whatsayyou
New member
עוד אחד
לא מנסה להיות בדסמית, לא מנסה להיות כלום בעצם,
פשוט מעבירה את התחושות שלי בפורום שנראה לי מספיק פתוח בראש לקבל את זה.
אני פשוט שונאת אותך עכשיו. תשכב על המיטה. אני אקשור לך הידיים לגב המיטה. אני גם אהדק את זה חזק חזק,
מצידי שלא יזרום לך הדם לידיים.
גם אל תחייך אליי בכלל. אני אחטיף לך סטירה, אחת ועוד אחת ועוד אחת באותו המקום. עד שהלחי שלך תהיה אדומה,
ואז תפנה אליי גם את הלחי השניה. ועוד לחשוב שאתה נהנה מזה.
באיזה שלב כבר לא תהנה?
גם הנעליים שרצית שאקנה, הנה, העקב נכנס לך עמוק לגרון. כן תמצוץ את העקב. אני ארים לך את הביצים עם העקב,
איך אתה כל כך בטוח שאני לא אתקע לך את העקב בפרצוף הזחוח שלך.
אני אשב לך על הפרצוף שתלקק לי את הכוס ותמצוץ אותו טוב טוב, אני אזוז קדימה ואחורה, האף שלך ייכנס פנימה,
בקושי יהיה לך אוויר, אני אתן לך לנשום מדי פעם עד שאחזור שוב ואזיין לך את הפרצוף. מבחינתי שתיחנק.
אני גם לא נהנית מזה בכלל, זה סדיזם טהור.
אני פשוט כל כך כועסת עלייך.
לא מנסה להיות בדסמית, לא מנסה להיות כלום בעצם,
פשוט מעבירה את התחושות שלי בפורום שנראה לי מספיק פתוח בראש לקבל את זה.
אני פשוט שונאת אותך עכשיו. תשכב על המיטה. אני אקשור לך הידיים לגב המיטה. אני גם אהדק את זה חזק חזק,
מצידי שלא יזרום לך הדם לידיים.
גם אל תחייך אליי בכלל. אני אחטיף לך סטירה, אחת ועוד אחת ועוד אחת באותו המקום. עד שהלחי שלך תהיה אדומה,
ואז תפנה אליי גם את הלחי השניה. ועוד לחשוב שאתה נהנה מזה.
באיזה שלב כבר לא תהנה?
גם הנעליים שרצית שאקנה, הנה, העקב נכנס לך עמוק לגרון. כן תמצוץ את העקב. אני ארים לך את הביצים עם העקב,
איך אתה כל כך בטוח שאני לא אתקע לך את העקב בפרצוף הזחוח שלך.
אני אשב לך על הפרצוף שתלקק לי את הכוס ותמצוץ אותו טוב טוב, אני אזוז קדימה ואחורה, האף שלך ייכנס פנימה,
בקושי יהיה לך אוויר, אני אתן לך לנשום מדי פעם עד שאחזור שוב ואזיין לך את הפרצוף. מבחינתי שתיחנק.
אני גם לא נהנית מזה בכלל, זה סדיזם טהור.
אני פשוט כל כך כועסת עלייך.