עוד בלינדייט צפוי...

ronen1981

New member
עוד בלינדייט צפוי...

הכרתי בנט עוד אחת בינתיים דיברנו בטלפון פעמיים, אמרתי לה לשלוח לי תמונה (די נמאס לי אני רוצה לראות אם מי אני יוצא שאם היא ממש לא בטעם שלי עדיף לי לצאת לרקוד עם ידידה או לבלות עם חברים). (בינתיים אמרה שסקרנתי אותה והרשמתי אותה,אני אומר ביג דיל להרשים ילדה בת אפילו לא 18) האמת אני לא יודע היא כאילו בת 17 וחצי וכשאני מדבר איתה אני מרגיש שהיא חכמה לגילה ,אבל זו הנקודה: לגילה. אני כבר די התרגלתי לאחרונה לצאת עם סטודנטיות מבוגרות ולחזור ולצאת עם ילדות לא יודע ........זה כאילו שאני מודה בכך שאני הולך לצאת איתה על הקטע הפיזי נפשי כי ברור לי שאינטלקטואלית הרבה עניין היא לא תציב בפני (אני מקווה שיקרה נס והיא תעמיד אותי על טעותי בנקודה הזאת...). מכל מקרה נראה מה יהיה.......אני כבר הפסקתי להתרגש מהדיטים האלה אני כבר ננשולנטי לחלוטין. (הבלינדיט האחרון לפני שבועיים אפילו פרפרים בבטן לא היו לי,ידעתי בדיוק מה לומר ואיך לנהוג מצאתי חן בעיניה מאוד וזהו, היא לא עשתה לי את זה....) חוץ מזה יש אחת סטודנטית למטימטיקה ומחשבים (נראה לי בת 23-24) שאם הראדרים שלי עדיין מכונים שמה עלי עיין ,הבעיה איתה היא שהיא גבוהה מאוד (עם עקב נמוך גבוהה ממני) ומנוסה מינית למדי וזה האמת קצת מאיים עלי לא יודע למה....מה דעתכם? חוץ מהנ"ל יש אחת שיצא לי לראות בריקודים כמה פעמים וכל פעם בגלל סיטואציה זו או אחרת אני דוחה את ההתחלה איתה לפעם הבאה.....(אני לא אוהב לרקוד על שני חתונות בו זמנית) זוכרים שפעם כתבתי על כך שאני רוצה שתקלקלו אותי ,אז אני חושב שכבר קצת התקלקלתי בעצמי ........ אוף איך אני אמצע לי בחורה שתענה על הסטנדרטים שלי ואתאהב בה... גם יפה מהממת וגם חכמה מחוננת שנונה וחריפה בצורה בלתי רגילה וגם...וגם....וגם.....וגם.......... יש כאילו בנמצא ??? ושגם היא כמובן תאהוב אותי מה שבעיה לא קטנה בפני עצמה. אני לא יודע ,למעשה עברתי את גיל 21 אז אני כבר לפי ההסכם שלי עם עצמי לא מחוייב למין מאהבה וכד....אבל אני לא יודע אני כבר כל כך התרגלתי ללחכות ל"אחת" שזה נראה לי מוזר ללכת ולחפס לי סתם אחת בשביל........ לא יודע......... אין ספק שבנקודה הזאת יצאתי מזה דפוק ביחס לפס היצור הגברי............

GALI02

New member
רונן אין לך בת´כלס מה להפסיד

ודווקא טוב שאתה מגיע עם אפס ציפיות. ותן לה צ´אנס למרות שהיא צעירה. אני יכולה להגיד לך על עצמי שאין הרבה שינוי מגיל 17 להיום0ויכול להיות שזה לא טוב אבל את זה אני אתן לך לשפוט...). ועשית בשכל שביקשת תמונה. זה הכי טוב לדעתי. אבל גם לפי תמונה לא תמיד אפשר לדעת ככה שאל תפסול אם התמונה לא תיראה לך. תגיד הסטודנטית הזאת למ"מ היא זאת שראיתי אז כשעזרת לי?! בכל אופן שיהיה לך בהצלחה. ויכול להיות שהיא דווקא תעמוד בסטנדרטים הבאמת מאוד גבוהים שלך, מי יודע?!

ronen1981

New member
שששששששששששששש..............

כן אבל שששששששששששששששששש את לא אמורה לדעת שכחתי שראית אותה אחרת לא היתי אומר מה שאמרתי...... אז ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש...................................

ronen1981

New member
מה את אומרת גילי...

אולי לצאת עם מישהי שחושקת בי להשתכר (מה שיקרה מאוד בקלות כי אני לא יודע לשתות ולא נוהג לשתות) ולעשות סקס וזהו.........להרוג את כל המעצורים שבי.....(מין מאהבה מי שמע על כזאת שטות ועוד שגבר יהגה אותה...........)

GALI02

New member
אני אומרת... ושש שהבנות כאן

לא ירביצו לי... שאם זה הדדי ושני הצדדים מחפשים הנאה ותו לא אז למה לא?! יש גם בנות שמחפשות סטוצים... אבל אני מכירה אותך רונן וזה לא הסטייל שלך... אז תפסיק לשאול שאלות קיטבג, טוב?!

GALI02

New member
אפשר לחשוב... מה נלחצת..../images/Emo8.gif

וסתם מתוך סקרנות...אתה לא חייב לענות לי... היא נראית טוב בעינייך?

ronen1981

New member
יש לה גוף טוב........ופנים סבירת.

והיא נחמדה עושה רושם חיובי שאפשר לבחון אותו הלאה בדיטים....... אני כבר התיאשתי מהטעם שלי בנות שבול בטעם שלי יש להן מלנתלאפים מחזרים והן כמעט בלתי ניתנות להסגה ואני מתחיל לחשוש שחוסר הניסיון שלי מקטין את סיכויי איתן,אז אולי אני צריך כפי שאני מקדם עצמי בכל מיני תחומים כדי להפוך אותי לגבר איכותי יותר בשביל שאוכל להסיג אותן (ומובן שאני נהנה מהתהליך...) לקדם עצמי במיניות יחסי מין וזוגיות.........הקיצר להתאמן קצת לפני שאני הולך לליגה המקצועית על הגמר גביע. הבעיה היא שאז זה אומר לנצל בנות למימוש צרכי וזה גורם לי
בשבילן. אוףףףףףףףףףףףףףף למה יש לי כזה מצפון ........מי ביקש......... זה סוד אבל יודעת שפעם תהיתי אולי אני כזה קשה ביחס לבנות כי אני אולי יודעת מה...מכל מקרה ניסית להסתכל על בנים וזה לא זה כאילו אם אצל בנות יש לפחות מעט שעושות לי את זה אצל בנים בכלל לא. מכל מקרה אני כבר לא יודע מה יהיה איתי........ אולי כדאי שאפסיק לקרא ולפתח עצמי ואז יוכל להוריד את הסטנדרטים שלי ולמצא לי מישהי כי ככה ככל שאני מקדם עצמי ומעלה את הערכה העצמית שלי הדרישות שלי מבת זוגתי ה"אחת" עולות ובעצם קשה לי יותר להסיג אותה ואז אני עוד יותר משקיע בעצמי ובעצם נכנס ללולאה..........

GALI02

New member
לא מסכימה איתך בקטע הזה

אני לא חושבת שאתה צריך לשנות את עצמך כדי להכיר מישהי. כשאני מתלהבת ממישהו זה לא כי הוא חכם או כי כתוב לו על המצח שיש לו נסיון וכל זה. אני יכולה להתאהב במישהו בגלל הדברים הכי קטנים והכי טיפשיים שיש. כמו חיוך כמו לב טוב דברים כאלו. ורונן זה ייקרה לך. בסוף אתה תפגוש את האחת אין לי שמץ של ספק... אז ביינתיים כמו שאמרת תהנה מהתהליך של להתנסות ולהכיר. ותפסיק לדאוג. הכל בסדר איתך אתה נורמלי לחלוטין סמוך עליי
לילה טוב חומד וחלומות פז אגב הייתי בטכניון היום וכמעט התקשרתי אלייך אבל החלטתי להתרכז בלימודים. ישבתי עם עוד חברה(חמודה מאוד אגב...)

ronen1981

New member
לילה טוב וחלומות פז......

אני מבין אותך אבל לא יודע.........אני די בשוונג של קידום עצמי........ אני מרגיש צורך עז להיות איש רב תחומי אי אשקולות ,כי אני בא אם כאלה דרישות אל בת הזוג שלי ,ואני מרגיש צורך שלהביא בתמורה.... (מבינה אותי ואת הצורך שלי להשקיע מאוד בי??) לכן אני למדתי לבשל ולרקוד ודואג למראה חיצוני נאה ולבוש יפה ומסודר ומשתדל לשמור על כושר ולקרא ולהרחיב ידיעותי ולהחזיק בתחומי עניין ופעילויות רבות ומגונות(ראי כמות העיסוקים-תחביבים שלי). ולמשל ביקשתי מאחותי לקנות לי גיטרה ואנ מתכוון ללמוד לנגן....... וכל דבר שלדעתי יכול לעזור להפוך אותי לגבר מענין יותר מושך יותר.....ששווה יותר אני עושה. עכשיו הבעיה היא האם אני צריך ללכת להגדיל את הניסיון המיני שלי וזה שקשור לזוגיות..........

GALI02

New member
אויש רונן. תעשה את כל הדברים

האלו. אבל בשביל עצמך. לא בשביל "להגדיל ת´סיכויים שלך להכיר מישהי איכותית" ברגע שתעשה מה שאתה אוהב ותהיה אתה עצמך תראה איך בנות יימשכו אלייך כמו מגנט(הגזמתי בכוונה) וברגע שתכיר מישהי שתתאהב בך אני מניחה שלא יזיז לה כל כך אם יש לך נסיון מיני או לא... לילה טוב.. אני כבר לא כאן. די מספיק להיום....

ronen1981

New member
ברור שאני עושה אותם בשביל עצמי איך.

שלא תסתכלי על זה,זה בשביל עצמי. אני רוצה למצוא אהבה בשביל עצמי ולכן אם דברים אילו ואחרים יהיו מה שיביא לי את האהבה הרי שלעשות אותם זה לעשות בשביל עצמי. אני תמיד אני עצמי ואני לא עושה דברים שאני לא אוהב ובכל זאת לא מצליח למצוא לי חברה שאוהב אותה והיא אותי. ולגבי הברגע שתמצא מישהי שתתאהב בך ...ברור שאז זה לא יפריע הנקודה שלי היא אחרת מה אם חוסר הניסיון שלי מונע מבחורה להתאהב בי ...(את יכולה אפילו למחוק את "המה אם", כי לדעתי זה אפילו בעל נטיה לבטוח בלא מעט מקרים...) וזה לא מספיק שהבחורה תתאהב בי אני צריך גם להתאהב בה וזה לא פשוט לכשלעצמו.

GALI02

New member
אתה סתם מסבך לך ת´חיים רונני

ולא הבנת אותי. תסכים איתי שלא היית חושב ללמוד גיטרה(סתם דוגמא) אם לא היית חושב שזה יעזור לך עם בנות המין השני,נכון?! אז ככה שזה לא באמת ובתמים כי אתה נורא אוהב לנגן ופתאום עכשיו נורא מתחשק לך לממש את הכשירון המוזיקלי החבוי בך... ובקשר לנסיון או חוסר נסיון... כמו שכבר אמרתי לך, אתה לא מסתובב עם "אות קלון"(ושוב אני מגזימה בכוונה) על המצח. מי שרואה אותך לראשונה לא יכולה לדעת אם יש/אין לך נסיון. והיא מתאהבת בך בגלל מי שאתה. כמו שאני רואה את הדברים אפשר להתאהב במישהו גם מבלי לעשות את זה. כך שרונן בבקשה ממך אל תנתח כל כך כל דבר. אהבה יכולה להיות הדבר הכי פשוט בעולם אם לא חושבים על זה יותר מדי. ולצערי אני לא מדברת מנסיון אז אולי יותר תחשבי את דבריהם של שאר האנשים/נשים פה שדיברו מנסיונם. אני בכל אופן דיברתי מהלב ואני מניחה שגם זה שווה משהו...

GALI02

New member
מזה פה? חזית בנים מאוחדת?

אז מה עושים עם העצבים האלו?! לישון אני מניחה לא ממש אופצייה כרגע...

Crossface

New member
גלי, את יודעת שאני בצד שלך תמיד ../images/Emo13.gif

לא, ממש לא לישון אין לי מושג מה כן אבל לא לישון

GALI02

New member
הבעייה שלי היא אחרת

אני לא יכולה ללכת לישון אבל אחר כך זה יירבוץ לי על המצפון אם אני אקום מאוחר מחר בגלל הלימודים... טוב אני מקציבה לעצמי עוד 10 דקות כאן ואז אני אכריח ת´צמי לישון. אני מציעה לך לעשות את אותו הדבר. בלילה המחשבות הכי שליליות תמיד משתלטות...אז באמת עדיף כבר ללכת לישון

ronen1981

New member
תעשה כושר.......

כך גם תתחזק ותכנס לכושר ,וגם תזרים את החומר שגורם לתחושה נעימה ששכתי את שמו וגם אח"כ תיהיה עייף דיו ותלך לישון. וחוץ מזה תוציא את העצבים על משהו חיובי יחסית

GALI02

New member
באחת בלילה? כושר? חחחחחח

אבל בעיקרון אתה צודק. זה עוזר-אביחי מחר בבוקר יאללה למכון כושר!!!

Crossface

New member
נכון

אני ומכון כושב, בסדר אני רוצה לראות את היום שזה יקרה הקיצר רונן,אני ואתה די דומים אני רואה, גם לי נמאס לחכות, גם לי יש סתנדרטים גבוהיים, שאני חושב גבוהים מידי ואולי אני צריך להוריד אותם. שנינו תקועים עם המצפון הזה דוגמה, לפני שאני והXית שלי היינו חברים, היינו ידידים והיא ישנה אצלי ישנו באותה מיטה ולמרות שהייתה משיכה הדדית (היא נדלקה עליי קודם) לא עשיתי כלום ויכולתי, ידעתי שהיא רוצה. אבל, לא יודע, לא הייתי מסוגל

Crossface

New member
לילה טוב גלי

וחלומות פז נראה לי באמת שאני אלך לישון לי מחר אני כנראה נוסע לת"א לפגוש ידידה שלא ראיתי המון המון זמן ואת הילד שזה בפעם הראשונה, בן חודשיים איזה כייף לי

למעלה