עוד בכיין מקצועי

danochka

New member
עוד בכיין מקצועי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349528,00.html

danochka

New member
התכוונתי לחלק מיוצאי עדות המזרח,

שכמה שהם לא יתקדמו בחיים ,עדיין יבכו,שמקפחים אותם.

מה שאני הכי אוהב בכתבות מהסוג הזה

זה התגובות... שום דבר לא משתווה לזה...
דרך אגב.. סתם בשביל הידע.. (וגם בשביל הגברת הזאת), כל הזכיות וההצלחות שלנו באירוויזיון עד עכשיו באו מיוצאי תימן. יזהר כהן, גלי עטרי, דנה אינטרנשיונל, עפרה חזה, וכו'.. ככה ש.. סייג לחוכמה שתיקה.. עכשיו ראיתי שהיא מכחישה מכל וכל, למרות שברור שהיא אמרה משהו בסיגנון.. בנאדם, ובטח אחד שמחשיב את עצמו תרבותי ונאור (וקל וחומר בנאדם מפורסם וידוע), צריך להיות עם טאקט, ולדעת שיש דברים שאסור להגיד, גם אם הוא באמת חושב שהם נכונים.. נ.ב, למרות הכל.. היא יפהפיה! היא גם לא ממש צעירה.. ועדיין נראית מדהים!

midnightcat

New member
אתה יודע מה עוד מעצבן?

הם חופרים בשם היווני שלה חח! למה לא אומרים לכל הויקיות והויקטוריות המזרחיות לשנות שם, כי זה מזכיר להם מלכה שיקסה? ומשפחת רומנוב הם צוררים ארורים, שגם פוסטמה לא צריכה להיות מיוחסת אליהם, טפו!

midnightcat

New member
כותב גזען-צריך לתבוע אותו(או להטביע

חוץ מזה, הבריג'ית נילסון לעניים הזאת סתומה. עליתי כדי לא לראות יצורים נאו-קולוניאליסטיים כאלה. יהודים דומים לערבים, כאילו. למה היא דומה- זה כבר סיפור אחר, אבל לפחות שתסום. וזו עוד הוכחה שבגיור עושים סלקציה שלילית: הסתומים מתקבלים, ואנשים חכמים ויהודים-בתכלס (למשל: חברה של ההורים שלי, אבל לא רק) נדחים. וזו סכנה לתווח הרחוק.

danochka

New member
נכון!אבל זה לא מפתיע אותי

הפרופסור הזה שייך ל"קשת המזרחית" - איגוד מזרחים עם רגשי נחיתות,וזה מסביר הכל.

על גזענות ולאומנות בעלייה .

פעם אמרנו לערבים שזוהי מדינת היהודים , אמרנו להם שהיהודים נרדפים בגולה , זה היה בעצם הנימוק שלנו לחוק השבות הגזעני. וכיום כשאלפי גויים עולים ארצה איך נסביר את חוק השבות בפניי ערביי ישראל ? הם מרגישים מרומים, מושפלים ונבגדים לאור העובדה שמי שהביא את עולי ברה"מ ארצה היו דווקא אנשי השמאל המתון - רבין ופרס. לעולם לא נחיה בדו קיום עם ערביי ישראל ובשלום עם הפלשתינאים כשחוק השבות ממשיך להיות חוק הגירה גזעני ולאומני, לא רק שחוק זה משמש ככלי דיכוי דמוגרפי כנגד ערביי ישראל אלא שגם חלק גדול, אם לא רוב, מהעולים מחזיקים בדעות ימניות קיצוניות ותומכים בטרנספר של ערביי ישראל, וזה ידידי הוספת חטא על פשע, ומכאן ברצוני להתייחס לכתבה של פרופסור יונה: איך ייתכן מצב שבו עולים שחיים בארץ מספר שנים מועטות ירגישו עדיפים על תושביה המקוריים והוותיקים ביותר של מדינת ישראל, הלא הם ערביי ישראל? איך ייתכן מצב שבו עולה גוי מרוסיה יקבל אזרחות עם הגעתו ארצה בנוסף לסל קליטה משובח בעוד פלשתינאי שנשוי ליהודייה\ערבייה-ישראלית אפילו לא יורשה להיכנס לתחומי המדינה? זהו ידידי אבסורד גזעני ולאומני. כמובן שאני מודעת לעובדה שלא כל העולים מברה"מ הם גויים ,ולמעשה גם אין לי דעה שלילית על גויים , אך בכל זאת אני מרגישה שרוב העולים לא עלו ארצה מטעמי דת,ציונות או רדיפה אנטישמית, רובם פשוט אופורטיוניסטים. יכול להיות שמדובר בגל הגירה מצויין אך לצערי מדינת ישראל כרגע לא מסוגלת לשמש כמדינת הגירה בשל המצב הכה טעון באזור. ולסיום ברצוני לקשר אותכם למאמר ציני ,קולע ושנון לגבי התבטויותיה של גברת אנסטסיה (שגם עיוור חירש שמשחק פינבול יכול לזהות שהיא צובעת את שיערה). http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/527/908.html

danochka

New member
הפואנטה היא

שכותבת מקנא בבלונד של אנסטסיה
היא דואגת להזכיר את צבע השיער שלה בכל משפט.

danochka

New member
בסדר

ועכשיו השאלה ההיפוטטית.אם ילד שלך יגיד לך בעתיד, שהוא התאהב בבחורה ערבייה ורוצה להתחתן איתה,את תסכימי לקבל אותה לתוך המשפחה שלך?

אני אשתדל לקבל את כל מי שבני יואהב.

ואם מדובר בערבייה תושבת ישראל או שטחי כיבושה אני גם אקבל אותה בקלות בלתי נסבלת.

danochka

New member
יופי! עברת את המבחן השמאלניות

נבקש מיוסי שריד להעניק לך מדלייה

למעלה