תודה
נ נועה צמח New member 17/9/12 #38 לבוש חג השמלה מדגניתא [נרכשה משיק.מי], החגורה מרוני קנטור והנעליים הכה מהממות מליבלינג חג שמייח ושנה טובה לכולן
לבוש חג השמלה מדגניתא [נרכשה משיק.מי], החגורה מרוני קנטור והנעליים הכה מהממות מליבלינג חג שמייח ושנה טובה לכולן
א אביגיל מהר המלכים New member 17/9/12 #40 את מהממת כתמיד אני לא מתעלפת מהשמלה, אבל עלייך הכל עובד. והנעליים - הררררררר. אני שמחה שהלכנו על אלה. ככל שחשבתי על זה יותר, היה משהו "טו מאצ'י" באלה עם האדום.
את מהממת כתמיד אני לא מתעלפת מהשמלה, אבל עלייך הכל עובד. והנעליים - הררררררר. אני שמחה שהלכנו על אלה. ככל שחשבתי על זה יותר, היה משהו "טו מאצ'י" באלה עם האדום.
נ נועה צמח New member 17/9/12 #41 לגמרי הנעליים האלה לגבי השמלה בהתחלה כשמדדתי אותה אמרתי "לא" ואיכשהו בסוף לקחתי אותה [ועוד כמה שמלות אחרות ]
לגמרי הנעליים האלה לגבי השמלה בהתחלה כשמדדתי אותה אמרתי "לא" ואיכשהו בסוף לקחתי אותה [ועוד כמה שמלות אחרות ]
A Aניס New member 17/9/12 #59 השמלה יפהפיה אני מאוד אוהבת את הקווים הנקיים שלה. היו אותה בעוד צבעים? פחות מתחברת לסגנון הנעליים של המעצבים הישראלים (לא רק אלו ספציפית אלא בכלליות). שנה טובה מותק
השמלה יפהפיה אני מאוד אוהבת את הקווים הנקיים שלה. היו אותה בעוד צבעים? פחות מתחברת לסגנון הנעליים של המעצבים הישראלים (לא רק אלו ספציפית אלא בכלליות). שנה טובה מותק
נ נועה צמח New member 17/9/12 #63 בהחלט היו בעוד צבעים אני לא יודעת כמה ניתן לראות מהתמונה, אבל הגוון הזה חצי אפרפר חצי חום. ומכיון ואין לי ולו פריט אחד בחום השמלה נרכשה בצבע הנ"ל לגבי הנעליים- הלוואי והייתי שותפה לטעמך. זה היה חוסך לי הרבה
בהחלט היו בעוד צבעים אני לא יודעת כמה ניתן לראות מהתמונה, אבל הגוון הזה חצי אפרפר חצי חום. ומכיון ואין לי ולו פריט אחד בחום השמלה נרכשה בצבע הנ"ל לגבי הנעליים- הלוואי והייתי שותפה לטעמך. זה היה חוסך לי הרבה
K Koszonom New member 17/9/12 #47 שמרתי לי בצד שמלה של פרנץ' קונקשן במידה 6 שאמרתי שאין מצב שאי פעם תעלה עליי, והיא סוף סוף עשתה לי טובה אז ויתרתי על הקסטרו והלכתי עליו פלוס גרביון שחור (בכל זאת היה 12 מעלות)
שמרתי לי בצד שמלה של פרנץ' קונקשן במידה 6 שאמרתי שאין מצב שאי פעם תעלה עליי, והיא סוף סוף עשתה לי טובה אז ויתרתי על הקסטרו והלכתי עליו פלוס גרביון שחור (בכל זאת היה 12 מעלות)
ר ריבר סונג New member 17/9/12 #53 חג שמח אני מבינה למה אתן מצטלמות במכוון: בערימת תמונות המשפחה קשה למצוא אחת שבה השמלה היא העיקר ועם הנעליים - בכלל אין. בכל מקרה, הנה משפחת סונג בערב החג. שנה טובה.
חג שמח אני מבינה למה אתן מצטלמות במכוון: בערימת תמונות המשפחה קשה למצוא אחת שבה השמלה היא העיקר ועם הנעליים - בכלל אין. בכל מקרה, הנה משפחת סונג בערב החג. שנה טובה.
A Aניס New member 17/9/12 #61 מקסימים וחגיגיים כולכם! והגזרה הזו של השמלה ממש מחמיאה לך. עזבי את הנעליים, יש לך אחלה תמונה מושלמת ליום המשפחה .
מקסימים וחגיגיים כולכם! והגזרה הזו של השמלה ממש מחמיאה לך. עזבי את הנעליים, יש לך אחלה תמונה מושלמת ליום המשפחה .
ר ריבר סונג New member 17/9/12 #68 יו, את צודקת. אני צריכה להדפיס שני עותקים כבר עכשיו. שלא אתפס כמו בכל שנה ברגע האחרון בלי תמונות מתאימות. ותודה.
יו, את צודקת. אני צריכה להדפיס שני עותקים כבר עכשיו. שלא אתפס כמו בכל שנה ברגע האחרון בלי תמונות מתאימות. ותודה.