עוד ארוחה...

Lear22

New member
עוד ארוחה... ../images/Emo163.gif

לרגל זה שההורים נסעו לשבוע באילת הזמנתי כמה חברים לארוחת ערב... מצ"ב תמונות למעטים שמתעניינים. :) הארוחה כללה: סלט עבגניות עם צנוברים סלט חסה פטריות פורטבלו בגריל עם טימין חמאה ושום צלע לבן עם חמאה טימין ואפרסקים תפ"א שנצלה יחד עם הבשר והעוגת שוקולד של הברסארי... אחרי ציפיה רבה בכל אופן שיהיה לכם ערב נעים. ותודה שאתם נותנים לי לחלוק את עבודתי. סופ"ש נעים!

Lear22

New member
ואגב

רק לידע כללי גיליתי שקרם גנאש שמקפיאים אותו כמה שעות יכול לשמש בכיף בתור גלידת שוקולד ליד עוגה או גם סתם ככה. מכינים אותו בשניה והוא נשמר מעולה במקפיא

g.o

New member
וואי זה נראה מעולה....

אפשר את המתכון בבקשה?

גידי42

New member
../images/Emo88.gifגם יפה וגם אופה....

הגבר האידיאלי... את המיפגש הבא עושים אצל המלך ליר. ובנות הפורום הרווקות... אל תירדמו בשמירה, גבר כזה לא מוצאים כל יום, אז תמהרו פן תפספסו..

גידי42

New member
ענתי! אני מאוכזב

ראי את משכתבה רויטל על מבוגרות וצעירים רק היום בבוקר. לגיל אין משמעות.

anat11

New member
גידי'לה, אתה לא מבין כלום...

אני לגמרי מסכימה עם הקונספט וטווח הגילאים שיצאתי (ואני יוצאת) הוא מפעים וליברלי לפי כל קנה מידה. ברם-אולם, יש גבול לכל תעלול
(או שלא?
)

anat11

New member
פססט... בוא רגע שלא ישמעו

לנסיון ובשלות יש משמעות מסוימת גם אצל גברים בענין זה. אני בטוחה שתסכים אתי... (וסליחה שאנחנו כבר באוף אוף אוף טופיק).

גידי42

New member
האמת? נסתתמו טענותי... למרות

שגם העץ האימתני שבחצרי התחיל קטן, צנום, ובוסרי. אבל עם טיפול אוהב, טיפוח, השקיה, אהבה והרבה וצומת לב הוא הגיע למה שהגיע והיום נותן יופי של פרי וצל. אז תלוי איך שמסתכלים על הדברים.

Lear22

New member
אני? ../images/Emo163.gif

קודם כל תודה. כן, החברים שלי הם ברי מזל. אבל תמיד אפשר להציע לי חברות ולהיות גם בקבוצה :) ענת, לגיל אין שום משמעות. הכל עניין של אהבה
גידי, תודה על מחמאותת. ובקשר למפגש הפורום. אם אתם לא בעניין של חובה לבקר במסעדה במפגש פורום, יש על מה לדבר. ליטי?

למעלה