על גזענות ולאומנות בעלייה .
פעם אמרנו לערבים שזוהי מדינת היהודים , אמרנו להם שהיהודים נרדפים בגולה , זה היה בעצם הנימוק שלנו לחוק השבות הגזעני. וכיום כשאלפי גויים עולים ארצה איך נסביר את חוק השבות בפניי ערביי ישראל ? הם מרגישים מרומים, מושפלים ונבגדים לאור העובדה שמי שהביא את עולי ברה"מ ארצה היו דווקא אנשי השמאל המתון - רבין ופרס. לעולם לא נחיה בדו קיום עם ערביי ישראל ובשלום עם הפלשתינאים כשחוק השבות ממשיך להיות חוק הגירה גזעני ולאומני, לא רק שחוק זה משמש ככלי דיכוי דמוגרפי כנגד ערביי ישראל אלא שגם חלק גדול, אם לא רוב, מהעולים מחזיקים בדעות ימניות קיצוניות ותומכים בטרנספר של ערביי ישראל, וזה ידידי הוספת חטא על פשע, ומכאן ברצוני להתייחס לכתבה של פרופסור יונה: איך ייתכן מצב שבו עולים שחיים בארץ מספר שנים מועטות ירגישו עדיפים על תושביה המקוריים והוותיקים ביותר של מדינת ישראל, הלא הם ערביי ישראל? איך ייתכן מצב שבו עולה גוי מרוסיה יקבל אזרחות עם הגעתו ארצה בנוסף לסל קליטה משובח בעוד פלשתינאי שנשוי ליהודייה\ערבייה-ישראלית אפילו לא יורשה להיכנס לתחומי המדינה? זהו ידידי אבסורד גזעני ולאומני. כמובן שאני מודעת לעובדה שלא כל העולים מברה"מ הם גויים ,ולמעשה גם אין לי דעה שלילית על גויים , אך בכל זאת אני מרגישה שרוב העולים לא עלו ארצה מטעמי דת,ציונות או רדיפה אנטישמית, רובם פשוט אופורטיוניסטים. יכול להיות שמדובר בגל הגירה מצויין אך לצערי מדינת ישראל כרגע לא מסוגלת לשמש כמדינת הגירה בשל המצב הכה טעון באזור. ולסיום ברצוני לקשר אותכם
למאמר ציני ,קולע ושנון לגבי התבטויותיה של גברת אנסטסיה (שגם עיוור חירש שמשחק פינבול יכול לזהות שהיא צובעת את שיערה). http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/527/908.html