עוד ביישן...

Mr Invisibilety

New member
עוד ביישן...

שלום לכולם :) אני חדש כאן בפורום... הממ אני ניר בן 15 וחצי ו19 ימים ו39 דקות ו27 שניות (יחי הדיוק!) אני הומו מחוץ לארון (ההורים יודעים.. אח לא..) וגם חברים טובים וידידות יודעים\יודעות.. גם כל השכבה יודעת\חושדת אבל אני מכחיש. למה? האל יודע... אני נורא נורא נורא ביישן ומופנם וזה דבר שמאוד מונע ממני להיפגש עם אנשים.. לצערי :( אבל אני עובד על זה.. אני מראשון לציון.. ולומד בתל אביב... אוהב מאוד מאוד מאוד מוסיקה. מנגן על פסנתר דיי הרבה זמן.. וגם שר.. וגם על גיטרה.. :) נהנה מהחופש עד כמה שאפשר וזה הכל בינתיים :) מקווה להשתלב ולהתמכר מהר.. חח ומקווה שתקבלו אותי:) אז בייוש בינתיים, ניר.

The Superkid

New member
ברוך הבא :)

אתה בטוח שאתה חדש פה? אתה מוכר לי.. אולי מפורם אחר??

Mr Invisibilety

New member
הממ כן אני גם בבנים בלבד ועוד כמה

קהילות כאן בתפוז... אחד מהקאמבקים שלי :)

ranushh

New member
כפרה עלייך!אתה גם מבנים בלבד!

וואי..גם אני מנגן על פסנתר,שר,וגם קצת על גיטרה!מאגניבבבב
תהנה בכל מקרה:))))))) ושלח לי מסר אם בא לצוטט:)))) נעים מאוד רן..דרך אגב:)

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ביישנות יכולה להיות דבר טוב כל עוד היא לא מגבילה אותך... בכל אופן, אתה עדיין צעיר ואין לאן למהר

Mr Invisibilety

New member
אז זהו שהיא דיי מגבילה אותי..

וגם נסיונות כושלים עם בחור אחד שיצאתי איתו גרמו לי להורדת הביטחון והכל... ובכלל זו הייתה תקופה רעה..

ranushh

New member
אל תרגיש רע חמוד...

יהיה טוב:)))))))))))))))))))) סמיילי לעידוד

James Hammerton

New member
מה זה בחור אחד

לעומת כל ההיצע בחוץ?
שזה לא יוריד לך את הביטחון העצמי, אני בטוח שתמצא מישהו ותצליח איתו. ואיך עכשיו?

resputin

New member
היי ניר :)

כמדומני אתה לא הכי חדש פה, אבל מתקמבק בהחלט. ובקשר לביישן וללהפגש עם אנשים, אולי תבוא למפגש פורום, אם תוכל, כשנארגן, כך לא תצטרך להתבייש וגם תכיר כמה וכמה אנשים סימולטנית.
בכל מקרה- ברוך הבא! אני מקווה שתהנה בפורום

Mr Invisibilety

New member
שלום איש מנהל כחול שאני לא זוכר

את שמו??? אכן אכן, מתקמבק זוהי המילה המתאימה ביותר! סורי על החוסר קליטה, אבל מה הכוונה להכיר כמה אנשים סימולטנית??? חוץ מזה שכולכם שמה 17+++++++++++ ואני בן 15 (וחצי ו19 ימים ו15 שעות 15 דקות...) אז כזה.. נו אני הכי קטן ולא נעים.. כמו שאני מכיר את עצמי אני אשב בצד ואשתוק, אם בכלל יהיה לי האומץ להופיע... נו שיהיה.. מקסימום שנה הבאה.. או בפורים\פסח\סוכות\ואטאוור... ט'נקיו אניוואיז :)

SarcaSeriouS

New member
שלום למר "בלתי נראה"...עוד נראה...

קבל "סחתיין עצבני אפילו" על הדיוק בגיל!
. עם הגדילה, מנסים כמה שפחות לדייק ואולי אפילו להוריד פה ושם שנה ,שנתיים (שלוש,ארבע...)
תסביר לי איך האל יודע למה אתה מכחיש בפני השכבה? אתה חבר שלו?
ביישן ומופנם? לא בהכרח תכונה רעה...אז לוקח לך קצת יותר זמן להפתח מלאחרים...אם אתה מבין למה אני מתכוון
...(כי לי פשוט אין שמץ...
). מעניין אותי לדעת איך הביישנות הולכת עם אהבתך לשירה? רוצה להתמכר לפורום, הא? זה לא יהיה קשה כל כך... למה כל אחד רושם "מקווה שתקבלו אותי"....אממ..נודיע לך מה "הועדה לקבלת חדשים לפורום", תחליט בישיבה השבועית שלה. dont call us- we'll call you בקיצור, ברוך הבא מלבב מכל הלב
(ואל תתלהב!
) . ד"ש לניר.

למעלה