עוד אכזבה לרשימה

galim29

New member
לביבתי אולי תכניסי כבר את העדכון הטוב שיש לך?

אחרי השרשור דיכאון שיצרת את חייבת לנו את העדכון הטוב שקיבלת היום לא? ולהיכנס בטכנאית
ה-
שדיברה שטויות....

זואילי

New member
בגלל שהיא חושבת שאני כזאת דבה

אז היא קוראת לי בשמות מאכלים מלאי שומן. אני מרשה לה.

galim29

New member
מה זה דבה, פילה בחודש חמישי../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

קודם כל כותבים הרגעה... (סוף סוף תפסתי אותך על שגיעט קטיב)
ומי אמר דבה ולא קיבל? בעיניים ה-
שלי את
עם בטנונת... אם את דבה אני
אז תרגיעי... לביבה כי את מתוקה וופריכה... סחתיין על העדכון. מצטרפת לקריאת הואליום האולטמטיבי.

זואילי

New member
טוב, גלים לוחצת שארוץ לספר לחבר'ה

צפירת ארגעה...(ככה כותבים??) הכל בסדר. אין ציסטה. ואם הייתה, זה חלק מהביוץ. אין "דם בכל הבטן" השלפוחית בסדר. שום דבר לא זז או נדבק או נעלם או צץ. עוד טכנאית בורה באופן כללי ובפרט בהתנהלות מול אנדואית, שהצליחה להוריד אותי לתחתית השאול בגלל השטויות שהיא אמרה לי שהפחידו אותי כהוגן והוציאה לי את הרוח מהמפרשים. ממשיכה בתוכניות כל עוד לא נגרם לי נזק לגוף, על אף ולמרות המכשפה הבת@@&XXX% ועל אפה וחמתה. וכמובן - תודות לסוריאנו שמעתה יזכה לקבל את ההגדרה שאמי נושאת בגאון- הואליום האולטימטיבי .

נעמי 17

New member
אולי במקום ללכת לטכנאי/ת

תלכי לעשות אולטרא סאונד , מעקב אצל מומחה? אני כבר מזמן הפסקתי את תחביב הטכנאים/ רופאים בקופת החולים לשלוח אותי דחוווווווווווף למיון רק כי הם לא הבינו מה ראו. נשבר לי מהרכבת הרים הזו. אני הולכת לביקורת רק אצל מומחים ומקבלת החזר מהקופה.

זואילי

New member
נעמי, אני לא אלאה אותך בקרבות

שניהלתי מיום חמישי כדי למצוא מקום בו אוכל לעשות את הבדיקה ביום שישי בבוקר. אני עדיין נלחמת בשביל המעקב הקרוב. זה מעקב זקיקים סה"כ ולא אול' רגיל סתם בשביל הביקורת. עכשיו אני כבר יודעת שבפעם הבאה, למי שזה לא יהיה - אני אגיד לא לדבר יותר מדי ורק לרשום מה שהם צריכים לרשום בשביל הטיפול. גם אם הם חושבים שרואים משהו וקוראים לכל המרפאה לבוא לפתור את כתב החידה - שיחסכו ממני את התהיות שלהם ויתעסקו בעובי הרירית וגודל הזקיקים בלבד. כל שנותר הוא להחזיק לי אצבעות חזק חזק לניצחון מטאורי ואמן אמן לחכות לשירשור המתנה שלי.

נעמי 17

New member
אמן אמן אמן!!!

טפו טפו טפו שבכל יצליח! טיפ קטן: גם שולמן עושה מעקב זקיקים.

טוב לשמוע שהכל בסדר ../images/Emo24.gif

ו-
לטכנאית שהצליחה להרוס לך את השבת, כאילו שלא הספיקו הכאבים עוד היית צריכה לחשוב שהנה הכל חוזר. פעם הבאה קחי בערבון מוגבל את תשובות ה- US של הטכנאיות עד שתגיעי לואליום שלך
.

יופי עכשיו אפשר לנשום לרווחה!

נהדר, ויותר את לא הולכת לטכנאית הטפשה הזאת שלא מבינה שום דבר, וכנראה למדה טכנאות בפקולטה לטיפשים!!!!

זואילי... עברת הרבה ובסופו של דבר נראה שהכל

בסדר...שאכן ימשיך בסדר.... פויה לטכנאית
שהלחיצה אותך כל כך... ממני קבלי
גדול.....כי את מקסימה.

למעלה