עוד אחד

Fucking S H I T

New member
וויויי

שאלות כלליות: שם: רוזי גיל: עוד מעט 14 מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: דגים מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מה לעזאזל?.. אוי שיט.." (שעון מעורר ><) 2. ולפני שאתה הולך לישון: על כל מה שקרה לי במשך היום ומה שאני רוצה לעשות מחר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? למעלה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אוו הרבה 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? חחח לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? רק ורוד בהיר בהיר 7. מה הצבע האהוב עלייך? כל הצבעים 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לא יודעת כחול נראה לי 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אם ת'בית מבחוץ אז בז' בהיר כזה, קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? דווקא כשעשיתי ניסויים בכיתה א' על הקירות בסלון יצא לי שחור וזה גם היה הצבע שראיתי כשההורים שלי ראו את המעשה הנועז שלי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? הכלללללללל 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? תה+מה שיש 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? דגים ופיטריות 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? דגים ופיטריות 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לשון פרה חחחח 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל הכל הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? של חתולים.. גם רטוב וגם יבש 18. למה? כי משעמם לי בחיים 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל טעים חחח 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? נראה לי פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? אה כה 22. אתה מבצע אותם טוב? כה 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? מדיצטיה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? חחח לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: מטאל 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בתור אירוע חברתי בקולנוע, סתם כי אין מה לעשות - בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי במצברוח 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? תוכניות משעממות מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אממ.. יש כמה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? הפיצול שלי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? מוגלי 34. הכי חסר אחריות? אממ חחח מיכל 35. הכי נודניק? מיכל 36. הכי תינוקי...? מוגלי 37. הכי יפה/חתיך? אם היה כזה כבר הייתי דופקת אותו 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ליז משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? אחת 42. ואם אין לך, היית רוצה? XXX 43. מה אתה אומר על אימוץ? מגניב 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברור, בוטרינר יש תיקים שלהם עם שמות המשפחה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אממ.. לא יודעת, אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן, באוקראינה, ברוסיה, באמריקה, בפראג, בפולין, באיטליה ובארה"ב ויכול להיות שבעוד מקומות סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: XXX 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אופק 49. בושם אהוב: וניל 50. תכשיט אהוב: צמידים 51. התמכרות כלשהיא: יש מלא.. גם טוב וגם רע 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אממ.. לא זכור לי 54. חלום שחלמת והתגשם: שילד שאני מכירה מציע לי סיגריה ובאותו יום עישנתי בפעם הראשונה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

מצב רוח אובססיבי לשאלון ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

שאלות כלליות: שם: מאיה גיל: 13.7 ו4 ימים מזל: רע. תאומים. המילה הראשונה שעולה לך בראש: קרטל מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה 2. ולפני שאתה הולך לישון: מההשעה 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? בבבבבבבבוווווווווווורררררררררריייייייייייייננננננננננננגגגגגגגגגגגגגג 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? דהה 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? הצבע האהוב עד כתה ו' בערך 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור
. סתם, כחול ואדום. סתם כי זה הנוע''ל
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אוף וויט 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אהא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? גלידה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? דברים שלא אמורים להיאכל. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? מרק קוקוס 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?זיתים עם שוקלד טוויטי (חיקוי שחר שתמיד יש בטיולים בנוע''ל) 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? כל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? אין לי כלב 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשר וגלידות 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? כן? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לרקוד יותר טוב. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: פאנק רוק ופופאנק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לוידעת 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לקאסיקה 29. ריקוד עושה לכם את זה? מאוד
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? VOD ו MTV מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? . 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? גבי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? גבי 34. הכי חסר אחריות? גבי 35. הכי נודניק? גבי 36. הכי תינוקי...? גבי 37. הכי יפה/חתיך? הילה 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? הילה? אולי. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? דיי.. לאמ ממש 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? אהא 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? קיי 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? דאגיקושקוש? בארור 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Q של קארטל. שומעת אותו עכשיו 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: וויל (הסולן) 49. בושם אהוב: יש הרבה. דר מי, לבל דה ריצ'י, 212, פנטזי נייט של בריטני 50. תכשיט אהוב: שרשרת עוגן שאני לא מורידה. בגללה. אני אוהבת אותה, למרות הכל. אני מתגעגעת אליה, המון. בכי. 51. התמכרות כלשהיא: להוציא ולהכניס את המקשים בפלאפון 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא הבנתי 54. חלום שחלמת והתגשם:לאיודעת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אהא

למעלה