עוד בלינדייט צפוי...

Queen Of Love

New member
רונן!

מה שלומך? תראה, אני לא חושבת שאתה צריך לשבת ולחכות לאהבה האחת והיחידה שוברת ה-
היא תבוא לבד. זה שאתה יושב ומחכה זה רק מתסכל אותך ומעצבן
וחוץ מזה אתה לא יודע את זה כבר? שמחפשים משהו אף פעם לא מוצאים! תצא עם חברים, תבלה, תהנה, תפסיק לחשוב כל הזמן! מבטיחה לך שאותה בחורה עוד תגיע. מה אתה כזה מודאג?!

ronen1981

New member
מי יושב ומחכה?!?!?!....

אני מחפס אותה כל הזמן ברשת,במועדונים,בלימודים,בסביבה שלי,במסיבות,בקניונים,בטילות בכל מקום שבו אני נמצא או יש לי איזשהי שליחת יד או הארה בסביבה. ואני לא יכול לחדול מלחפס כי אז בטוח לא אמצע כי אני מכיר עצמי ועוד יותר אני יודע מה אני מחפס . ואני יוצא מלא להרקדות,לבאולינג,לפיקניקים,לסרטים,לשבת אצל חברים,למועדונים,לבתי קפה ומסעדות ל.....ל......ו....ו...... בהתחשב בלחץ הלימודי שיש לי אני יוצא המממממממממממממווווווווווווווןןןןןןןןן. אני מבלה עם חברי השונים ועם ידידותי הלא מעטות. אבל עם כל הכיף שבכך בוא נגיד שאני מוכן להחליף 90 אחוז מהנ"ל בחברה וזוגיות מלאת אהבה וחברה אוהבת שאוהב אותה. ולגבי הלמה אני מודאג זה פשוט כי אני יודע מה הן סוג הבנות שעושות לי את זה.........זה למה אני דואג. תביני זה לא שלא נתקלתי בבנות שרצו אותי (סכ"ה יש לי המון מה להציע) נתקלתי בלא מעט שהענין שלהן בי היה חלה בתשוקתי (רצו אותי לסקס) ועד כאלה שהתאהבו בי ורצו בקשר איתי וכבר דימינו איך יראו חייהן איתי....... אבל עדיין לא נמצא אחת שבה תתקיים הדדיות והתכנסות הרצנות באופן הדדי. . במשך דייט שניים הצלחתי למצוא (אפילו למשך שבועים.) אבל לתקופה אמיתית לקשר אמיתי ולא לגישושים הראשונים לא. (זה והעובדה שאני כבר בן 21 ועדיין לא יודע מה זה אהבה,מקסימום התאהבות וגם זה לא בטוח בהחלט מהווה סיבה לדאגה.)

Queen Of Love

New member
רונן!

אין כזה דבר אתה לא תמצא, תתחיל להיות יותר אופטימי
ואני יודעת למה התכוונתי, אתה לא צריך לחפש את הבחורה ב-
ברור שזה כיף שיש קשר רציני, לאהוב, להתאהב
לדעת שיש מישהו שאוהב אותך, ושם בשבילך. אני בטוחה שאתה תמצא את הבחורה שתמצא חן בעיניך, אין כזה דבר שלא. אני אומרת תצא תבלה, תהנה..ואל תחשוב יותר מידי! תגיד רונן, יש לך
במקרה? אם לא אז תקנה ואם כן, אז אולי תעשה טיולים ליליים עם הכלב, ותפגוש את אשת חלומותייך? חחחח סתם!.... תחייך קצת, אוף!
סתם, אבל

ronen1981

New member
יש לי שני כלבים תוקי ודגים.

הבעיה היא שאם במבי (בן 15) קצת אי אפשר לעשות טיולים שכן עשויים לנסות לטרוף לי אותו. ועם רעם אי אפשר כי הוא לא אוהב זרים וכלבים אחרים ויש לו משהו מעיין קנאה בבנות שהוא מרגיש שיש לי משהו כלפיהן. (מפחד שאהוב אותו פחות בגלל בחורה...) חוץ מזה שהוא די מרתיע ואני לא אוהב שנוגעים בו זרים כי אני לא יכול לחזות איך הוא ינהג איתם ,וחוץ מזה עזבי הסיכוי למצא בסביבה שלי את האחת זניח. כבר באוטובוס שיוצא מהטכניון הסיכוי טוב יותר......(רק בעיה אני לא נוסע באוטובוסים) אני יוצא לבלות וכולי וכולי אבל זה לא זה, (זה נחמד וכד אבל זה לא מהנה סוף הדרך או משהו כזה...זה לא ריחוף בעננים וחום וגלים בכל הגוף ....) כאילו כבר עשיתי הכל מלא פעמים אני כרגע רוצה במשהו מאוד ספציפי ועד שלא אסיג אותו לא אהיה באמת באמת מרוצה. אני כבר לא נהנה מהתאטרון כמו פעם ולא מסרטים כמו פעם ולא מריקודים כמו פעם ולא מבאולינג כמו פעם ולא ממשחקי החברה כמו פעם ולא מפקניקים כמו פעם ולא מבריכה כמו פעם ולא מאוסף הבולים שלי כמו פעם ולא ולא ולא....כמו פעם. כאילו די מיציתי הכל....אני רוצה ח ב ר ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Queen Of Love

New member
../images/Emo122.gif הרגת אותי.

אולי תתחיל לנסוע באוטובוסים ?
ותגיד, באוניברסיטה אין חבר´ה נחמדים...?

ronen1981

New member
הרבה חברה נחמדים אבל איך זה עוזר לי

. ואוטובוסים במצב של היום לא נראה לי..........

Queen Of Love

New member
אוקי...

ומה עם בנות, איך הבנות? יש שם בנות שמוצאות חן בעיניך?
נ.ב: מסכימה איתך בקשר לאוטובוסים, זה היה ממש בצחוק.

ronen1981

New member
יש ויש...

יש אחת בפקולטה שלי סמסטר מעלי יפה מתוקה חמודה חכמה הלואי עלי אחת כמוה מה הבעיה הבעיה היא שהיא בת 26 ומסתכלת עלי כעל ילד ולא כעל גבר. והיתה אחת בת 24-25 מכימיה ממש מדהימה (היתה איתי בשחיה וחששתי תמיד לצאת מהבריכה אחריה שמעה יהיה לי קצת פדיחות
). התחלתי איתה ולא היתה מעונית (יוצאת עם מישהו ושוב אני בעיניה ילד.) והיו עוד יותר קרובות לגילי (בנות21-23) אבל יש להן חבר מינימום 3 שנים לכל אחת או שפשוט מסיבה זו או אחרת זה לא הגיע לידי קשר (כמו ע למשל)..... כמו שפעם אמרתי בחורות שמוצאות חן בעיני או שיש להם חבר הרבה שנים או מליון מחזרים (ולך תתחרה כיום כבן 21 עם סטודנט אחרי צבא תואר שני עם רכב ודירה משלו שעושה מינימום 8 אלף נתו לחודש.) . וזו הבעיה כבן 21 למשל שמתחיל עם בת 23 אני מתחרה למעשה עם בני 27 למשל שכבר מעצם גילם ומשך חייהם הספיקו לעשות דברים שאני כרגע רק בשלב הפוטנצאלית לעשותם. ואז בעצם מתקבלת מסכנה שאני צריך להתחיל עם צעירות ממני שאכן הרבה יותר קל לי להדליק אותן ו"לצוד" אותן. הבעיה שהצעירות מרביתן לא עושות לי את זה לא מפסיק חכמות מענינות וכולי....(תראי אני כבר אחרי כ15 שנות לימוד ואילו בנות עד גיל 20-21 רק בעלות 12 שנות לימוד ,מה שאני מנסה להגיד זה שבגלל מסגרת שהלכתי בה אני מתאים יותר למבוגרות אינטלקטואלית נפשית וכולי אבל בגלל הגיל יש דברים שעדיין לא הספקתי לעשות.) הקיצר המצב בקנטים ואני ישאר עוד הרבה זמן לבד.....פעם עשיתי חישוב ויצא לי שאני יהיה לבד עד גיל 25 לפחות.

ronen1981

New member
עוד אופציה.....

איכשהו להכניס לי לראש שנשים צעירות (17-21) הן אוביקט למימוש צרכי המינים ושאהבה היא לא דבר הכרחי בזוגיות ושלא משנה מה יש בראש הבחורה כי אם באיזו אריזה היא באה. אם אצליח להכניס תנ"ל לראש אני מאמין שמרבית בעיותי בנושא תיפטרנה. (הבעיה היא שאני כבר לא יהיה רונן המוכר והחביב והמתוק .....)

ronen1981

New member
מה שבטוח....

זה שאת הבנים שלי אני לא יחנך כמו שחינכו אותי..........

ronen1981

New member
עוד רעיון....לירי..........

תעברי לגור בחיפה תתאהבי בי ותגרמי לי להתאהב בך...........זהו "פרבלם סולוד" לשנינו.

@@

New member
רונן הכל בסדר???

אני רואה שאתה כותב ומגיב לעצמך

Queen Of Love

New member
../images/Emo12.gif

סליחה? למה אתה מתכוון בנות בנות 17-27 הן... רונן בוא הנה .....

ronen1981

New member
למה מה רע?!

אני בשביל בת 17 אהיה אלוהים תשמעי סטודנט שנה שלישית עם רשיון ורכב זמין ו...ו....ו.....ו......ו..... מי בדיוק בטוח הגילאים שלה יוכל להתחרות איתי
חוץ מזה זאת שאולי יהיה לי בלינדיט איתה בשישי עדיין לא בת 18 אז כבר המרחק משם ל17 קטן. חוץ מזה אולי עדייף לתפוס ולשריין את הבחורות השוות מגיל צעיר כך שבגיל 20 שלהן כשיתחיל איתן איזה בחור הן יוכלו להגיד שיש להן חבר כבר שלוש שנים. (אני)
.

mariana

New member
תפסיק לדבר שטויות

מי אמר שכל הבנות שהן בנות 17 הן קטינות ולא יודעות משהו מהחיים שלהן? ומי אמר שהן מחכים למישהו עם רכב וחכם. אני מכירה דוגמאות ממש קרובות מהבית. כשאני הייתי בת 15 יצאתי עם מישהו בן 22 וזה בגלל שהיה לי ראש בוגר ולא בגלל שחיפשתי הרפת´אות או בגלל שיהיה לי חבר. אחותי כיום בת 17 ובנים בני 22 ומעלה מתחילים איתה והם חכמים ויפים וגם יש להם רכב על התחת אבל עובדה היא לא רוצה אותם, כי הם פשוט לא עושים לה את זה. אז לא להכליל. ישנן בנות רבות שהן בנות 16 ו17 אם ראש בוגר, מעניין למה הבנים מתחתנים רוב הפעמים עם נשים שקטנות מהם בכמה שנים? אתה יודע למה? בגלל שתמיד אשה יותר בוגרת לגילה מאשר הגבר לגילו.

למעלה