עוד אחד

whatsayyou

New member
עוד אחד

לא מנסה להיות בדסמית, לא מנסה להיות כלום בעצם,
פשוט מעבירה את התחושות שלי בפורום שנראה לי מספיק פתוח בראש לקבל את זה.

אני פשוט שונאת אותך עכשיו. תשכב על המיטה. אני אקשור לך הידיים לגב המיטה. אני גם אהדק את זה חזק חזק,
מצידי שלא יזרום לך הדם לידיים.
גם אל תחייך אליי בכלל. אני אחטיף לך סטירה, אחת ועוד אחת ועוד אחת באותו המקום. עד שהלחי שלך תהיה אדומה,
ואז תפנה אליי גם את הלחי השניה. ועוד לחשוב שאתה נהנה מזה.
באיזה שלב כבר לא תהנה?
גם הנעליים שרצית שאקנה, הנה, העקב נכנס לך עמוק לגרון. כן תמצוץ את העקב. אני ארים לך את הביצים עם העקב,
איך אתה כל כך בטוח שאני לא אתקע לך את העקב בפרצוף הזחוח שלך.
אני אשב לך על הפרצוף שתלקק לי את הכוס ותמצוץ אותו טוב טוב, אני אזוז קדימה ואחורה, האף שלך ייכנס פנימה,
בקושי יהיה לך אוויר, אני אתן לך לנשום מדי פעם עד שאחזור שוב ואזיין לך את הפרצוף. מבחינתי שתיחנק.
אני גם לא נהנית מזה בכלל, זה סדיזם טהור.
אני פשוט כל כך כועסת עלייך.

ממ... לא יודעת..

זה כתוב סקסי ומעניין, אבל לא חושבת ששליטה באה מכעס.. אצלי לפחות זה לא ככה.. שאני גורמת לבנות לעשות דברים או שאני מצליפה וקושרת זה לא מכעס.. זה מהנאה שונה לגמריי.

whatsayyou

New member
את צודקת

זה מבלבל אותך כי זה לא קשור לשליטה . כרגע הכעס מתבטא אצלי ברצון אמיתי להכאיב פיזית חזרה כמו שאני כואבת רגשית, רק שמי שאני חושבת עליו לא היה רואה בזה כאב. זה הענין פה.

matteryou2

New member
מעניין... טרי וחדש כזה...

אין נתיב או דרך אחת נכונה ב BDSM, יש כמה עקרונות משותפים, אבל בסופו של דבר זה מה שאנחנו עושים מזה.
איך שאני מבין מקריאת הסיטואציה, הוא זה שביקש שזה יקרה, ואת לא יודעת איך לאכול את זה. אני טועה?

whatsayyou

New member
יש בזה...

אני לא נהנית מזה. זה בשבילו. ועכשיו שאני כועסת אני רוצה להשתמש בזה כנגדו, למרות שעבורו זאת הנאה. עבורי זאת פשוט דרך לפרק את הכאב.

matteryou2

New member
זה נשמע

נטו סדיסטי. ואל תטעי, זאת לא האשמה או ביקורת. משתדל שזה יהיה נטו שיקוף.
&nbsp
מה שכן, את חדשה לחלוטין. צריך זמן והרבה בגרות נפשית ומינית כדי למצוא איזון ואת מקומך בקהילה.
גם אני התחלתי כשהאלימות והכעס הם המוטיבים המגרים שלי, ומהר מאוד הבנתי שזה ממש ממש ממש לא זה :)

blackberry2015

New member
מבין

כל כך מבין את ההרגשה שלך למרות שאצלי זה הפוך כעס הוא טרנאופ רציני אצלי לגורם לי לרצות לתפוס מרחק... ואולי זה כמו שני חלקי פאזל
גברים כועסים רוצים להתרחק כי הנשים צריכות קרבה לנשים כועסות רוצות לנקום כי הגבר כבר יושב שם כמטרה
*הדברים נכתבו כמחשבה תיאורטית בלי שום רקע שוביניסטי

A לוןA

New member
יש כאן הרבה דברים-

רגש, כעס, תשוקה-
אבל בדסמ, לטעמי, אין כאן.
שולט בדסמי לא יגיד או יעשה דברים העשויים לגרום נזק לפרטנר שלו, ולכן למשפטים כמו "מצידי שלא יזרום לך הדם לידיים" או "מבחינתי שתיחנק" הם לא תחת SSC, ולכן לא בדסמ במובהק.

השליטה והכאב בבדסמ, להבדיל מאלו של הסדיסט הלא-בדסמי, נועדו ע"מ להביא לעוצמות של ריגוש והנאה- ולכן סשן שנועד ע"מ להכאיב לשם הסבל- אינו בדסמי, בעיני.

ולסיום- כשאתה שולט בדסמי, הדבר הראשון שאתה צריך ללמוד וליישם הוא השליטה בעצמך. הפוסט הזה הוא בדיוק ההיפך מכך.

לא אהבתי.

מצטרפת לכל מילה.

המשפטם שציטטת עשו לי לא טוב...

חסכת לי הרבה כתיבה :)

ordol

New member
בדסמ עושים באהבה או לא עושים בכלל

לדעתי, אין לעשות כלל בדסמ הנובע מתחושות שליליות
אלא רק מתוך תחושות חיוביות והרגשת חיבה ו/או משיכה מינית כלפיי הנשלט שלך
בוודאי ובוודאי לא מתוך כעס או שנאה - זה מה שמבדיל בין בדסמ לאלימות
אני מבינה שאת מבינה שזה סדיזם טהור - אבל זה לא צריך להיות ככה
תפטרו בעיות של כעס בהמון תקשורת ותגיעו לבדסמ כשאתם ממש בסדר אחד עם השניה

whatsayyou

New member
בראש שלי אני יכולה לעשות מה שבא לי...

זאת בדיה. אתם מנסים לחבר את זה עם העולם שאתם מכירים וכל מיני כללים. אני לא מכירה את זה. לא קוראת על זה. זה לא מענין אותי. אני עושה מה שבא לי. נהניתי לדמיין את זה, לא יבוצע לעולם מן הסתם.

למעלה