ושגידי יכין את החביתה שלו!!!!
ג גידי42 New member 17/6/03 #42 מתאים מאד!!! מבטיח להכין הפתעה... פינליש... אצלך בדירה ? נשמע מענין ואל תאיימי עלינו באורגיות. זה לא ילך. אנחנו פורום ביקורת מסעדות ורק בזה עסקינן!!! באמת, מי מוכן להרים את הכפפה?
מתאים מאד!!! מבטיח להכין הפתעה... פינליש... אצלך בדירה ? נשמע מענין ואל תאיימי עלינו באורגיות. זה לא ילך. אנחנו פורום ביקורת מסעדות ורק בזה עסקינן!!! באמת, מי מוכן להרים את הכפפה?
א אמא של פיונה New member 17/6/03 #45 אצלי, בכוך שקנינו../images/Emo82.gif עוד חודש בערך. פרטים ימסרו כרגיל (במסרים). לאור התמונות האוכל יהיה מעולה . אוירה...לאור המפגש האחרון - לזה אין מה לדאוג! אבל אם משהו יצירתי במיוחד, נשמח לשעשועים רלוונטים . ארוחת בוקר לנשארים ונראה לי שבזה נחתום לבנתיים
אצלי, בכוך שקנינו../images/Emo82.gif עוד חודש בערך. פרטים ימסרו כרגיל (במסרים). לאור התמונות האוכל יהיה מעולה . אוירה...לאור המפגש האחרון - לזה אין מה לדאוג! אבל אם משהו יצירתי במיוחד, נשמח לשעשועים רלוונטים . ארוחת בוקר לנשארים ונראה לי שבזה נחתום לבנתיים
M meravbr New member 17/6/03 #48 אפשר להכין סנגריה? בכלל, אם זה יצא לפועל, כדאי לפתוח שרשור של מי מציע להביא מה.... כדי שאתם לא תהיו העבדים היחדים במטבח...
אפשר להכין סנגריה? בכלל, אם זה יצא לפועל, כדאי לפתוח שרשור של מי מציע להביא מה.... כדי שאתם לא תהיו העבדים היחדים במטבח...
L Lear22 New member 17/6/03 #49 אפשר? מומלץ! צריך לפחות שניים שיהיו אחראים על מחלקת האלכוהול. מי מביא מה? מצויין. רק שלא כולם יביאו בסוף פשטידת פטריות. זה מה שקורה כשכל אחד מביא משהו אצלנו במשפחה
אפשר? מומלץ! צריך לפחות שניים שיהיו אחראים על מחלקת האלכוהול. מי מביא מה? מצויין. רק שלא כולם יביאו בסוף פשטידת פטריות. זה מה שקורה כשכל אחד מביא משהו אצלנו במשפחה
ג גידי42 New member 17/6/03 #50 ני מציע להביא: קודם כל את עצמי... שזה לכשעצמו דיי והותר. אני מתחייב "לעשות כלים" עם סינר סקסי (אם תבקשנה אז רק אם סינר..) ולקינוח .... הפתעה....
ני מציע להביא: קודם כל את עצמי... שזה לכשעצמו דיי והותר. אני מתחייב "לעשות כלים" עם סינר סקסי (אם תבקשנה אז רק אם סינר..) ולקינוח .... הפתעה....