לא תשלטו בעשירייה ככה

darkest

New member
ידידי

הצעיר והמלומד... אני אחת מהמרוויחות העיקריות במשחק מסערה בים! ועם זאת הייתי מעדיפה שלא הייתה קיימת, או שהייתה פחות קלה ליישום אני תמיד מעדיפה אתגר על קלות אני בעשיריה....כן...מודה...חחחחחחח...משעשעת ההבנה שלך. ולדעתי המשחק צריך עדכון בנוגע לסערה בים לקראת האיפוס, בלי קשר לעשיריה. אני בכלל לא מתכוונת להיות שם... הספיק לי לתקופת חיים .... שאל גם את האויבים של טוף האם היו מעדיפים סערה בים ככה במשחק אחרי האיפוס. זה יהיה מגוחך...כל הזמן סערות בים, ויהיה מאוד מאוד קשה להתגון בפני כוהני דת ודיקקטטורות. וטוף, נהנים מכל רגע. לא משנה אם יהרסו לנו את כל המדיות עכשיו, את המשחק הזה, עכשיו, נצחנו כברית.

cohenman

New member
אממ ניסה

פעם אחרונה שדיברתי עם ערן ,הוא אמר שהוא לא בטוח שיהיה איפוס.. ממליץ לך לברר את הנושא אצלו

Bleys1

New member
בקשר ל 2

הוא צריך לעשות משוואה שתחשב תאחוזים במקום לעשות כמה תנאים, עם זה מעל 3 עם זה מעל 2 ועם זה מעל 1 וכו וכו... ואז פשוט שיפרסם את דרך החישוב... זה ממש פשוט אבל ערן לא משקיע במשחק הזה בגרוש...

למעלה