מי יושב ומחכה?!?!?!....
אני מחפס אותה כל הזמן ברשת,במועדונים,בלימודים,בסביבה שלי,במסיבות,בקניונים,בטילות בכל מקום שבו אני נמצא או יש לי איזשהי שליחת יד או הארה בסביבה. ואני לא יכול לחדול מלחפס כי אז בטוח לא אמצע כי אני מכיר עצמי ועוד יותר אני יודע מה אני מחפס . ואני יוצא מלא להרקדות,לבאולינג,לפיקניקים,לסרטים,לשבת אצל חברים,למועדונים,לבתי קפה ומסעדות ל.....ל......ו....ו...... בהתחשב בלחץ הלימודי שיש לי אני יוצא המממממממממממממווווווווווווווןןןןןןןןן. אני מבלה עם חברי השונים ועם ידידותי הלא מעטות. אבל עם כל הכיף שבכך בוא נגיד שאני מוכן להחליף 90 אחוז מהנ"ל בחברה וזוגיות מלאת אהבה וחברה אוהבת שאוהב אותה. ולגבי הלמה אני מודאג זה פשוט כי אני יודע מה הן סוג הבנות שעושות לי את זה.........זה למה אני דואג. תביני זה לא שלא נתקלתי בבנות שרצו אותי (סכ"ה יש לי המון מה להציע) נתקלתי בלא מעט שהענין שלהן בי היה חלה בתשוקתי (רצו אותי לסקס) ועד כאלה שהתאהבו בי ורצו בקשר איתי וכבר דימינו איך יראו חייהן איתי....... אבל עדיין לא נמצא אחת שבה תתקיים הדדיות והתכנסות הרצנות באופן הדדי. . במשך דייט שניים הצלחתי למצוא (אפילו למשך שבועים.) אבל לתקופה אמיתית לקשר אמיתי ולא לגישושים הראשונים לא. (זה והעובדה שאני כבר בן 21 ועדיין לא יודע מה זה אהבה,מקסימום התאהבות וגם זה לא בטוח בהחלט מהווה סיבה לדאגה.)