עוד ארוחה...

../images/Emo45.gifאני בעד כי אחרת ליטי תצטרך

לנגב לי את הריר (או שמא משהו אחר מוכן...). אפילו אפשר אצלי בדירה החדשה (חודש הבא) וליר יבשל לנו מעדנים

Lear22

New member
אני מרים את הכפפה אמא של...

NAME THE TIME NAME THE DATE I'M THERE אבל תהיי רצינית, מתאים?

Lear22

New member
מתאים. קבענו

אתמול קניתי את הספר בישול של חיים כהן שהצטרף לחדש של ג'יימי אוליבר ושרי אנסקי, ככה שיש מבחר. נדבר בהמשכיות

B r u l e

New member
ככה ככה

ואני חשבתי שאני מיוחד שאתה מזמינה אותי... אבל את רועה בשדות זרים ומציעה לבחורים תמהוניים לבקר בביתך. נפגעתי קשות.

B r u l e

New member
על שום

שאני ואמא נפגשנו כבר פעמיים (על אמת) שזה הרבה במונחים וירטואליים טהורים. ולפי הידוע לי לך ולה עדיין לא היו פגישות כלשהן!

Lear22

New member
כן אבל

תמהוני? אני אדם תמהוני? ביום אחד עשו ממני יסמן ותמהוני נו,היום עוד מעט נגמר. לפחות זה :)

B r u l e

New member
אני לוקח את המילים בחזרה

אני מאד מקווה לראות אותך במפגש הבא, אבל אנא ממך, הפגן בשבילנו את הגרדרובה החדשה שלך (אתה יכול אפילו להחליף סט בגדים בהפסקה), ואחר כך תן ביקורת מדופלמת על תלבושתו של כל חבר בפורום, כולל הכתרת המתלבש הטוב ביותר והגרוע ביותר.

Lear22

New member
עכשיו הכנסת אותי ללחץ

מזל שמחר פותחים את טופ שופ בקניון ארנה בפיתוח ככה שיהיה לי זמן לבחור טוב טוב את הבגדים. :))

liti

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

אשמח לקבל תגובות נוספות משאר חברי הפורום - מה דעתכם על מפגש באחד הבתים והפעם האוכל יהיה תוצרת בית?

anat11

New member
בעד, בהנחה שלטובת בריאותו של הציבור

אין ציפיה שאני אכין את אחת המנות (אני יכולה להביא מפיות!
)

Lear22

New member
ענת

עכשיו שאני שותף לחיבתך ללשון, אולי תכיני משחקי מילים? ומפיות עם ציורים של גארפילד כמובן

anat11

New member
גארפילד - ווי הב א דיל

(אולי לא מפיות, אבל קומיקסים רלוונטיים, שעלי לשלוף מעשרות הספרים שלו שיש לי על מדף). לגבי משחקי מלים - חלילה וחס. אמרתי לך שסטייתי קלה היא. דיאט קולה במקום זה, הולך?

Lear22

New member
יאללה מתאים

לי זה נראה נורא נחמד להיות עם "אוכל של מסעדה" אבל באוירה ביתית. מקווה שיצא לפועל

B r u l e

New member
רעיון טוב

בעיקר לאור המצב הכלכלי, אני חושב שצריך למצוא רק מארח והאוכל יביא כל אחד איתו!

פינליש

New member
אם כולכם תיכנסו בדירת חדר וחצי שלי

אז הכל עלי. מבטיחה. כמה חטובים ויפים שלא תהיו... תאלצו לשבת אחד על השניה. או בקיצור אורגיה אצלי בדירה
ואז לא צריך אוכל.

B r u l e

New member
With all due respect לחברי הפורום

אני לא חושב שזה רעיון טוב כל-כך.

למעלה