עוד בעיה :(

MegaMasha

New member
עוד בעיה :(

אוף ממש הפצצתי בשאלות בזמן האחרון קיצר יש את הקטע של החייזרים האלה בהנסיס..אז כשאני נכנסת למכונה והורגת כתוב שנשאר לי 3 דקות ושניה אחרכך זה משתנה לי לזה שנשאר לי 2 שניות וזה מוציא אותי משם ואומר שנכשלתי...מה הקטע :(? וגם קיבלתי סקיל חדש שנקרא POLEARAM BOOSTER וחוץ מלעשות כזה ציור של גרזן ולהוריד לי המון HP ו MP זה לא עושה כלום..מה הקטע של זה? תודה לעונים..

miss_t

New member
לגבי הקווסט של החייזרים

לפי דעתי צריך להשאר קרוב מאוד לחייזר שאת איתו ולא להתרחק. לגבי הסקיל- אני לא ממש בטוחה שהבנתי את השאלה. מהי סוג העבודה שבחרת? לוחם? מה הרמה שלך? והאם יש לך build שאתה מתכוון להשתמש בו בהעלאת הסקילים?

yonVata

New member
לפי זה שהוא אמר שהוא משתמש בPOLE ARM

אני מניח שמדובר באראן... בכל אופן, אני לא באמת מבין באראנים אבל מהשם של הסקיל אפשר להניח שהוא מוסיף למהירות ו/או התקפה של הנשק...

POOL ARM BOOSTER

זה סקיל שמשפר את מהירות התקיפה בגלל שאמרת שקיבלת אותו אני מניח שאת אראן וחדשה במשחק..... אז דבר ראשון אראן זו לא דמות שלוקחים אותה ראשונה כי היא צריכה הרבה כסף וניסיון בנוגע לבוסטר: את לא שמת לב שהוא השפיע כי את אראנית ותוקפת מהר אבל אם תעלי אותו ל- 16 (כי את השאר את צריכה במקס בעבודה 2) את תשימי לב בהבדל (בהתחש בזה שכמו כל אראן את הורסת את מקש ה- CRTL כדי לתקוף נורמאלית)

FirePhoenix1

New member
הייי- תשובות

את צריכה להשאר קרוב לחייזר, אם הוא נתקע במקום תקרבי אליו ולכי קדימה לאט.. הסקיל- מאווווווד שימושי כאשר את ממקססת אותו. נותן מהירות וגורם לכך שתהרגי יותר מהר, גם כיפי ומרגיש חזק כזה :)

Gods Revenge

New member
מממממ אני מצטער...

אבל אתה סתם מפחיד אותה... אראן זאת לא דמות שצריכה הרבה כסף, וניסיון כל דמות צריכה... זה בא עם הזמן...

כמה דברים

1- אם מישהוא לא מתייעץ עם אף אחד ואין לו אף אחד מההתחלה הבמייפל- הוא כבר מפחד
2- כמה דוגמאות לכסף מבוזבז: צריך הרבה תוספת לדקס רק כדי להגיע למתחת לממוצע , כמעט חייב ברמה 64 אם לא כבר ב- 43 ואז ב- 64 את נשקי המייפל יש סקיל בעבודה שנייה שצריך 500K כדי לפתוח אותו ואני יודע שאפילו עם ניסיון אראן בתור דמות ראשונה בשרת זה מאד קשה כי הוא צריך הרבה שיקויים ותוספות (למשל אני ממליץ על סיגנוס במיוחד קוסם או קשת כי הם תוקפים מרחוק חזקים (עד שיצא DB...) וזולים יותר מרוב הדמויות......) אני לא יכול להחליט לאדם מה לעשות אבל בתור מישהוא שכבר מכיר ולא PRO אלא יודע באמת מזה להתחיל מחדש אני נותן את הדעה שלי

Gods Revenge

New member
אז כמה דברים על הכמה דברים =]

1- דווקא אני חושב שהנוב הראשוני שפתחתי היה הכי משוחרר כי לא חשבתי הרבה ועשיתי הרבה שטויות =P 2- אם יהיה לי כח, אני אפרסם את הלוחם שלי היום כדי להראות לך איך הודות למערכת הפוטנציאל החדשה אתה יכול להגיע לacc גבוה בכלוווווווום כסף! ולגבי סיגנוס אני ממש מעורער, כי חבל לי לראות אנשים מגיעים איתה ל120 ונתקעים, מתחרטים על זה ופותחים אקספלורר חדש... ובדוגרי אני חושב שהדעה שלך מאוד חשובה... אבל היא נובית ובדמות ראשונה מאווווווווד קשה לעבור את השלבים הראשונים, אז בדרך כלל אלה אם כן דיברת איתה לפני שהיא פתחה את הדמות או היא עשתה טעות קריטית, עדיף פשוט לתת לה להנות, ושנינו יודעים שבמקרה הצורך יש פה מספיק אנשים בפורום שיקפצו לעזור לה =]

deisy

New member
../images/Emo45.gif

לגמרי! בעיקר כשכל אחד אוהב ומתחבר לדמויות אחרות.. על כולם מוציאים כסף בצורה זו או אחרת.. והי, זה עדיין משחק רשת, אפשר למחוק ולהתחיל מחדש תמיד.... העיקר זה להנות בסופו של דבר, ומ"טעויות" לומדים
(ולא, אני לא רוצה ילד
)

yonVata

New member
תראי....

אגב, שיניתי את החתימה בסופו של דבר.. השיחה אתמול דחפה אותי לעשות אתזה בכלזאת

deisy

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי, שעשע אותי לגמרי
אבל עכשיו תזהר לא לקבל נו נו נו

MegaMasha

New member
תודה אנשים!!!

ופתחתי מלא שחקנים ואת האראן הכי אהבתי..ולא מדובר פה במיליון דולר אז אראן בתור דמות ראשונה זה לא טעות חיי חח אבל תודה לכולם :)

למעלה