עוד אכזבה לרשימה

זואילי

New member
עוד אכזבה לרשימה

טוב, אז הגיעה הווסת במלוא הדרה חודשיים אחרי תום הדיכוי האחרון ובטוטאל אחרי 8 חודשים. ואיך היא? כאילו לא היה ניתוח מעולם. אתמול סגרתי את הערב עם 4 משככים ונכון לשעת בוקר מוקדמת זו, אני כבר על שניים (על קיבה ריקה). כאבים מהגיהנום, דימום למות. מקופלת בצורת ר' הלכתי לעשות לראשונה מעקב זקיקים. וראו זה פלא - ציסטה בשחלה שמאל. זה מיומיים דימום. הרי לפני חודש היו 0 ציסטות. שאלתי - עכורה??? ענו לי - ממממ... לא כל כך. אח"כ חטפו הלם מהשלפוחית. רגע לפני הבדיקה התרוקנתי. בבדיקה - היא מלאה! ואני - לא מרגישה את המלאות בכלל. קראו לצופים לבוא לראות את הפלא. אה, וברור שהבדיקה כאבה. מה אני אגיד? אולי הסיכויים שלי קטנים מאוד, אבל אני מאמינה שחייב לקרות לי נס. לא ייתכן לעבור ייסורים שכאלה סתם. ואם לא... אני פשוט מאוכזבת מחודשיים ללא טיפול(למרות שלא קיבלתי) וממה שווסת אחת מעוללת לגוף שלי. אני לא יודעת אם אצליח לשרוד עוד מחזורים כאלה. 3 רצוף נראה לי מחיר יותר מדי כבד. מחלה קטסטרוף. חבל לי מאוד ובעיקר בא לי לחנוק את הרופאים שהביאו אותי למצב הזה ב16 שנות הזנחה פושעת בגלל בורות ותו לא.

נעמי 17

New member
אוייש

חיבוקים מלוא החופן. מהר מהר למלא את הבקבוק החם ולהתכרבל איתו זה עוזר.... גם אצלי חזו בפלא חצי מרופאי בית החולים זה קרה פעמיים תוך כדי בדיקה... זה רק אומר שאת שותה המון ושהכליות מתפקדות היטב.

ליאל ד

New member
מתוקה תרגישי טוב../images/Emo201.gif

אני מקווה שתרגישי יותר טוב! לגבי הציסטה - אולי היא תיעלם אחרי המחזור השני - זה מה ש-3 רופאים אמרו לי. לגבי משככי כאבים - תישתדלי לאכול בכל זאת משהו קטן לפני הנטילה! שיהיה לך סוף שבוע נפלא - נטול כאבים! שבת שלום!

vered140870

New member
מחזיקה לך אצבעות

שלקראת סוף השבוע הכאבים יעברו ושעד הבדיקה הבאה תעלם גם הציסטה.
נצלי את סוף השבוע למנוחה בכל זאת....

galim29

New member
זוזו אהובה שלי../images/Emo24.gif

כל כך עצוב לי לשמוע שאת מרגישה ככה... אבל מותק, לא ציפינו שיהיה קל נכון? אז יאללה, זקפי את הראש מתחת לפוך, תפנקי את עצמך במתוק טעים ותנסי לחשוב על המטרה בקצה הדרך... יש אופציות אחרות ואם זה יהיה קשה מדי את מספיק חכמה לדעת מתי להפסיק וללכת על האופציה האחרת.. אבל אני איתך, בכל מה שאת צריכה בובה... אוהבת המון.

יול6

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

תבלי את הסופשבוע במיטה מחובקת עם כרית חמה, ותקווי לא לקבל עוד הרבה מחזורים כאלו. איך הציסטות האלו מתגנבות להן....

../images/Emo2.gif

וואו יפה שלי, ציפיתי יחד איתך לבשורות טובות. אני עוד הפוכה מהמשמרות ובדרך לעוד אחת אז אני יתקשר
מאוחר יותר. שולחת לך ים של
ו
ובינתיים תתפנקי במיטה עם משהו טעים
|סופגניה|

זוזו יקרה ../images/Emo10.gif

קבלי אלפי
מקווה שהציסטה תהיה בסוף מהסוג שנעלם עם המחזור. והלוואי והמכשפה תחלוף לה כמה שיותר מהר. בנתיים כנסי מתחת לפוך החמים ותשתדלי לישון כמה שיותר כדי לא לחוש בכאב.
מייקי

lee E

New member
../images/Emo201.gif

אין לי מה לומר לך..לפחות כולנו באותה הקלחת. מה שכן, תמיד חשבתי שחוסר התחושה בשלפוחית הוא רק שלי. לא ידעתי שגם זה קשור לאנדו'. כל יום אני מגלה דברים חדשים.

galim29

New member
אני מרגישה את השלפוחית בשבילך מותק

מאז הבדיקה שעברתי לפני יומיים אני עם תחושות מאוד לא נעימות בשלפוחית..... כל אחת והבעיות שלה
יאללה ליהוש, תתחילי להראות נוכחות מוגברת פה... חסרה לנו....
מספיק שאת רחוקה ובמרחק

lee E

New member
../images/Emo25.gif באמת שאני משתדלת...

בייחוד שקיבלתי טענות על כך שאני לא כותבת.

יפתי ../images/Emo25.gif

רואה רק עכשיו, צר לי על הסבל ועל הכאבים האיומים
מקווה שהסימום עושה את העבודה, אני מאמינה יחד איתך שחייב לקרות לך נס
והוא אוטוטו כבר כאן
תרגישי טוב,יש לך את הנייד שלי אם את צריכה משהו. גם לי בא לחנוק יחד איתך את כל הבורים,המזניחים ומעוררי החמלה שמתיימרים להיות רופאים שמבינים באנדו'. תחזיקי מעמד

אורציק1

New member
שולחת לך אנרגיות חיוביות

אני כל כך מבינה איך את מרגישה, מרגישה שהייתי במקומות דומים . אל תתיאשי. תמיד יש תקווה והרופאים לומדים דברים חדשים כל הזמן. אני שולחת לך תקווה וחום ומשכחי כאבים וירטואלים.... תמשיכי להיות אמיצה, את מחזקת את כולנו.

קרנון32

New member
זואילי יקרה ../images/Emo24.gif

אוף חבל ועצוב שזה קורה קצת שקט אי אפשר מהמחלה הזו... יקרה שתרגישי טוב ומהר. תה קמומיל קצת עוזר. תוכלי משהו עם המשככי כאבים. ותנסי לשדר לרחם שהכל בסדר ושאתן תתגברו על הכל! פשוט דימיון מודרך קטן אולי קצת יעזור. ותנוחי ותרפי מהמחשבות של מה יהיה... זה גם משפיע... עלי בטוח. שבת נטולת כאבים.

sivic10

New member
גם אני שולחת חיבוקים

מעניין מה שאמרת על השלפוחית, גם אצלי תמיד מתלוננים שהיא מלאה בבדיקה אפילו שאני מתרוקנת לפני.. אני גם מאמינה שיקרה לך נס ! תהיי חזקה

זואילי

New member
תודה בנות ../images/Emo201.gif

אבל לא בא לי לדבר יותר לעולם על מחזורים, מכשפות וביוצים. לפחות לא אצלי בגוף.

הייייי

טוב אחרי סופ"ש ללא אינטרנט אני רואה ו.....תתקשרי אלי...... מקווה שאת מרגישה יותר טוב. חיבוקים נישוקים

מוכר ולא חביב בכלל

אצלי חצי שנה אחרי הניתוח, בבדיקת א.ס וגינלי גילו...4!!! מוקדים חדשים וגם אני כמוך רציתי לחנוק מישהו
במיוחד רופא אחד מסויים. זוזו מבינה אותך לגמרי, מבינה עד כמה זה מרגיז במיוחד אחרי שהבטיחו לנו שזהו אין יותר מוקדים והכל בסדר!!! שולחת
ומוכנה לבוא איתך יחד לחנוק את הרופאים!!!!

|צר לי כל כך בשבילך- הכאבים הללו איומים ואני

שולחת לך חיבוק חזק מעומק ליבי ומקווה שתחלימי במהירות ותחזרי לאיתנך.

למעלה