עוד בעיה -_-

עוד בעיה -_-

אני שוב בבעיה יש לי עוד מעט אירוע משפחתי עוד שבוע ואני צריכה שמלה אני מצליחה למצוא שמלה בגודל שלי אבל הבעיה היא שאני גבוהה מאודדדדד 1.94 אני חייבת עזרה דחוףףףף!!!

DREAM111

New member
אור עם גובה כמו שלך בגיל כזה צעיר

את באמת בבעיה לאן עוד תגבהי
לגבי שמלה אני בטוחה שאצל כל תופרת תוכלי לעשות תיקון והוספה לחלק התחתון של השמלה כדי שיכסה עד לאן שאת מעוניינת בו. כמובן שיש גם חנויות שתוכלנה לעזור לך באותה שמלה פושט לעשות אותה בהזמנה לפי המידות והאורך הדרושים לך.

silvey

New member
אור חמודי,הבעיה שלך יותר עמוקה

מאשר איזו שמלה תלבש לאירוע זה או אחר. לך יש בעית גובה ושעמום ולנו רק בעית רוחב, מה לעשות, אלוהים לא ברא אותנו שווים. אז, כמו שאומרים "לך חפש את החברים שלך..." חפש פורום אחר ל"עבוד" עליהם או שתתחיל ללמוד יותר ברצינות. האמן לי, מנסיוני, החיים מה זה קשים ואתה צריך תחמושת להתגונן מפני העתיד, וזאת ההשכלה שלך. ויום אחד תברך אותי על עצת החינם הזאת, יאללה, ביי.

tully

New member
בגדים ארוככככככככככיייייייייייייים

אני ממליצה לך ללכת לתופרת שתתפור לך כמה בגדים במירה שלך. בעניין הנעליים, אני מידה 42 וגם לי יש בעיה לקנות אז מה שאני עושה בדר"כ זה ללכת לחנויות שאני יודעת שיש מידות גדולות (יש עד 45 צריך רק לחפש טוב) וקונה כבר שני זוגות, ככה אני לא נתקעת אף פעם. בעניין החזיות שראיתי שאת מחפשת, יש בשוק הכרמל מישהו שמוכר חזיות עד F שאני משערת לא תהיה לך בעיה גדולה למצוא אצלו, יש לו עם ובלי ברזלים, הבעיה היחידה היא שאי אפשר למדוד. אז אולי כדאי ללכת לחנות שמחזיקה מידות גדולות או למאדם פה מהפורום כדי שתוכלי לפחות לקנות לך 2 חזיות אחת עלייך ואחת בכביסה. בכל מקרה, רוצי לקנות חזיות כדי שהחזה שלך יישאר יפה ולא יאבד גובה. בהצלחה.

למעלה